Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

floyd
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la floyd » 01 avg 2011, 00:32

Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....

Slutim tandem Balonja+Aguero, dok ovaj prvi ne zajebe nesto.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 01 avg 2011, 00:41

DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN

Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznat :roll: Dakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise :twisted:

Morao sam bilo je jace od mene 8-)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2011, 01:08

floyd je napisao/la:Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....

Da, i meni to malo smeta sto Mancini Balonju vec tretira kao vrhunskog! Sigurno je to iz razloga sto on stalno pravi one ispade, pa da to, koliko-toliko, sakrije...ili mozda sto mu je sunarodnjak, ko zna?! :? Moguce je da ce Mancini forsirati taj tandem, ali nedavno citam negdje na netu da se, prije ove utakmice izmedju City-a i Inter-a, dogovarala razmjena igraca i to Tevez-Eto'o...Čisto sumnjam u ovakvu razmjenu jer City-u, po mom misljenju, ne treba vise napadaca, dovoljna su trojica (Dzeko, Aguero i Balonja)! Prije bi to moglo biti da se Argentinac mijenja sa Snajderom, jer Gradjanima i treba jedan, ili pak i vise, onih organizatora i kreatora igre!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2011, 05:32

Alfa_Muzijak je napisao/la:DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN

Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznat :roll: Dakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise :twisted:

U pravu si, onaj drugi ponisteni nije gol nego je KOŠ!
Bas pisu gluposti, zar ne?!

Morao sam i ja, jace od mene. 8-)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2011, 05:55

kobe24 je napisao/la:
floyd je napisao/la:Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....

Da, i meni to malo smeta sto Mancini Balonju vec tretira kao vrhunskog! Sigurno je to iz razloga sto on stalno pravi one ispade, pa da to, koliko-toliko, sakrije...ili mozda sto mu je sunarodnjak, ko zna?! :? Moguce je da ce Mancini forsirati taj tandem, ali nedavno citam negdje na netu da se, prije ove utakmice izmedju City-a i Inter-a, dogovarala razmjena igraca i to Tevez-Eto'o...Čisto sumnjam u ovakvu razmjenu jer City-u, po mom misljenju, ne treba vise napadaca, dovoljna su trojica (Dzeko, Aguero i Balonja)! Prije bi to moglo biti da se Argentinac mijenja sa Snajderom, jer Gradjanima i treba jedan, ili pak i vise, onih organizatora i kreatora igre!
To je pisalo prije nego je doveden Aguero a sad se pise da ce mozda biti razmjena Tevez - Sneijder. Ja sumnjam jer Inter to vjerovatno nece.
To sto Mancini istice Balu moze biti i zato sto Bali treba isticanje kako bi shvatio da se ne smije zaebavati. Drugim rijecima, ja ti dajem povjerenje, hvalim te a ti mi na terenu vracas glupostima.....
Balo nije los igrac, naprotiv, Balo je i vise nego dobar ali je budala.

I Aguero i Dzeko i Balo su dovoljno dobri za prvi tim a kako ce to upakovati Mancini, ostaje da se vidi. Ocigledno da je rijesio igrati sa dva napadaca jer zadnjih par utakmica uigrava takav tim.
Mozda pocne sa trojicom :mrgreen: kad vidi da mu se isplati igrati sa mudima, a isplati, vidjeli smo protiv Intera. 8-)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 avg 2011, 07:25

Bitno je da Dzeko postize golove,protiv Intera je odigrao dobru utakmicu i postigao lijep gol..mislim da ce napad Citya ciniti Aguero-Dzeko...bitno je samo da Tevez ode iz kluba,jer je dokazan sebicnjakovic!.. City ako dovede Nasria ili Snajdera moze u narednoj sezoni osvojiti sve,mada nesto sumnjam da ce jedan od njih doci ,jer ih Arsenal odnosno Inter ence pustiti,ali ko zna...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 avg 2011, 10:07

Mislim da ce odlaskom Teveza Silva doci maksimalno do izrazaja.Ova asistencija za Dzeku me podsjeca na bezbrojne lopte kojim je trpao Davida Villu dok je u Valensiji bio.Mislim da ce eksplodirati ove sezone,osim ako naravno Macini ne dovede nekog slicnog da se gura uz njega opet,mada mislim i da Aguero moze negativno uticati na Silvu.
Takodje oba Edinova gola su nesto sto smo gledali 60-ak puta dok je igrao u Njemackoj,to su lopte koje on skoro nepogresivo realizira.Ako pogledate prosle polusezone uopste nije ovakvih lopti imao jer se samo Tevez gledao gdje je.

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 01 avg 2011, 10:23

Dzeko opet nema snage za svih 90 minuta, zadnjih 20 minuta zamalo nije ispustio dusu. :(

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 avg 2011, 11:56

Dzeko ce u ovoj sezoni explodirati i osvojiti jos pokoji trofej,onda ga gledmao u Milani ili Juventusu,sto za njega moze biti samo plus u karijeri...dao je lijep gol Interu ,mada su mu i onaj drugi gol mogli priznati...samo napriejd!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 avg 2011, 15:23

Citam Mancini savjetuje Balotelija da 'mora biti sebicniji'.

Dno. :(

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 16:37

slika

Lezi dole :mrgreen:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 01 avg 2011, 16:40

FMBosnia Admin je napisao/la:Dzeko opet nema snage za svih 90 minuta, zadnjih 20 minuta zamalo nije ispustio dusu. :(
To sam i ja primijetio, kod treceg gola onaj probi lijevo on svo vrijeme hoda znaci nije ni pokusao da se ubaci nema snage i kad ga zabi adam opet je odhodao do njega ono bas ne mocno al mislim da ce on to kako vrijeme bude islo popravit

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 avg 2011, 17:01

slika

:mrgreen:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 01 avg 2011, 17:03

SamoZeljo je napisao/la:

U pravu si, onaj drugi ponisteni nije gol nego je KOŠ!
Bas pisu gluposti, zar ne?!

Morao sam i ja, jace od mene. 8-)
Ako ne kontas sta sam napisao bolje me ne citiraj!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 avg 2011, 17:17

De nam, Bogat' ti reci kako bi trebalo da se napise.. vidim da si strucnjak, pa cisto da se jos vise uvjerim.
Izdržati, to je temelj vrline!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 avg 2011, 17:58

Goalgetter je napisao/la:slika

Milner, Given, Dzek.... Imal jos ovog :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2011, 19:17

Goalgetter je napisao/la:slika

Da nije Dzeko provalio sa TLN i Dzurom ''nemoj ti meni two tea'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 avg 2011, 19:20

rogeRF je napisao/la:

De nam, Bogat' ti reci kako bi trebalo da se napise.. vidim da si strucnjak, pa cisto da se jos vise uvjerim.
trebalo je pisati: Džeko postigao gol... sve drugo je previše ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 01 avg 2011, 21:42

Gdje nadjete ove slike ? Nema ih na njihovoj stranici

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 01 avg 2011, 21:43

Zasto neko ne napravi novi clip za Edina, na youtube samo izbacuje vrijeme dok je igrao za Wolfsburg, ja mislim da on ima 7 golova za city i neka jos ubaci golove protiv luksenburga i rumunije, dobru muziku. Ja bih to uradio ali ne znam ccc.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []