FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 24 jun 2011, 23:22

Ovaj Djilas pokretljiv i borben pravo, jos visok i jak. Ali nevjerujem da ce ista biti od njega prvenstveno jer su vec dovedena 2 napadaca.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 jun 2011, 23:40

Imali kakvi generalni proba pred Serifa ili ce biti neka poslje serifa ?
svoj ti pos'o !

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 jun 2011, 23:51

Arogantni je napisao/la:Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Sa njima je Amar ostvario kontakte ali oni vjerovatno traze ino angazmane pa je tako Kaja trebo u Austriju ali mu je propao angazman, ali su obecali ako nista ne bude da ce doci u Zelju..
ovaj rogulj je prešao u austriju tako da ništa od njega :cry:
G R B A V I C A 2

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 24 jun 2011, 23:58

Grbavica moj zivot je napisao/la:Imali kakvi generalni proba pred Serifa ili ce biti neka poslje serifa ?
30. juni - Maribor
2. juli - Sturm Graz
5. juli - Jablonec
7. juli - Istanbul
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 jun 2011, 00:06

Sada bio razgovor sa Zdravkom Čolićem na sportklubu.Kaže Čola rivalitet između Želje i Sarajeva zna nekad biti veći i od rivaliteta između Zvezde i Partizana. Pričao malo kako je išao na tekme na Grbavicu.Lijepo je vidjeti da se i u susjednim država lijepo govori o našem klubu.
FEDERER= KLOC

Fidel
Kontakt:

Post Postao/la Fidel » 25 jun 2011, 01:01

TeaM87 je napisao/la:Treba tebe seyo u upravu :D
Seyu treba prvo istjerati iz kuce pa ga dobro namlatiti gomljivom motkom :D :D :D :D

P.S. Ljubimo te Jose :D :D
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 25 jun 2011, 01:16

1921 je napisao/la:ne znam samo sto ne ganjaju muslimovica. ugovor mu istice za par dana, ima 30 godina... pa Boze moj, ne moramo ga dovesti ali bar da pokusamo.

Buraz ti si se zaljubio u Muslimovica . Mislim da ima dosta kvalitetnijih igraca koje mozemo dovesti, a potpuno su anonimni, mladi igraci, zeljni dokazivanja . Sve u svemu kada spomenes Muslimovic zvuci jako, ali vjeruj mi , dosta boljih, mladjih i anonimnijh ima da ti se okrene u glavi . Dzurbuzovic kaze nece nista vise biti, mada ja mislim da je to suplja ali eto ... vidjet chemo ... 1921 !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 25 jun 2011, 01:41

eo citam ovo,svi govore ne moze poreko noci,ha hu ,pa znam i ja to al kao sto vidite svi samo neki nece,ne ide se uopste naprijed ,opet bi da se od g.o.v.ana pita pravi,da dovodimo lazare i culume i igramo evropu,al neka oni su dzaba nece nas kostat,,,,realno ne trazim ni ja sad da se ide u neko zavaljivanje u dugove ili tako nesto al vala bar malo kesu odrijesit pa pokusat bar ,priliku u evropi imamo kao nikad do sad ako bi se serif izbacio bili bi nosioci i ko zna,samo sto se tice sadasneg kadra i odnosa uprave prema evropi izgleda da smo mi vec ispali i da cemo igrat nako reda radi :?

sto se tice pojacanja,5 solidni igraca pa i onih koji su ispod solidnog je dovoljno za top 4 nase lige,al jbt to treba da napravimo tim koji ce osvajati titulu 7 8 kola prije kraja,a realno za ne bas tolike pare se to i moze uraditi,kad vec pricate o koracima naprijed et nek naprave taj pa nek onda ganjaju evropu,al ja kolko vidim opet se ide na isto,BITNE SU PARE :?
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jun 2011, 01:44

Eo mene s mora, odmah da vam kazem, izdominirat cemo poluSerif osim ako:

1. ne primimo gol u ranoj fazi meca na Grbavici (jel se na Grb igra? ili na Kosevu?, nista ne znam, usrane hrvatske novine nista nisu pisale o zrijebu, samo za **** varazdin i split! eno split popio cetvorku od sirokog, tolko o njihovoj snazi, no da ne skrecemo s teme), ustvari nemam vise nista napisat, sunce mi malo udarilo u glavu, cudno mi ovi zarezi izgleaju ,,
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 jun 2011, 08:51

Posto sam ja preso 40 banki a kolko vidim nista od mog Zelje u narednih 10 godina izgleda da necu dozivit Evropskog Zelju jedino ako nas djaba nepuste posto hocemo sve djaba.Evropska liga je sa ovim zavrsena a u premijer ligi ocekujem borbu za 4 mjesto jer trenutno od nas su jaci Siroki,sarajevo Borac i Olimpik.Svim navijacima mog kluba zelim dobre zivce u narednom periodu.Eto vam pare usrali se pa brisali supak sa njima sram vas bilo.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 25 jun 2011, 09:09

Alipasino je napisao/la:Posto sam ja preso 40 banki a kolko vidim nista od mog Zelje u narednih 10 godina izgleda da necu dozivit Evropskog Zelju jedino ako nas djaba nepuste posto hocemo sve djaba.Evropska liga je sa ovim zavrsena a u premijer ligi ocekujem borbu za 4 mjesto jer trenutno od nas su jaci Siroki,sarajevo Borac i Olimpik.Svim navijacima mog kluba zelim dobre zivce u narednom periodu.Eto vam pare usrali se pa brisali supak sa njima sram vas bilo.
pa et idi navijaj za olimpic i postedi nas tvoji pacenickih komentara

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 25 jun 2011, 09:13

eliminator je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Posto sam ja preso 40 banki a kolko vidim nista od mog Zelje u narednih 10 godina izgleda da necu dozivit Evropskog Zelju jedino ako nas djaba nepuste posto hocemo sve djaba.Evropska liga je sa ovim zavrsena a u premijer ligi ocekujem borbu za 4 mjesto jer trenutno od nas su jaci Siroki,sarajevo Borac i Olimpik.Svim navijacima mog kluba zelim dobre zivce u narednom periodu.Eto vam pare usrali se pa brisali supak sa njima sram vas bilo.
e nek si mu reko :D

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 jun 2011, 09:13

eliminator je napisao/la:

Zena ga nesto iznervirala pa njoj ne smije odgovarati i ovdje dosao istresati svoj neki bijes. Dobro ti je ovaj rekao idi navijaj za j..... Olimpic!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jun 2011, 09:15

Siroki se strasno pojacao (ne znam jesu li ikoga doveli?),Borac isto tako (Borac napustilo nekoliko vaznih igraca a mozda ga napusti jos poneko nakon LP-a),Sarajevo objasnilo (ovi nit' su posli nit' su dosli,neki im se igraci jos nisu ni prikljucili pripremama cekaju ljudi pare)),Olimpik zakucao prelazni rok (Od svih igraca koje su doveli jedino Vladavic nesto vrijedi a i njemu ce dosaditi nakon pola godine,ova ostala njihova "pojacanja" su bar meni smjesna,neki makedonski drugoligasi i regoje :lol: ),samo mi nista :lol:

Neki su ovdje jednostavno nerealni i misle da je pametnije bilo sta dovesti nego ne dovesti nikoga ako nemas mogucnost da popravis kvalitet.Mi smo dosada doveli igrace koji ce donekle pogurati ekipu kvalitetom,ali prelazni rok za nas jos svakako nije gotov a do pocetka PL ce biti jos novih lica.Glupa ti je prica naravno i neargumentirana ali to na ovom forumu je svakako vec praksa.Jos mi je gluplje da ljudi kao ti misle da se sa 300k € moze napraviti europski Željo,a ne vide da se recimo u naseg protivnika godisnje ulozi oko 10 miliona €.I naravno takvi kao ti su samo "realni" te zele najbolje za nas klub,napredak bla bla bla...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 jun 2011, 09:20

Balavurdijo kad budete gledali igrace poput Mese,Skore,Bahtica i ostale onda se javite **** vas Visca i ostali fol igraci .Pocnite gledat u loptu a ne na tribine.Imajte malo obraza prema starijim navijacima.I ja volim garantujem Zelju vise nego vi samo sto ja malo bolje vidim a vi ste malo oslipili valjda od onih baklji sa tribina.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jun 2011, 09:25

Alipasino je napisao/la:Balavurdijo kad budete gledali igrace poput Mese,Skore,Bahtica i ostale onda se javite **** vas Visca i ostali fol igraci .Pocnite gledat u loptu a ne na tribine.Imajte malo obraza prema starijim navijacima.I ja volim garantujem Zelju vise nego vi samo sto ja malo bolje vidim a vi ste malo oslipili valjda od onih baklji sa tribina.
De ba fakat si naporan i bezveze udaras glavom u zid kad mozes vrata napraviti. Poredis "onog" i "ovog" Želju,sad se treba camac javiti i reci "yebo Mesu da si gledao Svabu" itd. Para za iskorak u europi svakako nema i ganjati neki europski uspjeh ( plasman u grupnu fazu) je nerealno i samo budale to ne vide.Uz to smo dobili veoma jakog protivnika.Valjda pojedinci previse gledaju prema zapadu gdje se olako iskesira 5 miliona € za igraca i kaze se da je bio jeftin ili gledaju unazad i pricaju kako je nekad bilo bolje i prizivaju neke duhove itd. A zaboravljaju da mi nemamo uslovan stadion a kamol' sta drugo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 25 jun 2011, 09:26

Alipasino je napisao/la:Balavurdijo kad budete gledali igrace poput Mese,Skore,Bahtica i ostale onda se javite **** vas Visca i ostali fol igraci .Pocnite gledat u loptu a ne na tribine.Imajte malo obraza prema starijim navijacima.I ja volim garantujem Zelju vise nego vi samo sto ja malo bolje vidim a vi ste malo oslipili valjda od onih baklji sa tribina.
zivis u nekom svom imaginarnom svijetu pa ti je bolje da se probudis i skontas kakvo je vrijeme doslo, sta mislis eto mi mladji ne bi voljeli da smo gledali Mesu, Skoru i ostale legende naseg kluba
a postovanje medju navijacama treba da bude obostrano

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 jun 2011, 09:28

Oslobodjene 25.6
slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 jun 2011, 09:32

Ne znam otkud neko u tvojim godinama na forumu i to jos ujutru u 9 sati mora da si ocajan :D :D :D

Idi tamo pa se svadja sa zenom nisi pozeljan ovdje...mozda da dovedemo Benzemu i zamolimo Scholes-a da se vrati iz penzije da igra za nas jednu godinu onda bi ti mozda ali pazi mozda bio zadovoljan!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2011, 09:41

Hajde, nema potrebe da vrijeđate čovjeka...

Mislim da u ovom odnosu snaga Željo i pomenute ekipe su tu negdje što se tiče igračkog kadra. Jednostavno nema ekipe da odskače ozbiljno po kvaliteti od ostalih konkurenata, sve je to u pet deka. S tim da Željo ima prednost na klupi u vidu Amara, koji je prekuc'o ovu ligu.
Evropski Željo, ili Sarajevo, odnosno klub, ne može se stvoriti preko noći, pogotovo u našim uslovima. Liga nam je neinteresantna za velike strane ulagače, domaći nemaju ozbiljne pare, a država ili u našem slučaju grad odnosno Kanton nema sluha za sport. Ono što nam daju je smješno, 300 hiljada je smješna cifra s kojom ni neko manje pozorište ne bi moglo pokriti većinu troškova, kamoli fudbalski klub. Ako uporedimo s cifrom koju Zagreb daje Dinamu, onda je to za plakat' i smijat se u isto vrijeme. A nije da para nemaju, haman 30 miliona je budžet ministarstva za kulturu i sport...
I tako dalje, i tako dalje...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Omerta1921, Sarun, WeekendOffender, zastitaIdentiteta i 42 gosta.