NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija
Chrome ili Mozzila !?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chrome ili Mozzila !?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma lisica ti je sranje. Koristi Operu.LBJ MVP je napisao/la:NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija
Nije bas lisica sranje, za neke stvari je lisica extraBilal je napisao/la:Ma lisica ti je sranje. Koristi Operu.LBJ MVP je napisao/la:NajnovijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bogzna onda koja ti je verzija
Evo ovdje se moze vidjeti da Mozilla i IE konstantno opadaju u zadnjih godinu dana (doduse mozilla daleko bolje stoji od IE-a, ali ipak je gubitak procenta udjela na trzistu do prije tih nekih godinu dana bio nezamisliv i konstantno je mozilla povecavala udio), Chrome ostvario najveci porast, skoro 11%, safari skoro 1%, a opera "oscilira" i trenutno je u nekom manjem gubitku u odnosu na isti period prosle godine

Ala ja oduzi pricu da bi ustanovio da lisica nije sranje, ali da moze biti bolja
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Opera i Chrome ubjedljivo najjaci 
Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla 
I to što kažeš ne znam ko me više zaebava chrome ili mozillaBilal je napisao/la:Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla
Sada sam prešao na chrome nakon dugogodišnje odanosti mozilli no premišljam se ipak zbog opere
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Probaj, nista ne gubis. Velika je samo 9.8MB i instalira se za 10 sekundiLBJ MVP je napisao/la:I to što kažeš ne znam ko me više zaebava chrome ili mozillaBilal je napisao/la:Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla![]()
![]()
Sada sam prešao na chrome nakon dugogodišnje odanosti mozilli no premišljam se ipak zbog opere
PS. Nije nikakav problem i da imas nekoliko browsera instaliranih. Ja imam IE, Chrome i Operu. Samo Mozillu nemogu smislit
Firefox je ubjedljivo najkompletniji browser i ako ista ozbiljno radis na internetu, to radis na firefoxu. Ja zbog posla imam instaliran svaki boziji browser koji postoji i mogu reci da je Chrome brzi od Opere i Firefoxa. Brze otvara stranice koje sadrze JavaScript a to vam je u za nove web stranice strasno vazno. Ali dok god Firefox bude imao podrsku open sour.ce(yebo ih portal nemogu napisati ****
) zajednice koja mu je i uradila nevjerovatan broj dodataka, on ce biti broj jedan!
Ja sam to davno rekao, na racunaru moras imati uvijek najmanje 2 browsera, ako se iole ozbiljnije bavis radom na racunaru. Meni Chrome u 99% situacija odgovara, ali za neke naprednije stvari nije toliko jednostavan kao mozilla i zato je i ona uvijek tudrH je napisao/la:Firefox je ubjedljivo najkompletniji browser i ako ista ozbiljno radis na internetu, to radis na firefoxu. Ja zbog posla imam instaliran svaki boziji browser koji postoji i mogu reci da je Chrome brzi od Opere i Firefoxa. Brze otvara stranice koje sadrze JavaScript a to vam je u za nove web stranice strasno vazno. Ali dok god Firefox bude imao podrsku open sour.ce(yebo ih portal nemogu napisati ****) zajednice koja mu je i uradila nevjerovatan broj dodataka, on ce biti broj jedan!
chrome najbrzi browser nije skroz kompletan ali jedan od brzih
opera isto kao i chrome
mozilla kompletna , u nekim situacijama korisna 
Zadnja izmjena: hordas'87, dana/u 10 jul 2011, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma imam i ja sve jedino IE ne koristim to je ono baš njesraBilal je napisao/la:Probaj, nista ne gubis. Velika je samo 9.8MB i instalira se za 10 sekundiLBJ MVP je napisao/la:I to što kažeš ne znam ko me više zaebava chrome ili mozillaBilal je napisao/la:Ljudi izasla nova Opera. Kakvi Chrome i Mozilla![]()
![]()
Sada sam prešao na chrome nakon dugogodišnje odanosti mozilli no premišljam se ipak zbog opere![]()
PS. Nije nikakav problem i da imas nekoliko browsera instaliranih. Ja imam IE, Chrome i Operu. Samo Mozillu nemogu smislit
Sada sam na operi
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Svakih pola sata mi se ovo pojavi:

Do sada nisam imao problema sa Chrome- om, nemam pojma šta je ovo. Najvnovija verzija mi je instalirana.

Do sada nisam imao problema sa Chrome- om, nemam pojma šta je ovo. Najvnovija verzija mi je instalirana.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Pokusaj je reinstalirati ili eventualno ako imas flash na racunaru instaliran, pokusaj ga obrisati, jer zna stvarati konflikt sa chromeom, jer chrome ima u sebi integrisan flashSexmachineboy je napisao/la:Svakih pola sata mi se ovo pojavi:
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Moguće za flash, instalirao ga nedavno, možda je baš do njeg.guber90 je napisao/la:Pokusaj je reinstalirati ili eventualno ako imas flash na racunaru instaliran, pokusaj ga obrisati, jer zna stvarati konflikt sa chromeom, jer chrome ima u sebi integrisan flashSexmachineboy je napisao/la:Svakih pola sata mi se ovo pojavi:
Do sada nisam imao problema sa Chrome- om, nemam pojma šta je ovo. Najvnovija verzija mi je instalirana..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Opera ftw.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zasto? moze malo konkretnijesilenT. je napisao/la:Opera ftw.
pa malo u DOS-u pogledaj odzive stranica kad koristiš Operu, a kad druge browsere.... najnovija Opera je trenutno najbolji browser.... brzina kojom otvara stranice je zadivljujuća... iako nisam bio fan Opere sad samo nju imam na PC-u, ovo drugo sam uklonio pa tako i Chrome koji sam prije koristioQUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto? moze malo konkretnijesilenT. je napisao/la:Opera ftw.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sve uradio, ali i dalje mi se javlja isto. Doduše malo rjeđe.guber90 je napisao/la: Pokusaj je reinstalirati ili eventualno ako imas flash na racunaru instaliran, pokusaj ga obrisati, jer zna stvarati konflikt sa chromeom, jer chrome ima u sebi integrisan flash.
Chrome forever 
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, gringoBasJa, kraljttbvb i 12 gostiju.