Dylan Dog je napisao/la:Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci
Nego,postoji li odredjena granica za pedofile?
Ono,standard neki koji nekoga pravi time ?
Npr. logicno je da ako je 50-godisnjak sa 11-godisnjakinjom da je pedofil,ali sta ako 19-godisnjak bude sa 15-godisnjakinom
Mislim da nece 19-godisnjak sa 15-godisnjakinjom dobit dijagnozu "pedofil", ali po zakonu nije legalno. Mislim da je 16 godina granica. Poslje 16 rodjendana, moze te yebat ko god hoce.
Slikovito objasnio
@Dylane jel se to ljutiš što ja malo zajebavam A dobar sam ja sa curicama ne brini se za mene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I ja kazem,ali eto Cartman je izgleda potvrdio moje sumlje,zakonski nije legalno
Ne ljutim se ja mali,drago mi je ako dobro prolazis sa curicama,nisam ni sumljao u takvu momcinu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
legenda reala je napisao/la:Ma kake granice ,pored naših zakona i malog sarajlijicu mogu **** ove dadilje
a vidim vi sve neki jhebači
Pa 19 sa 15 to je tamam što reko Ćema ,sad je to sve tako ,a ima ih i sa 26 sa 16-godišnjakinjom
Ma qrac taman.Nema ništa gore nego kad dođe neki tip tako ko ti tvojih godina i skine mi trebu
Ove vaših godina znaju kakvi ste levati pa neće nijedna s vama,a ove klinke jedva dočekaju nekog starijeg
@Dylan prolazim odlično samo dok ne dođe kakav ko legenda ili cema kojem je normalno 19 sa 15
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
legenda reala je napisao/la:Ma kake granice ,pored naših zakona i malog sarajlijicu mogu **** ove dadilje
Pa 19 sa 15 to je tamam što reko Ćema ,sad je to sve tako ,a ima ih i sa 26 sa 16-godišnjakinjom
Ma qrac taman.Nema ništa gore nego kad dođe neki tip tako ko ti tvojih godina i skine mi trebu
Ove vaših godina znaju kakvi ste levati pa neće nijedna s vama,a ove klinke jedva dočekaju nekog starijeg
@Dylan prolazim odlično samo dok ne dođe kakav ko legenda ili cema kojem je normalno 19 sa 15
hahha...ove nasih godina hoce s nama, al znas kako kazu : mladje je sladje
Ma i meni je normalno ali znam ja da ti ne racunas mene kao konkurenciju ,ali fakat i meni je kad sam bio mladji uvijek bilo krivo zasto curice mog uzrasta trce za 19,20-godisnjim momcima koji su ko fol ozbiljniji mogu sa njima pricati a ustvari samo gledaju kako da ih prcnu ,a sad kad sam u tim godinama mi je krivo sto trce za 25-godisnjacima koji imaju auto i stan,tako da mi je sad jos gore
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dylan Dog je napisao/la:
Ma i meni je normalno ali znam ja da ti ne racunas mene kao konkurenciju ,ali fakat i meni je kad sam bio mladji uvijek bilo krivo zasto curice mog uzrasta trce za 19,20-godisnjim momcima koji su ko fol ozbiljniji mogu sa njima pricati a ustvari samo gledaju kako da ih prcnu ,a sad kad sam u tim godinama mi je krivo sto trce za 25-godisnjacima koji imaju auto i stan,tako da mi je sad jos gore
Ja mislio ti ozbiljan milfače ganjaš,a ti tako
Ovo su najnezgodnije godine tebi makar ostanu ove sa 15 šta meni ostaje
Dylan Dog je napisao/la:
Ja mislio ti ozbiljan milfače ganjaš,a ti tako
Ovo su najnezgodnije godine tebi makar ostanu ove sa 15 šta meni ostaje
Pa udri na milface.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci zakljucili smo da je svima tesko,al LBJ-u najgore
Nego,ima li ko ovdje ozenjen a da je zainteresovan da mu sredim posao u Iraku,dolazi se kuci jednom u dvije godine
Pa shvatite da cure vaših godina neće nikad sa vama ,da uvijek traže ove starije po nekoliko godina ,šta je to čudno tako je uvijke bilo ,kad sam i ja imo 15-16 godina tako je bilo ,kaže ma vi ste još balavci ,šta ćemo mi sa vama
A ustvari ko je vama kriv ,kad vas te cure neće ,kolko god vi godina imali ,ima nešta u vama tu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dylan Dog je napisao/la:Znaci zakljucili smo da je svima tesko,al LBJ-u najgore
Nego,ima li ko ovdje ozenjen a da je zainteresovan da mu sredim posao u Iraku,dolazi se kuci jednom u dvije godine
Ma snalazim se ja ne vjerujem da mi je gore neg tebi
@legendo aj ne pametuj šta ti znaš o ženama
EDIT:Odo kakav film gledat ne mogu više s ovim pedofilima čuj njima normalno da budu sa 15-godišnjakinjama,a oni već za ženidbe ccc
Antologija '66 i '70
Odakle ti naumpade Družba Pere Kvržice aj za ove Orlove i kontam,al Družba Pere Kvržice
Što me zadržava da ne gledam film pa mi ove gluposti postavlja
Mali,evo nesto za tebe prikladno kad vec hoces da gledas nesto
[youtube][/youtube]
LBJ MVP je napisao/la: Antologija '66 i '70
Odakle ti naumpade Družba Pere Kvržice aj za ove Orlove i kontam,al Družba Pere Kvržice
Pa štaš kad vi sad nemate šta da pogledate ,gledaj molim te ovih dječi filmova na ovome sam odrasto ,Orlovi rano lete,Družba Pere Kvržice,Magareće Godine,Vlak u snijegu,Salaš u malom ritu ,itd to su bili filmovi a ne ovo sad ,crtanih smo se već prisjećali ,jel tako Dylane Dože
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
LBJ MVP je napisao/la: Antologija '66 i '70
Pa štaš kad vi sad nemate šta da pogledate ,gledaj molim te ovih dječi filmova na ovome sam odrasto ,Orlovi rano lete,Družba Pere Kvržice,Magareće Godine,Vlak u snijegu,Salaš u malom ritu ,itd to su bili filmovi a ne ovo sad ,crtanih smo se već prisjećali ,jel tako Dylane Dože
Čitao sam knjige i filmove sam gledao šta ti misliš da moja generacija ne zna za ovo Jbg sad se prešlo na ozbiljnije stvari
P.S.Zbog ovih sam nostalgičan prema Jugi