Nego,ima li ko ovdje ozenjen a da je zainteresovan da mu sredim posao u Iraku,dolazi se kuci jednom u dvije godine
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Znaci zakljucili smo da je svima tesko,al LBJ-u najgore
Nego,ima li ko ovdje ozenjen a da je zainteresovan da mu sredim posao u Iraku,dolazi se kuci jednom u dvije godine
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Pa shvatite da cure vaših godina neće nikad sa vama ,da uvijek traže ove starije po nekoliko godina ,šta je to čudno tako je uvijke bilo ,kad sam i ja imo 15-16 godina tako je bilo ,kaže ma vi ste još balavci ,šta ćemo mi sa vama

A ustvari ko je vama kriv ,kad vas te cure neće ,kolko god vi godina imali ,ima nešta u vama tu

A ustvari ko je vama kriv ,kad vas te cure neće ,kolko god vi godina imali ,ima nešta u vama tu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ev ja cu, al da povedem i zenu sa sobomDylan Dog je napisao/la:Znaci zakljucili smo da je svima tesko,al LBJ-u najgore![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo posla za Dylan Doža
evo posla za Dylan Doža
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jelde vidiš ta ti je pametnaCartman je napisao/la: Pa udri na milface.
Dylan Dog je napisao/la:Znaci zakljucili smo da je svima tesko,al LBJ-u najgore![]()
@legendo aj ne pametuj šta ti znaš o ženama
EDIT:Odo kakav film gledat ne mogu više s ovim pedofilima čuj njima normalno da budu sa 15-godišnjakinjama,a oni već za ženidbe ccc
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lebrone evo nešto za tebe ,još si ti mali da bi žene ganjo

[youtube][/youtube]
Lebrone evo nešto za tebe ,još si ti mali da bi žene ganjo
Odakle ti naumpade Družba Pere Kvržice aj za ove Orlove i kontam,al Družba Pere Kvržice
Što me zadržava da ne gledam film pa mi ove gluposti postavlja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Papadopulos,e tako ne moze nikako
Mali,evo nesto za tebe prikladno kad vec hoces da gledas nesto
[youtube][/youtube]
Mali,evo nesto za tebe prikladno kad vec hoces da gledas nesto
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
Pa štaš kad vi sad nemate šta da pogledate ,gledaj molim te ovih dječi filmova na ovome sam odrasto ,Orlovi rano lete,Družba Pere Kvržice,Magareće Godine,Vlak u snijegu,Salaš u malom ritu ,itd to su bili filmovi a ne ovo sad ,crtanih smo se već prisjećali ,jel tako Dylane DožeLBJ MVP je napisao/la:Antologija '66 i '70
![]()
Odakle ti naumpade Družba Pere Kvržice aj za ove Orlove i kontam,al Družba Pere Kvržice![]()
![]()
Što me zadržava da ne gledam film pa mi ove gluposti postavlja![]()
Čitao sam knjige i filmove sam gledao šta ti misliš da moja generacija ne zna za ovolegenda reala je napisao/la:Pa štaš kad vi sad nemate šta da pogledate ,gledaj molim te ovih dječi filmova na ovome sam odrasto ,Orlovi rano lete,Družba Pere Kvržice,Magareće Godine,Vlak u snijegu,Salaš u malom ritu ,itd to su bili filmovi a ne ovo sad ,crtanih smo se već prisjećali ,jel tako Dylane DožeLBJ MVP je napisao/la:Antologija '66 i '70
![]()
Odakle ti naumpade Družba Pere Kvržice aj za ove Orlove i kontam,al Družba Pere Kvržice![]()
![]()
P.S.Zbog ovih sam nostalgičan prema Jugi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahha...cuj ti nostalgican prema jugiLBJ MVP je napisao/la:Čitao sam knjige i filmove sam gledao šta ti misliš da moja generacija ne zna za ovolegenda reala je napisao/la:Pa štaš kad vi sad nemate šta da pogledate ,gledaj molim te ovih dječi filmova na ovome sam odrasto ,Orlovi rano lete,Družba Pere Kvržice,Magareće Godine,Vlak u snijegu,Salaš u malom ritu ,itd to su bili filmovi a ne ovo sad ,crtanih smo se već prisjećali ,jel tako Dylane DožeLBJ MVP je napisao/la:Antologija '66 i '70
![]()
![]()
Jbg sad se prešlo na ozbiljnije stvari
P.S.Zbog ovih sam nostalgičan prema Jugi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Crtani zakon,da mi je da i sada mogu osjecati isto ko i onda kad sam ih gledao,Yamacha pogine u Dragon Ball a kod mene suza suzu goni
Bajg mali citao knjige,prepostavljam..

Bajg mali citao knjige,prepostavljam..
Dylan Dog je napisao/la:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nije normalno koliko se znojim,bože sačuvaj
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 08 avg 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Hmm...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nije normalno koliko se znojim,bože sačuvaj
da li si zainteresovan da ides u Irak da radis,cisto onak pitam ?
- Megamon
- Kontakt:
A ne vjerujemDylan Dog je napisao/la:Hmm...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nije normalno koliko se znojim,bože sačuvaj
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:A ne vjerujemDylan Dog je napisao/la:Hmm...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nije normalno koliko se znojim,bože sačuvaj
da li si zainteresovan da ides u Irak da radis,cisto onak pitam ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Hmm...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nije normalno koliko se znojim,bože sačuvaj
jok
MILF MILF SAMO MILF 
ako ko nađe izvor milfača nek javlja
ja cu u iraq al
necu imat zenu
s vojskom cim zavrsim obuku
ako ko nađe izvor milfača nek javlja
ja cu u iraq al
Ima li kakva stranica za besplatne SMS-ove.Onaj bh **** ne radi 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46 i 7 gostiju.