Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nisam pratio drugo poluvrijeme.. mozel' mi iko raci sta se desilo izmedju Balonje i Kolarova? Citam na ESPN.com da je bila neka svadja pa me zanima sta je sad bilo.
shandrlike-tandrlike
Nije se nista vidjelo tokom utakmice tako da..ja ti nisam od velike pomoci. Ako sta saznas-javi !reptile je napisao/la:Nisam pratio drugo poluvrijeme.. mozel' mi iko raci sta se desilo izmedju Balonje i Kolarova? Citam na ESPN.com da je bila neka svadja pa me zanima sta je sad bilo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....
Slutim tandem Balonja+Aguero, dok ovaj prvi ne zajebe nesto.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN
Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznat
Dakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise
Morao sam bilo je jace od mene
Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznat
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Da, i meni to malo smeta sto Mancini Balonju vec tretira kao vrhunskog! Sigurno je to iz razloga sto on stalno pravi one ispade, pa da to, koliko-toliko, sakrije...ili mozda sto mu je sunarodnjak, ko zna?!floyd je napisao/la:Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
U pravu si, onaj drugi ponisteni nije gol nego je KOŠ!Alfa_Muzijak je napisao/la:DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN
Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznatDakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise
![]()
Bas pisu gluposti, zar ne?!
Morao sam i ja, jace od mene.
To je pisalo prije nego je doveden Aguero a sad se pise da ce mozda biti razmjena Tevez - Sneijder. Ja sumnjam jer Inter to vjerovatno nece.kobe24 je napisao/la:Da, i meni to malo smeta sto Mancini Balonju vec tretira kao vrhunskog! Sigurno je to iz razloga sto on stalno pravi one ispade, pa da to, koliko-toliko, sakrije...ili mozda sto mu je sunarodnjak, ko zna?!floyd je napisao/la:Mancini je umislio da je Balonja bog, samo mu, eto, fali disciplina. **** mu on m....
Slutim tandem Balonja+Aguero, dok ovaj prvi ne zajebe nesto.Moguce je da ce Mancini forsirati taj tandem, ali nedavno citam negdje na netu da se, prije ove utakmice izmedju City-a i Inter-a, dogovarala razmjena igraca i to Tevez-Eto'o...Čisto sumnjam u ovakvu razmjenu jer City-u, po mom misljenju, ne treba vise napadaca, dovoljna su trojica (Dzeko, Aguero i Balonja)! Prije bi to moglo biti da se Argentinac mijenja sa Snajderom, jer Gradjanima i treba jedan, ili pak i vise, onih organizatora i kreatora igre!
To sto Mancini istice Balu moze biti i zato sto Bali treba isticanje kako bi shvatio da se ne smije zaebavati. Drugim rijecima, ja ti dajem povjerenje, hvalim te a ti mi na terenu vracas glupostima.....
Balo nije los igrac, naprotiv, Balo je i vise nego dobar ali je budala.
I Aguero i Dzeko i Balo su dovoljno dobri za prvi tim a kako ce to upakovati Mancini, ostaje da se vidi. Ocigledno da je rijesio igrati sa dva napadaca jer zadnjih par utakmica uigrava takav tim.
Mozda pocne sa trojicom
Bitno je da Dzeko postize golove,protiv Intera je odigrao dobru utakmicu i postigao lijep gol..mislim da ce napad Citya ciniti Aguero-Dzeko...bitno je samo da Tevez ode iz kluba,jer je dokazan sebicnjakovic!.. City ako dovede Nasria ili Snajdera moze u narednoj sezoni osvojiti sve,mada nesto sumnjam da ce jedan od njih doci ,jer ih Arsenal odnosno Inter ence pustiti,ali ko zna...
Mislim da ce odlaskom Teveza Silva doci maksimalno do izrazaja.Ova asistencija za Dzeku me podsjeca na bezbrojne lopte kojim je trpao Davida Villu dok je u Valensiji bio.Mislim da ce eksplodirati ove sezone,osim ako naravno Macini ne dovede nekog slicnog da se gura uz njega opet,mada mislim i da Aguero moze negativno uticati na Silvu.
Takodje oba Edinova gola su nesto sto smo gledali 60-ak puta dok je igrao u Njemackoj,to su lopte koje on skoro nepogresivo realizira.Ako pogledate prosle polusezone uopste nije ovakvih lopti imao jer se samo Tevez gledao gdje je.
Takodje oba Edinova gola su nesto sto smo gledali 60-ak puta dok je igrao u Njemackoj,to su lopte koje on skoro nepogresivo realizira.Ako pogledate prosle polusezone uopste nije ovakvih lopti imao jer se samo Tevez gledao gdje je.
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Dzeko opet nema snage za svih 90 minuta, zadnjih 20 minuta zamalo nije ispustio dusu. 
Dzeko ce u ovoj sezoni explodirati i osvojiti jos pokoji trofej,onda ga gledmao u Milani ili Juventusu,sto za njega moze biti samo plus u karijeri...dao je lijep gol Interu ,mada su mu i onaj drugi gol mogli priznati...samo napriejd!
Citam Mancini savjetuje Balotelija da 'mora biti sebicniji'.
Dno.
Dno.

Lezi dole
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
To sam i ja primijetio, kod treceg gola onaj probi lijevo on svo vrijeme hoda znaci nije ni pokusao da se ubaci nema snage i kad ga zabi adam opet je odhodao do njega ono bas ne mocno al mislim da ce on to kako vrijeme bude islo popravitFMBosnia Admin je napisao/la:Dzeko opet nema snage za svih 90 minuta, zadnjih 20 minuta zamalo nije ispustio dusu.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ako ne kontas sta sam napisao bolje me ne citiraj!SamoZeljo je napisao/la:U pravu si, onaj drugi ponisteni nije gol nego je KOŠ!Alfa_Muzijak je napisao/la:DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN
Kako moze biti ponisten, kad nikad nije ni bio priznatDakle jedan NIJE PRIZNAT. Ko god ovo pise, nek malo gleda sta pise
![]()
Bas pisu gluposti, zar ne?!
Morao sam i ja, jace od mene.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
De nam, Bogat' ti reci kako bi trebalo da se napise.. vidim da si strucnjak, pa cisto da se jos vise uvjerim.Alfa_Muzijak je napisao/la:DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN
![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
Milner, Given, Dzek.... Imal jos ovogGoalgetter je napisao/la:![]()
Da nije Dzeko provalio sa TLN i Dzurom ''nemoj ti meni two tea''Goalgetter je napisao/la:![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
trebalo je pisati: Džeko postigao gol... sve drugo je previšerogeRF je napisao/la:De nam, Bogat' ti reci kako bi trebalo da se napise.. vidim da si strucnjak, pa cisto da se jos vise uvjerim.Alfa_Muzijak je napisao/la:DŽEKO POSTIGAO DVA GOLA, JEDAN PONIŠTEN
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, FerdinandF, General505, Sheyi, TefalTava, tuzlanskinacin i 35 gostiju.