Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dylan Dog je napisao/la:Modric i Busquets izdominirali temu
Nemaš ti pojma, čovjek je u prvoj postavi Brazila i Liverpoola, i na kraju EPL sezone postoji podatak da on ima najvise tačnih "startova" od svih ostalih igrača u Engleskojjacky09 je napisao/la:Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
Osim što je Unitedovac,zašto je overated?M A J S T O R je napisao/la:Antonio Valencia
Do njega nije 100%, kako moze biti do njega ako ima najviše tačnih startova ???jacky09 je napisao/la:Zato Brazilu i Liverpoolu i ide tako dobro u zadnje vrijeme.
Boateng_27 je napisao/la:Do njega nije 100%, kako moze biti do njega ako ima najviše tačnih startova ???jacky09 je napisao/la:Zato Brazilu i Liverpoolu i ide tako dobro u zadnje vrijeme.
Nije teško skontat![]()
Koji trol
On je zadnji vezni tako da njegov posao nije da kreira igru(sto on i ne zna) nego da kvari igru protivnika,i taj posao odlicno obavlja,i svakako spada u bolje zadnje vezne na svetu.jacky09 je napisao/la:Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
a pusti debile, Lucas sam igraFrantisek Planicka je napisao/la:On je zadnji vezni tako da njegov posao nije da kreira igru(sto on i ne zna) nego da kvari igru protivnika,i taj posao odlicno obavlja,i svakako spada u bolje zadnje vezne na svetu.jacky09 je napisao/la:Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
Ali ocigledno ste vi strucniji od svih trenera koji su imali poverenja u Lukasa...
I ja mogu reći da je C.Ronaldo precijenjen al me protuargumenti poklopiše, tako je i sa tobom i Lucasom u ovom slučajujacky09 je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
Samo što za Ronalda postoje argumenti. Čuj najviše startova, pa ima i Modrić najviše točnih pasova pa ga dobar dio ljudi smatra precijenjenim.Boateng_27 je napisao/la:I ja mogu reći da je C.Ronaldo precijenjen al me protuargumenti poklopiše, tako je i sa tobom i Lucasom u ovom slučajujacky09 je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
Naravno da nije u rangu Makelelea,ali Lukas obavi po pravilu obavi svoj prljaviji deo posla.jacky09 je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
Zašto Valencia i Downing, razumijem zašto Carroll ali ova dva ne. Downing je izabran za najboljeg igrača prošle sezone u Villi i nalazi se u TOP5 igrača u EPL sa najviše centaršutva od 2004te godine.M A J S T O R je napisao/la:Antonio Valencia, Stewart Downing, Andy Carroll.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.