Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

reptile
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la reptile » 01 avg 2011, 00:10

Nisam pratio drugo poluvrijeme.. mozel' mi iko raci sta se desilo izmedju Balonje i Kolarova? Citam na ESPN.com da je bila neka svadja pa me zanima sta je sad bilo.
shandrlike-tandrlike

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2011, 00:14

reptile je napisao/la:Nisam pratio drugo poluvrijeme.. mozel' mi iko raci sta se desilo izmedju Balonje i Kolarova? Citam na ESPN.com da je bila neka svadja pa me zanima sta je sad bilo.
Nije se nista vidjelo tokom utakmice tako da..ja ti nisam od velike pomoci. Ako sta saznas-javi ! :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 avg 2011, 00:32

Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....

Slutim tandem Balonja+Aguero, dok ovaj prvi ne zajebe nesto.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 01 avg 2011, 00:41

DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN

Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznat :roll: Dakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise :twisted:

Morao sam bilo je jace od mene 8-)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2011, 01:08

floyd je napisao/la:Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....

Da, i meni to malo smeta sto Mancini Balonju vec tretira kao vrhunskog! Sigurno je to iz razloga sto on stalno pravi one ispade, pa da to, koliko-toliko, sakrije...ili mozda sto mu je sunarodnjak, ko zna?! :? Moguce je da ce Mancini forsirati taj tandem, ali nedavno citam negdje na netu da se, prije ove utakmice izmedju City-a i Inter-a, dogovarala razmjena igraca i to Tevez-Eto'o...Čisto sumnjam u ovakvu razmjenu jer City-u, po mom misljenju, ne treba vise napadaca, dovoljna su trojica (Dzeko, Aguero i Balonja)! Prije bi to moglo biti da se Argentinac mijenja sa Snajderom, jer Gradjanima i treba jedan, ili pak i vise, onih organizatora i kreatora igre!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2011, 05:32

Alfa_Muzijak je napisao/la:DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN

Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznat :roll: Dakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise :twisted:

U pravu si, onaj drugi ponisteni nije gol nego je KOŠ!
Bas pisu gluposti, zar ne?!

Morao sam i ja, jace od mene. 8-)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2011, 05:55

kobe24 je napisao/la:
floyd je napisao/la:Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....

Da, i meni to malo smeta sto Mancini Balonju vec tretira kao vrhunskog! Sigurno je to iz razloga sto on stalno pravi one ispade, pa da to, koliko-toliko, sakrije...ili mozda sto mu je sunarodnjak, ko zna?! :? Moguce je da ce Mancini forsirati taj tandem, ali nedavno citam negdje na netu da se, prije ove utakmice izmedju City-a i Inter-a, dogovarala razmjena igraca i to Tevez-Eto'o...Čisto sumnjam u ovakvu razmjenu jer City-u, po mom misljenju, ne treba vise napadaca, dovoljna su trojica (Dzeko, Aguero i Balonja)! Prije bi to moglo biti da se Argentinac mijenja sa Snajderom, jer Gradjanima i treba jedan, ili pak i vise, onih organizatora i kreatora igre!
To je pisalo prije nego je doveden Aguero a sad se pise da ce mozda biti razmjena Tevez - Sneijder. Ja sumnjam jer Inter to vjerovatno nece.
To sto Mancini istice Balu moze biti i zato sto Bali treba isticanje kako bi shvatio da se ne smije zaebavati. Drugim rijecima, ja ti dajem povjerenje, hvalim te a ti mi na terenu vracas glupostima.....
Balo nije los igrac, naprotiv, Balo je i vise nego dobar ali je budala.

I Aguero i Dzeko i Balo su dovoljno dobri za prvi tim a kako ce to upakovati Mancini, ostaje da se vidi. Ocigledno da je rijesio igrati sa dva napadaca jer zadnjih par utakmica uigrava takav tim.
Mozda pocne sa trojicom :mrgreen: kad vidi da mu se isplati igrati sa mudima, a isplati, vidjeli smo protiv Intera. 8-)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 avg 2011, 07:25

Bitno je da Dzeko postize golove,protiv Intera je odigrao dobru utakmicu i postigao lijep gol..mislim da ce napad Citya ciniti Aguero-Dzeko...bitno je samo da Tevez ode iz kluba,jer je dokazan sebicnjakovic!.. City ako dovede Nasria ili Snajdera moze u narednoj sezoni osvojiti sve,mada nesto sumnjam da ce jedan od njih doci ,jer ih Arsenal odnosno Inter ence pustiti,ali ko zna...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 avg 2011, 10:07

Mislim da ce odlaskom Teveza Silva doci maksimalno do izrazaja.Ova asistencija za Dzeku me podsjeca na bezbrojne lopte kojim je trpao Davida Villu dok je u Valensiji bio.Mislim da ce eksplodirati ove sezone,osim ako naravno Macini ne dovede nekog slicnog da se gura uz njega opet,mada mislim i da Aguero moze negativno uticati na Silvu.
Takodje oba Edinova gola su nesto sto smo gledali 60-ak puta dok je igrao u Njemackoj,to su lopte koje on skoro nepogresivo realizira.Ako pogledate prosle polusezone uopste nije ovakvih lopti imao jer se samo Tevez gledao gdje je.

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 01 avg 2011, 10:23

Dzeko opet nema snage za svih 90 minuta, zadnjih 20 minuta zamalo nije ispustio dusu. :(

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 avg 2011, 11:56

Dzeko ce u ovoj sezoni explodirati i osvojiti jos pokoji trofej,onda ga gledmao u Milani ili Juventusu,sto za njega moze biti samo plus u karijeri...dao je lijep gol Interu ,mada su mu i onaj drugi gol mogli priznati...samo napriejd!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 avg 2011, 15:23

Citam Mancini savjetuje Balotelija da 'mora biti sebicniji'.

Dno. :(

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 16:37

slika

Lezi dole :mrgreen:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 01 avg 2011, 16:40

FMBosnia Admin je napisao/la:Dzeko opet nema snage za svih 90 minuta, zadnjih 20 minuta zamalo nije ispustio dusu. :(
To sam i ja primijetio, kod treceg gola onaj probi lijevo on svo vrijeme hoda znaci nije ni pokusao da se ubaci nema snage i kad ga zabi adam opet je odhodao do njega ono bas ne mocno al mislim da ce on to kako vrijeme bude islo popravit

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 avg 2011, 17:01

slika

:mrgreen:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 01 avg 2011, 17:03

SamoZeljo je napisao/la:

U pravu si, onaj drugi ponisteni nije gol nego je KOŠ!
Bas pisu gluposti, zar ne?!

Morao sam i ja, jace od mene. 8-)
Ako ne kontas sta sam napisao bolje me ne citiraj!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 avg 2011, 17:17

De nam, Bogat' ti reci kako bi trebalo da se napise.. vidim da si strucnjak, pa cisto da se jos vise uvjerim.
Izdržati, to je temelj vrline!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 avg 2011, 17:58

Goalgetter je napisao/la:slika

Milner, Given, Dzek.... Imal jos ovog :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2011, 19:17

Goalgetter je napisao/la:slika

Da nije Dzeko provalio sa TLN i Dzurom ''nemoj ti meni two tea'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 avg 2011, 19:20

rogeRF je napisao/la:

De nam, Bogat' ti reci kako bi trebalo da se napise.. vidim da si strucnjak, pa cisto da se jos vise uvjerim.
trebalo je pisati: Džeko postigao gol... sve drugo je previše ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CHR, Google Adsense [Bot], Sheyi, travuljasSs, tuzlanskinacin i 49 gostiju.