Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Phill Jackson » 25 jul 2011, 22:52

Han!$;Lfc je napisao/la:
M A J S T O R je napisao/la:Antonio Valencia, Stewart Downing, Andy Carroll.
Zašto Valencia i Downing, razumijem zašto Carroll ali ova dva ne. Downing je izabran za najboljeg igrača prošle sezone u Villi i nalazi se u TOP5 igrača u EPL sa najviše centaršutva od 2004te godine.

Ipaj jacky zna bolje od Kennya i Menezes,koji igrač valja a koji ne, je si li ikad razmišljao da postaneš menadžer nekog kluba ili pomoćni trener ? :lol:
ne znam za centarsutebe al od 2004 samo su gerrard,giggs,fabregas i lampard stvorili vise sansi od njega..da jednom za sva vremena odgovorim strucnjicama poput arnelinha i jackya..znaci covjek ubjedljivo najbolji igrac liverpoola prosle sezone al pretpostavljam da se oni bolji razumiju u njegove kvalitete nego tolki broj navijaca sirom svijeta koji je glaso..kako neko moze tako zatupljen bit pa da mu ne valja igrac koji ima najvise uspjesnih startova u najjacoj ligi svijeta i uz sve to samo 2 faula po mecu pravi pa vi skontajte kako je samo los taj lucas,boateng je spomeno kakva mu je tacnost pasova..milion puta sam spomeno da je prejako odigro protiv tako slabih klubova poput arsenala,chelsea,citya,uniteda i to ne samo ove sezone nego i prosle..kakvih sve likova ima boze sacuvaj,tolko utakmica pogledali,a jos nisu skontali da je fudbal timska igra i da nije lucas kriv sto su neki igraci podbacili..najbolji je jacky s izjavom tipa nije ni cudo sto je liverpool i brazil onakav kad im lucas igra :lol: ne zna jadnik da nam je pola sezone propalo zbog woya i da je dolaskom kennya samo chelsea osvojio vise bodova,a brazil je posebna prica..ja ne bi imo obraza pisat vise po forumu da krivim zadnjeg veznog lucasa za milion propustenih sansi robinha,neymara i pata protiv paragvaja..nevjerovatno,sad je lucas kriv sto s 20 100 % sansi ne znaju gola dat,pretpostavljam da je lucas kriv i za ono izvodjenje penala i za greske thiaga silve,lucia i alvesa zbog kojih su primali golove..kako ga nije stid sto je za sve kriv :mrgreen:

kako je moglo kennyu past na pamet da produzi ugovor s tako losim igracem sad kad ima kesa da dovede igraca od 15-20 miliona na njegovo mjesto,sigurno je neki amater ko i 40 % navijaca koje je lucasa proglasilo igracem sezone s 15 % vise glasova od kuyta..kako su se samo gerrard,johnson i ko sve ne usudili da kazu da je covjek najbolji nas igrac prosle sezone bio u jednom tako slabom klubu i kako je moguce najvise uspjesnih startova imat u slabasnom premiershipu..po toj logici kante od igraca su najbolji asistenti i strijelci :mrgreen:

on je cak i precjenjen,a placen je nevjerovatnih 6 miliona,a plata mu je takodje normalna.

pratite vi sah il neki treci sport jacky i arnelinho i postedi nas naprosto zaglupjujucih komentara..odma da kazem da necu vise odgovarat,nemam sta pricat s pukotinama kojima igrac s najvise uspjesnih startova u najjacoj ligi i koji prejako odigra protiv top klubova ne valja..ako to nije dovoljan argument pored nagrade za igraca sezone ne znam sta je.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 23:36

I?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 26 jul 2011, 12:12

Lucas precijenjen?

On je izabran za igraca sezone od navijaca, a njegov rad se ne primjeti jer jednostavno igra takvu poziciju. Njegov zadatak nije da daje golove, niti da asistira, nego da pomaze odbrani i da "krade" lopte. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 12:24

E Phill je sve objasnio.
Prvo morate nauciti znacenje rijeci precijenjen pa tek onda doci i komentaristati.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 14:01

Lucas je podcenjen igrac a ne precenjen,doduse i ovo podcenjen nije toliko od fudbalskih strucnjaka,vec ovako od ljudi koji ne prate toliko fudbal.

Davno sam ja rekao da je zadnji vezni,najpodcenjenija pozicija,ali ustvari u modernom fudbalu jedna od pozicija koju je najteze igrati,ali ljudi vide Lucas ne daje golove,Lucas ne asistira i on je odma' ****. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jul 2011, 15:10

ILoveLFC je napisao/la:Lucas precijenjen?

On je izabran za igraca sezone od navijaca, a njegov rad se ne primjeti jer jednostavno igra takvu poziciju. Njegov zadatak nije da daje golove, niti da asistira, nego da pomaze odbrani i da "krade" lopte. :mrgreen:
Upravo tako,njegov posao je najmanje vidljiv i cesto najmanje omiljen kod navijaca ali su takvi igraci od neprocenjivog znacaja za ekipu i pojedinci u koje treneri imaju najvise poverenja.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 jul 2011, 18:10

raul-zakon je napisao/la:Svi smo svjedoci da danas u fudbalu/nogometu postoji mnogo igraca kojin su vise "izvikani" nego sto su stvarno dobri fudbaleri.To su oni fudbaleri za koje dok ih gledate pomislite da je totalno fulio profesiju !!! Evo prilike da nabrojite i dobro ispljujete sve one o kojima imate takvo misljenje :!: ;)

Ja se za sada mogu sjetiti samo Ballotelli-a
Svešću Lucasa na ovaj post, a on je uvodni.
Evo riječi postavljača teme.
Dakle, sve se svodi na subjektivno ocjenjivanje pojedinaca, u tome nisu biti menadžeri,mediji ili suigrači.

Ako je ovako, onda ovaj ko je rek'o da je Lucas precijenjen igrač u pravu, jer istog tog igrača gleda svojim očima, a ne očima Daglisha ili bilo kojim, u ovom slučaju, sporednim.

Iste takve argumente možemo primijeniti i na Modrića,Balotelija ili neke druge navedene igrače.

Ja inače volim napadački fudbal, igru kratkih pasova, držanje visokog ritma,brz protok lopte i prije svega prefinjenost u dodavanju,postizanju golova-a to ovaj igrač nema, da se razumijemo.

Opet, kod igrača volim oslanjanje na svoje intelektualne sposobnosti, kontrolu lopte i na neki način "igranje za raju",a to ,opet, ovaj igrač nema-pa je moja ocjena takva da je on precijenjen igrač-u ovakvom konteksu.

On da ima sve ove kvalitete ja bih ga smatr'o dobrim igračem, k'o što primjera radi, evo u L'poolu ,takvog smatram Kuyta.

Opet, po drugoj strani, postoje ljudi koje zadivljuju neki drugi kvaliteti igrača i tima, njima se Lucas možda i dopada, jer posjeduje taj kvalitet.

Da je drugačije, ne bismo na ovoj listi sreli igrače kakav je primjera radi Fabregas,Modrić,Ronaldo,Valencia ili Baloteli.

Iz neke sasvim druge perspektive, o kojoj sam pis'o na ovoj temi, bi taj igrač bio podcijenjen ili bi zauzimao prostor koji zaslužuje.

Svodjenjem svega na subjektivnost je bespredmetno raspravljat zašto je nekom neki igrač dobar,loš ili prosjek.

A za to je opet kriv uvodni post, ne u smislu da nije potpun (mada jednim dijelom i jeste, jer je nedefinisano od strane koga je igrač precijenjen), nego u tome što smo kroz ovih par stranica na temi slijedili sasvim neke druge predstave.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 21:49

Devil je napisao/la:Lucas je podcenjen igrac a ne precenjen,doduse i ovo podcenjen nije toliko od fudbalskih strucnjaka,vec ovako od ljudi koji ne prate toliko fudbal.

Davno sam ja rekao da je zadnji vezni,najpodcenjenija pozicija,ali ustvari u modernom fudbalu jedna od pozicija koju je najteze igrati,ali ljudi vide Lucas ne daje golove,Lucas ne asistira i on je odma' ****. :roll:
Bravo majstore, to je to ! ;)
Takodjer sam davno to napisao, zadnji vezni se nikako ne cijeni a bar za mene je najvaznija pozicija. Rusiti napade protivnika, u cemu je Lucas prosle sezone bio najbolji sa najvise tacnih startova ( i samo 2 faula po mecu ) ;)
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jul 2011, 22:06

Zanimljivo da za toliko zadnjih veznih,od Gatusa,Cambiasa,Essiena preko Toualana,Sandra,Y.Tourea do Javi Martineza,M'ville covjek nece(ili bar vrlo rijetko) vidjeti da neko tvrdi da su precjenjeni,a bas svi navalili na "igracinu" Lucasa :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 jul 2011, 22:13

Arnelinho je napisao/la:I?
Zaboravio je reci da si glup :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 22:20

Dylan Dog je napisao/la:Zanimljivo da za toliko zadnjih veznih,od Gatusa,Cambiasa,Essiena preko Toualana,Sandra,Y.Tourea do Javi Martineza,M'ville covjek nece(ili bar vrlo rijetko) vidjeti da neko tvrdi da su precjenjeni,a bas svi navalili na "igracinu" Lucasa :roll:
Ajde ne baljezgaj bezveze.
Gatuso nista, ama bas nista nije imao, osim neprikosnovene borbenosti pa je vazio za jednog od glavih igraca Milana i zbog toga mu se odaje velika pocast. Cambiasso je strasan, ima pas, sut, pregled igre, godine ucine svoje.
Essien je stalno povrijedjen a upravo je Lucas po izboru ove godine bio ispred njega.
To hoces da kazes da su Martinez, Sandro i Toulalan bolji od Lucasa?? Ne znam samo po cemu, nadji jedan statisticki podatak koji im ide u prilog.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 jul 2011, 22:23

Stivi_Dzi je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:I?
Zaboravio je reci da si glup :D
On je napis'o 20-tak rečenica koje nemaju baš puno veze sa temom. :roll:
A mogu pretpostaviti koliko si ti pametan, kad si na ovu jednu riječ mog'o napisat čak 23 slova i još ne staviti tačku.;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jul 2011, 22:26

Jimmy from the hood je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zanimljivo da za toliko zadnjih veznih,od Gatusa,Cambiasa,Essiena preko Toualana,Sandra,Y.Tourea do Javi Martineza,M'ville covjek nece(ili bar vrlo rijetko) vidjeti da neko tvrdi da su precjenjeni,a bas svi navalili na "igracinu" Lucasa :roll:
Ajde ne baljezgaj bezveze.
Gatuso nista, ama bas nista nije imao, osim neprikosnovene borbenosti pa je vazio za jednog od glavih igraca Milana i zbog toga mu se odaje velika pocast. Cambiasso je strasan, ima pas, sut, pregled igre, godine ucine svoje.
Essien je stalno povrijedjen a upravo je Lucas po izboru ove godine bio ispred njega.
To hoces da kazes da su Martinez, Sandro i Toulalan bolji od Lucasa?? Ne znam samo po cemu, nadji jedan statisticki podatak koji im ide u prilog.
Jah,baljezganje :?

Hocu da kazem da ces nikad ili skoro nikad naici da neko kaze da su oni precjenjeni ili losi,a iz nekog razloga kod Leive se to stalno desava,kako to objasnjavas ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2011, 22:27

Modric definitvno precjenjen :!:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 22:50

Dylan Dog je napisao/la: Jah,baljezganje :?

Hocu da kazem da ces nikad ili skoro nikad naici da neko kaze da su oni precjenjeni ili losi,a iz nekog razloga kod Leive se to stalno desava,kako to objasnjavas ?
Pa cista glupost je govoriti da je Lucas precijenjen samim tim sto je momak za 5-6 miliona doveden kao najbolji mladi igrac Brazilske reprezentacije, i prima solidnu platicu.

Pa rekao sam ti, kako ces reci za Gatusa ili Cambiasa tako nesto kada su ljudi dugi niz godina vazili za jedne od najboljih u svojim timovima ( na njihovim prirodnim pozicijama ).
Koga briga za Sandra, Toulalana, Martineza, pa i Tourea?? Niko ne poteze price o njima. Neka neko pocne pa cemo vidjeti dokle ce zavrsiti konverzacija, sigurno ce mnogo argumenata biti na strani Lucasa. ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jul 2011, 22:56

Lukas nije precijenjen jer se kod njega nema sta precijeniti.Jedostavno igrac koji je zalutao u ovu plemenitu igru,mozda da se okrene tenisu,skvosu,golfu...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 22:58

Megamon je napisao/la:Lukas nije precijenjen jer se kod njega nema sta precijeniti.Jedostavno igrac koji je zalutao u ovu plemenitu igru,mozda da se okrene tenisu,skvosu,golfu...
Obrati paznju na ovaj mec protiv slabasnog Arsenala. ;)
Ako ti je mrsko gledati ovaj klip procitaj komentare ispod.

[youtube][/youtube]

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 30 jul 2011, 06:55

@LBJ MVP ti fkt veze nemas o nogometu.
Prvo bacas bombe pises nesta o Aguerru da je covjek precjenjen ? Covjek vrijedi 45 miliona i precjenjen je ? Momak guta vec 3-4 sezone Primerom,ima nevjerovatan potencijal,90% vodecih klubova ga zeli.Fantastican igrac prije svega !
Precjenjeno je ono nesto kao Kerol.

Forlan najkompletniji kao i Ronaldo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mora da se salis ? Taj covjek u niti jednom jacem klubu nikada nebi uspio niti je uspio.Njegov najveci domet je Patetico i Villareal.

Precjenjeni fudbaleri su igraci poput :Neymara,Pastorea,Babela itd Za prva dva trazi se po 50 miliona a dokazali su se malo vise od mene.Ovaj treci je pukom nesrecom invalid.
Podjenjeni igraci su :Lucas,Busquets,Pedro,Khedira,Carrick,Soldado itd

Ova prica o Messiju ti je zasita rigorozno glupa.Navedi mi jedan jedini razlog sto Messi ne moze u istu recenicu sa Pleleom,Zidaneon,Alexom,Maradonom i Debelim i ostalim???
Mozda zato sto nije zavrsio karijeru ili ?
Druze Messi traje vec 5-6 godina na ovom ili gotovo na ovom istom nivou.E ti meni reci ko je trajo na ovom nivou od nabrojanih 5 godina ? Niko ! Razlog : Niko nije dosegao ovaj nivo.
Reci da je Ronaldo kompletniji IGRAC od Messija moze reci samo neznalica.Kad kazemo IGRAC ne mislimo da je visociji,ljepsi i da se vise kvarca.
Mislimo na sposobnosti koje on demonstrira na terenu.
Kad kazes ima bolji sut moras mi dati dokaz.A dokaza nemozes imati jer Ronaldo je covjek koji opuca 10 puta vise u sezoni od Messija a dadne manje golova.Da mu je snaznji sut JESTE,zar je to mjerilo kvaliteta suta ? Koliko mu je sut precizan ? Koliko se dobro namjesta i bira trenutak kada osutati ? Mnogo mnogo slabije od Messija.
Brzi ? Vjerovatno jeste na 100 metara , zar je to bitno ? Da li se rodilo ljudsko bice koje pri velikoj brzini promjeni pravac a da se nastavi kretati u gotovo istom ritmu sa loptom , uz to kontrola lopte je prakticno perfektna.Mislim da nije.Tu je i Maradona level ispod Messija.Ocito bi po tvojoj logici trebalo Bolta gurati u fudbal jer je covjek fizicki kao stroj.Naucis ga nabit loptu i eto ga najbolji ;)
Ronaldo je prodoran , ali sta je onda Messi ?Covjek koji povuce loptu sa centra i povalja pola ekipe.Mozeli ko sa ove liste to ? Jedino Maradona.
Snaga ? Kako Ronaldo koristi svoju snagu ? Tako sto pada ko pokosen nakon svakog duela ? Ne vidim tu snagu.Snaga je Zlatan itd.
Messi je i previse snazan na nogama da bi bilo realno.Momak koji prima toliko udaraca a pada i premalo.
Tehnika ? Tu zaista nije potrebno ulaziti u dublju analizu.Messi je zasigurno najbolji tehnicar sto je vidjelo covjecanstvo.Kad ti se lopta ljepi za noge a li kao Janica ides u slalom dovoljan je pokazatelj kakvu kontrolu i tehniku imas.One cirkus fazone kad sam se bi lomis kicmu vjerovatno je Quaresma najbolej radio tako da to mi molim te ne argumentiraj jer to je dio neke Cirkus tacke.
Skok igra.Sta ocekujes od momka koji je visok 169 cm.Da nadskoci Vidica ? Momak ima zavidnu tehniku i osjecaj glavom.Ima fantastican odraz,ali zar mu je potrena takva igra ? Dovoljno je glavom golova dao i koljenima i prsima pa cak i rukom da mu je bitno hocel dati go glavom ili nogom.Ronadlo je odlican u skok igri,urijetko daje golove ali je odlican.
Vjerovatno je aradona sa svojih 164 cm bio nevejrovatan u tom segmentu kao i Alex,Zidane i ostali.NI EL Fenomeno nije briljirao u tom segmentu.
Pass igra ? Pa ima li igrac koji vise sansi stvara na svijetu za svoje saigrace od Messija ? Evo frisak podatak 26 assistencija ove godine.Argentina na Copa Americi dala mislim 4 gola Messi imao 3 asistencije.Uz to imao jos jedno 6-7 lopti koje su morale biti golovi,ali ko te pita kad igrac sa tokmacima.
Momak je nevjerovatno podredzen timu i prvenstveno igra za tim a poslije za sebe.Igra iz ljubavi prema fudbalu kao i iz ljubavi prema Barceloni i Argentini.
On je obican djecak koji voli ovu igru a ova igra se prati radi ovakvih kakav je on.
Zar je tako tesko prevaliti i reci da je momak u KOnkurenciji sa njima ? Niko nije naveo da je najbolji svih vremena,ja volim reci NIJE JOS.
Bit ce zasigurno jer ovo je nivo igre i standard koji samo on moze srusiti.
Poredit ga sa Ronaldom ne mozes.Ronadlo je fantastican igrac,moderan, proto tip Messija.
Ali Messi je ono sto ljudi vole vidjeti.Drugaciji od svih ostalih.Uradice nesto na terenu cime ce iznenaditi i sebe,a kamoli ostatak svijeta.Jedinstven je poput Ronalda9,Zidanea,Maradone itd.
Rezultati sa Argentinom ?
Pa Pobogu momku je 24 godine.Uspori.On je najmanji krivac za lose rezultate.Najveci krivci su "strucnjaci"koji previse podredzuju igru samom Messiju.Pa momak je u isto vrijeme CMF(kreativac),Krilo i napadac.Nekada izgleda kao Coperfield ali ipak nije.
Uz bolje organizovanu ekipu Argentina na celu sa njim moze harati svjetom.Imati takvom dragulja a ne znati iskoristiti potencijal je jako apsurdno.Medjutim ima on vremena da i tu podigne trofej.Mlad je i pred njim je mnogo toga jos.Trajat moze od danas do sutra,i da danas okonca karijeru opet ce biti jedan od najvecih....
Samo te molim ne navodi mi Iniestu i Xavija.To su fenomenalni igraci,ali igraci koje Messi cini jos boljima.
Svaki igrac je imao potporu tima jer svi oni ovise o ekipi.Ovo je igra 11 na 11 a ne 1vs 1....
Pa vrati se u proslost i sjeti se sta bi Zidane bio da nije imao godinama Makelelea iza sebe.Covjeka koji je prakticno trcao za njega.Covjeka koji mu nije dozvoljavao daboravi na svojoj polovini.Da nije bilo Makelelea vjerovatno ni u pola ne bi bio Zidane kao sto je bio.Nastranu sto je majstor i ostalo.Imao je radnika iza sebe koji je sve prljavo i tesko radio umjesto njega.Gurao ga je naprijed i zato je cesto i bio strelac.

btw: Tema je u sranju,kad covjek procita da su Messi,Ronaldo,Fabregas,Ronney itd precjenjeni igraci dovoljno je.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 31 jul 2011, 19:51

Goal.com:

10) Miguel Veloso (Sporting):
9) Zlatan Ibrahimovic (Milan)
8 ) Rio Ferdinand (Manchester United)
7) Sergio Busquets (Barcelona):
6) Petr Cech (Chelsea):
5) Robert Acquafresca (Genoa)
4) Philipp Lahm (Bayern Munich):
3) Gael Clichy (Arsenal)
2) Theo Walcott (Arsenal)
1) Steve Mandanda (Marseille)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 jul 2011, 20:06

Portillo je napisao/la:Goal.com:

10) Miguel Veloso (Sporting):
9) Zlatan Ibrahimovic (Milan)
8 ) Rio Ferdinand (Manchester United)
7) Sergio Busquets (Barcelona):
6) Petr Cech (Chelsea):
5) Robert Acquafresca (Genoa)
4) Philipp Lahm (Bayern Munich):
3) Gael Clichy (Arsenal)
2) Theo Walcott (Arsenal)
1) Steve Mandanda (Marseille)
:shock: :shock:
sta su ovi birali
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.