Jesi to nervozan zbog ove kosarke?legenda reala je napisao/la:nisam ,jesi tiTribalian je napisao/la:@ Legendo jesi li i ti naskak'o na cistacice ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
let's do ti tonight tonaaaaaaaaaaaaaaaajjttttttt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam jbt ,ono je zamene bio očekivanb slijed događaja ,nisam nervozan ni najmanjeTribalian je napisao/la:Jesi to nervozan zbog ove kosarke?legenda reala je napisao/la:nisam ,jesi tiTribalian je napisao/la:@ Legendo jesi li i ti naskak'o na cistacice ?Nije smak sveta,to nista ne znaci,tek na EP ce da se vidi pravo stanje,ovde se svi uigravaju.
Ti nam nepričaš ništa o tim svojim ženama ,samo ponekad spomeneš onu što te maltretirala
A evo nešto vezano za ovu temu o ženama
Pita u mene jaran jednog čovjeka ,kaže može li kćerka ,majke nerotkinje imati djecu ,kaže on može ako je dobro jebheš ,a drugi kaže dovedi je meni pa ćeš da vidiš može li
nadam se da ste skontali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam
Sto je najbolje sa milfacama, njima je svaki momak od 20 godina dobar. Znaci velika prilika. Moj rekord starosti je samo 22. Slabo, slabo. Morat cu poradit na tome.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislio sam da si strručan u tome,a ti takoCartman je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam![]()
Sto je najbolje sa milfacama, njima je svaki momak od 20 godina dobar. Znaci velika prilika. Moj rekord starosti je samo 22. Slabo, slabo. Morat cu poradit na tome.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tek cu sad ekspandirat na milface. Nije bilo resursa dosad. Moras imat iskustva za takve zene, vidit ces kako ce se Dylan provalit.LBJ MVP je napisao/la:Mislio sam da si strručan u tome,a ti takoCartman je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam![]()
Sto je najbolje sa milfacama, njima je svaki momak od 20 godina dobar. Znaci velika prilika. Moj rekord starosti je samo 22. Slabo, slabo. Morat cu poradit na tome.![]()
Od Dylana ni ne očekujem boljeCartman je napisao/la: Tek cu sad ekspandirat na milface. Nije bilo resursa dosad. Moras imat iskustva za takve zene, vidit ces kako ce se Dylan provalit.
Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci
Nego,postoji li odredjena granica za pedofile?
Ono,standard neki koji nekoga pravi time ?
Npr. logicno je da ako je 50-godisnjak sa 11-godisnjakinjom da je pedofil,ali sta ako 19-godisnjak bude sa 15-godisnjakinom
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci
Npr. logicno je da ako je 50-godisnjak sa 11-godisnjakinjom da je pedofil,ali sta ako 19-godisnjak bude sa 15-godisnjakinom
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mislim da nece 19-godisnjak sa 15-godisnjakinjom dobit dijagnozu "pedofil", ali po zakonu nije legalno. Mislim da je 16 godina granica. Poslje 16 rodjendana, moze te yebat ko god hoce.Dylan Dog je napisao/la:Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman![]()
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma kakav pedofil, to je taman, jbg ti....Dylan Dog je napisao/la:Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Cartman je napisao/la:Mislim da nece 19-godisnjak sa 15-godisnjakinjom dobit dijagnozu "pedofil", ali po zakonu nije legalno. Mislim da je 16 godina granica. Poslje 16 rodjendana, moze te yebat ko god hoce.Dylan Dog je napisao/la:Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman![]()
@Dylane jel se to ljutiš što ja malo zajebavam
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kake granice ,pored naših zakona i malog sarajlijicu mogu **** ove dadilje
a vidim vi sve neki jhebači
Pa 19 sa 15 to je tamam što reko Ćema ,sad je to sve tako ,a ima ih i sa 26 sa 16-godišnjakinjom
Pa 19 sa 15 to je tamam što reko Ćema ,sad je to sve tako ,a ima ih i sa 26 sa 16-godišnjakinjom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ja kazem,ali eto Cartman je izgleda potvrdio moje sumlje,zakonski nije legalno
Ne ljutim se ja mali,drago mi je ako dobro prolazis sa curicama,nisam ni sumljao u takvu momcinu
Ne ljutim se ja mali,drago mi je ako dobro prolazis sa curicama,nisam ni sumljao u takvu momcinu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma qrac taman.Nema ništa gore nego kad dođe neki tip tako ko ti tvojih godina i skine mi trebulegenda reala je napisao/la:Ma kake granice ,pored naših zakona i malog sarajlijicu mogu **** ove dadilje![]()
![]()
![]()
Ove vaših godina znaju kakvi ste levati pa neće nijedna s vama,a ove klinke jedva dočekaju nekog starijeg
@Dylan prolazim odlično samo dok ne dođe kakav ko legenda ili cema kojem je normalno 19 sa 15
19 i 15 je normalno ako ne mozes dobit nijednu od 19. 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahha...ove nasih godina hoce s nama, al znas kako kazu : mladje je sladjeLBJ MVP je napisao/la:Ma qrac taman.Nema ništa gore nego kad dođe neki tip tako ko ti tvojih godina i skine mi trebulegenda reala je napisao/la:Ma kake granice ,pored naših zakona i malog sarajlijicu mogu **** ove dadilje![]()
![]()
![]()
Pa 19 sa 15 to je tamam što reko Ćema ,sad je to sve tako ,a ima ih i sa 26 sa 16-godišnjakinjom![]()
![]()
![]()
Ove vaših godina znaju kakvi ste levati pa neće nijedna s vama,a ove klinke jedva dočekaju nekog starijeg
@Dylan prolazim odlično samo dok ne dođe kakav ko legenda ili cema kojem je normalno 19 sa 15
Ma i meni je normalno ali znam ja da ti ne racunas mene kao konkurencijuLBJ MVP je napisao/la:Ma qrac taman.Nema ništa gore nego kad dođe neki tip tako ko ti tvojih godina i skine mi trebulegenda reala je napisao/la:Ma kake granice ,pored naših zakona i malog sarajlijicu mogu **** ove dadilje![]()
![]()
![]()
Pa 19 sa 15 to je tamam što reko Ćema ,sad je to sve tako ,a ima ih i sa 26 sa 16-godišnjakinjom![]()
![]()
![]()
@Cartman je objasnio
Ovo su najnezgodnije godine tebi makar ostanu ove sa 15 šta meni ostaje

Ja mislio ti ozbiljan milfače ganjaš,a ti takoDylan Dog je napisao/la: Ma i meni je normalno ali znam ja da ti ne racunas mene kao konkurenciju,ali fakat i meni je kad sam bio mladji uvijek bilo krivo zasto curice mog uzrasta trce za 19,20-godisnjim momcima koji su ko fol ozbiljniji mogu sa njima pricati a ustvari samo gledaju kako da ih prcnu
,a sad kad sam u tim godinama mi je krivo sto trce za 25-godisnjacima koji imaju auto i stan,tako da mi je sad jos gore
Ovo su najnezgodnije godine tebi makar ostanu ove sa 15 šta meni ostaje
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma nista dylane, ti se onda ufati neke babe od 60 god, pa ce ona na kraju bit proglasena pedofilom, a ne ti
svima ugodis tako

Pa udri na milface.LBJ MVP je napisao/la:@Cartman je objasnio
Ja mislio ti ozbiljan milfače ganjaš,a ti takoDylan Dog je napisao/la: Ma i meni je normalno ali znam ja da ti ne racunas mene kao konkurenciju,ali fakat i meni je kad sam bio mladji uvijek bilo krivo zasto curice mog uzrasta trce za 19,20-godisnjim momcima koji su ko fol ozbiljniji mogu sa njima pricati a ustvari samo gledaju kako da ih prcnu
,a sad kad sam u tim godinama mi je krivo sto trce za 25-godisnjacima koji imaju auto i stan,tako da mi je sad jos gore
![]()
![]()
Ovo su najnezgodnije godine tebi makar ostanu ove sa 15 šta meni ostaje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.