Winston Bogarde - igrač Ajaxa, Milana, Barcelone i Chelsea. Čovjek je k'o od stijene odvaljen. Stoper, a igr'o je i lijevog beka.

Viktor Onopko - Ja sam ga zapamtio po igrama u Oviedu. Igr'o je sto godina tamo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Devil je napisao/la:Jedan od meni neomiljenih igraca,zadnjeg sam ga dobio u albumu za SP 1998.VanBasten je napisao/la:Preteče me, italijanske zaboravljene asove devedesetih sam mislio drugi put. Albertini bi bio prvi na listi. Dugo godina moj najdraži talijanski igrač. Bilo je boljih u taj vakat, al mi ej on nešto bio posebno drag.
Naravno Karpin,Mostovoi,Onopko,Bescasni(jbm mu kevu ne znam ga tacno napisati,onde sam konsultovao google),pa onda Rebrov,Luzhny...VanBasten je napisao/la:Jesi se sjetio ovog plavušana![]()
Celta mi je u taj vakat bila omiljeni španski tim. Igrali su fakat lijep fudbal.Devil je napisao/la:Naravno Karpin,Mostovoi,Onopko,Bescasni(jbm mu kevu ne znam ga tacno napisati,onde sam konsultovao google),pa onda Rebrov,Luzhny...VanBasten je napisao/la:Jesi se sjetio ovog plavušana![]()
heheh, složićemo se valjda oko nečega u međuvremenu.Devil je napisao/la:Meni bas nisu dragi tada bili,ni kao klub ni kao grad.
Gledam Franchescolija koda mu je mladji brat Diego Milito a ne onaj šošon Gabi iz BarceloneColo Colo je napisao/la:Neki postavljaju već postavljene igrače.
![]()
![]()
Francescoli

kako paklen igrac je bio taj Diego Tristansarajlija89 je napisao/la:
Maurizio Ganz
Najveci je.bac![]()
Dely Valdes
Tristan..itd..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.