Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Precijenjeni igraci
neda mi se vraćat pozadi jeli bio Ribery ?

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Dylan Dog je napisao/la:Modric i Busquets izdominirali temu
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
...što je više lome to je volim jače...
- Boateng_27
- Kontakt:
Nemaš ti pojma, čovjek je u prvoj postavi Brazila i Liverpoola, i na kraju EPL sezone postoji podatak da on ima najvise tačnih "startova" od svih ostalih igrača u Engleskojjacky09 je napisao/la:Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
Možda baš ne vidiš najbolje njegov rad ...
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zato Brazilu i Liverpoolu i ide tako dobro u zadnje vrijeme. 
- neutralan__
- Kontakt:
Definitivno je precijenjen i Luka Modrić.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Osim što je Unitedovac,zašto je overated?M A J S T O R je napisao/la:Antonio Valencia
odlično krilo koje skoro uvijek odigra na nivou,bez oscilacija a vratio se i nakon one užasne povrede.
probio se iz sredine kao što je Wigan i da povrede bio vazda u startnih 11.
A nisam vidio da neko napisa Dania iz Zenita,ipak je čova vrijedio 30 miliona..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Boateng_27
- Kontakt:
Do njega nije 100%, kako moze biti do njega ako ima najviše tačnih startova ???jacky09 je napisao/la:Zato Brazilu i Liverpoolu i ide tako dobro u zadnje vrijeme.
Nije teško skontat
Koji trol
Boateng_27 je napisao/la:Do njega nije 100%, kako moze biti do njega ako ima najviše tačnih startova ???jacky09 je napisao/la:Zato Brazilu i Liverpoolu i ide tako dobro u zadnje vrijeme.
Nije teško skontat![]()
Koji trol
Neymar definitivno,momak je dobar,ali njegovo vec sada upoređivanje sa najbloljim na svijetu je suludo.Uzdignut je od strane medija i brazilskih velikana...Treba njemu jos pure...
12.9.2009.
Kad smo kod Lucasa Letve:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
On je zadnji vezni tako da njegov posao nije da kreira igru(sto on i ne zna) nego da kvari igru protivnika,i taj posao odlicno obavlja,i svakako spada u bolje zadnje vezne na svetu.jacky09 je napisao/la:Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
Ali ocigledno ste vi strucniji od svih trenera koji su imali poverenja u Lukasa...
- Boateng_27
- Kontakt:
a pusti debile, Lucas sam igraFrantisek Planicka je napisao/la:On je zadnji vezni tako da njegov posao nije da kreira igru(sto on i ne zna) nego da kvari igru protivnika,i taj posao odlicno obavlja,i svakako spada u bolje zadnje vezne na svetu.jacky09 je napisao/la:Lucas Leiva. Taman je za Inter ali iz Zaprešića.
Ali ocigledno ste vi strucniji od svih trenera koji su imali poverenja u Lukasa...
Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
- Boateng_27
- Kontakt:
I ja mogu reći da je C.Ronaldo precijenjen al me protuargumenti poklopiše, tako je i sa tobom i Lucasom u ovom slučajujacky09 je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
Samo što za Ronalda postoje argumenti. Čuj najviše startova, pa ima i Modrić najviše točnih pasova pa ga dobar dio ljudi smatra precijenjenim.Boateng_27 je napisao/la:I ja mogu reći da je C.Ronaldo precijenjen al me protuargumenti poklopiše, tako je i sa tobom i Lucasom u ovom slučajujacky09 je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Naravno da nije u rangu Makelelea,ali Lukas obavi po pravilu obavi svoj prljaviji deo posla.jacky09 je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem. Lucas je za mene precijenjen i kraj priče. Za tebe može biti i u rangu Makelelea ne zanima me.
I po tome se gleda vrednost igraca koji igraju na njegovoj poziciji,a kao sto rekoh i treneri imaju poverenja u njega.
Naravno da bio dodatni plus da ima bolju tehniku i da je jaci u pas igri i to je svojevremeno imao Makelele i zato je u svetskim okvirima imao takav status kakav je imao.
Kako god, on je jedan od onih koje kada gledaš izgledaju izgubljeno na terenu,, baš kako je objašnjeno u uvodnom postu. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Zašto Valencia i Downing, razumijem zašto Carroll ali ova dva ne. Downing je izabran za najboljeg igrača prošle sezone u Villi i nalazi se u TOP5 igrača u EPL sa najviše centaršutva od 2004te godine.M A J S T O R je napisao/la:Antonio Valencia, Stewart Downing, Andy Carroll.
Ipaj jacky zna bolje od Kennya i Menezes,koji igrač valja a koji ne, je si li ikad razmišljao da postaneš menadžer nekog kluba ili pomoćni trener ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.