NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija
Ma lisica ti je sranje. Koristi Operu.LBJ MVP je napisao/la:NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija
Nije bas lisica sranje, za neke stvari je lisica extraBilal je napisao/la:Ma lisica ti je sranje. Koristi Operu.LBJ MVP je napisao/la:NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija
I to što kažeš ne znam ko me više zaebava chrome ili mozillaBilal je napisao/la:Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla
Probaj, nista ne gubis. Velika je samo 9.8MB i instalira se za 10 sekundiLBJ MVP je napisao/la:I to što kažeš ne znam ko me više zaebava chrome ili mozillaBilal je napisao/la:Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla![]()
![]()
Sada sam prešao na chrome nakon dugogodišnje odanosti mozilli no premišljam se ipak zbog opere
Ja sam to davno rekao, na racunaru moras imati uvijek najmanje 2 browsera, ako se iole ozbiljnije bavis radom na racunaru. Meni Chrome u 99% situacija odgovara, ali za neke naprednije stvari nije toliko jednostavan kao mozilla i zato je i ona uvijek tudrH je napisao/la:Firefox je ubjedljivo najkompletniji browser i ako ista ozbiljno radis na internetu, to radis na firefoxu. Ja zbog posla imam instaliran svaki boziji browser koji postoji i mogu reci da je Chrome brzi od Opere i Firefoxa. Brze otvara stranice koje sadrze JavaScript a to vam je u za nove web stranice strasno vazno. Ali dok god Firefox bude imao podrsku open sour.ce(yebo ih portal nemogu napisati ****) zajednice koja mu je i uradila nevjerovatan broj dodataka, on ce biti broj jedan!
Ma imam i ja sve jedino IE ne koristim to je ono baš njesraBilal je napisao/la:Probaj, nista ne gubis. Velika je samo 9.8MB i instalira se za 10 sekundiLBJ MVP je napisao/la:I to što kažeš ne znam ko me više zaebava chrome ili mozillaBilal je napisao/la:Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla![]()
![]()
Sada sam prešao na chrome nakon dugogodišnje odanosti mozilli no premišljam se ipak zbog opere![]()
PS. Nije nikakav problem i da imas nekoliko browsera instaliranih. Ja imam IE, Chrome i Operu. Samo Mozillu nemogu smislit
Pokusaj je reinstalirati ili eventualno ako imas flash na racunaru instaliran, pokusaj ga obrisati, jer zna stvarati konflikt sa chromeom, jer chrome ima u sebi integrisan flashSexmachineboy je napisao/la:Svakih pola sata mi se ovo pojavi:
Do sada nisam imao problema sa Chrome- om, nemam pojma šta je ovo. Najvnovija verzija mi je instalirana.
Moguće za flash, instalirao ga nedavno, možda je baš do njeg.guber90 je napisao/la:Pokusaj je reinstalirati ili eventualno ako imas flash na racunaru instaliran, pokusaj ga obrisati, jer zna stvarati konflikt sa chromeom, jer chrome ima u sebi integrisan flashSexmachineboy je napisao/la:Svakih pola sata mi se ovo pojavi:
Do sada nisam imao problema sa Chrome- om, nemam pojma šta je ovo. Najvnovija verzija mi je instalirana..
zasto? moze malo konkretnijesilenT. je napisao/la:Opera ftw.
pa malo u DOS-u pogledaj odzive stranica kad koristiš Operu, a kad druge browsere.... najnovija Opera je trenutno najbolji browser.... brzina kojom otvara stranice je zadivljujuća... iako nisam bio fan Opere sad samo nju imam na PC-u, ovo drugo sam uklonio pa tako i Chrome koji sam prije koristioQUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto? moze malo konkretnijesilenT. je napisao/la:Opera ftw.
Sve uradio, ali i dalje mi se javlja isto. Doduše malo rjeđe.guber90 je napisao/la: Pokusaj je reinstalirati ili eventualno ako imas flash na racunaru instaliran, pokusaj ga obrisati, jer zna stvarati konflikt sa chromeom, jer chrome ima u sebi integrisan flash.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Maestro^^, Sheyi i 16 gostiju.