FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 24 avg 2011, 20:18

soba 39 je napisao/la:Mislim da vam ova mrtva Slavija nije mjerilo.Sačekajte da vidimo kako će to izgledati protiv borca i Želja
+slavija kuci 2-0 do sada ;) mrtva ne mrtva nju kuci tito nece dobiti ... isto kao i goska ... polako osjetit ce svi na svojoj kozi

suljic! 8-) :oops: :oops: :oops: 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 20:19

Bas vas briga ljudi za RTRS i slicno uzivajte u dominaciji Sarajva !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 20:20

Jeli uredio i vodio Dragisa,ako nije ja u to nista ne vjerujem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

High

Post Postao/la High » 24 avg 2011, 20:20

Hvala Bogu pa se ''ohladiš'' dok dođeš,inače bi svašta napisao što se nekih stvari tiče . :oops:

Napokon uvjerljiva pobjeda u gostima,igračima kapa do poda,mada smo mogli još 3-4 gola dati.
Ostalo ne vrijedi spominjati,nemam riječi. :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:20

Nego hajmo malo o utakmici danas :D

Adilovic - potpuno bezposlen ali kad je trebalo reagovati radije je to na najbolji moguci nacin
Comor - danas solidan nije grijesio puno
Belosevic - isto kao i Comor s tim da se ovaj vise prikljucivo napadu
Torlak - kapiten ko kapiten :D plus je to kruniso golom
Dupovac - danas odlicno odigrao
Vucina - standardno dobar
Bajraktarevic - ovo ce nam biti jedno od 2 najbolja pojacanja zajedno sa Haskicem :)
Kojasevic - standardno dobar ali ipak jos ponekad ima potez viska
Suljic - standardno dobar, imo je par odlicnih prodora
Obuca - odigro kao u najboljim godinama :)
Haskic - Dao gol ali nije to bas to jer je morao bar jos jedan od one 2-3% sanse

alibi

Post Postao/la alibi » 24 avg 2011, 20:21

Cestitke bordo momcima,malo mi i krivo sto nismo jos koji zabili ali dosta i ovo.Slavija slaba da ne znam dal sam ih ikada losije gledao.a one smijurije od lafo navijaca -pticica heheheheh,Jos tuznije(smijesnije) je izgledalo pustanje tzv huligancica od strane "obezbjedjenja".Isti scenarij je bio i u sirokom kad su PUSTILI zlocinca Knezovica...........Mi idemo dalje tekmu po tekmu da ovjeravamo ova tri boda iz lukavice.Jos jednom cestitke bordo LAVOVIMA.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 24 avg 2011, 20:22

Sarajlijc@ je napisao/la:
rase.king je napisao/la:Dnevnik RTRS; utakmica Slavija - Sarajevo
Najprije prikazani golovi, a onda (parafraziram): Ni ovaj mec izmedju Slavije i Sarajeva nije zavrsio bez incidenta. Nakon sto su navijaci Sarajeva istakli ratnu zastavu takozvane Armije Republike bejha, navijaci Slavije su usli na teren zahtjevajuci da se zastava ukloni. Sudija je takodjer trazio da se zastava ukloni kako bi se nastavio mec. Zastava nije uklonjena, ali se mec ipak nastavio.

Inace, gledao sam utakmicu na televiziji, odlicno odigrano. Mislim da je Sarajevo sazrelo za titulu, samo da se ne prosipaju bodovi kod kuce, kao sa Velezom.
Hahahaha joj kraljeva sa rtrs-a al neka neka bice zastava tu dok je ovog grada i ove drzave !

Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 24 avg 2011, 20:23

Ja kazem da ce malo ko od Borca , Zelje i ovi kandidata dobiti Slaviju u gostima mozda ali tesko ;) ! Ovaj soba 32 vidi se odmah da je provokator al onaj licemjerni ono protiv Veleza ono je jedna nesretna situacija i to je to .
Mi smo dobro odigrali u kakvom smo stanju bili ovo je predobro . Da je Borac ili Ljože imao onakvo stanje borio bi se za Europu mukom i jadom ;) ! Ali necemo o njima ovdje ono sto govore ratna zastava i te priče kad oni mogu postavljati SRPSKU zastavu zasto mi ne bi Orginalnu zastavu Bosne i Hercegovine ? Ali da ne ulazimo u politiku i RTRS zna se ko drzi Četnićić da ne može veći al hajd sve ce to doci na svoje :mrgreen:

I da napomenem za navijače da su ono Horde uradile i da je neko ušao u teren Policija bi ga smrskala a onog čak ni uhapsila nije !
Brane ono jest zastva vjeruj mi jarane
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 avg 2011, 20:23

Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 24 avg 2011, 20:24

Brane je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
rase.king je napisao/la:Dnevnik RTRS; utakmica Slavija - Sarajevo
Najprije prikazani golovi, a onda (parafraziram): Ni ovaj mec izmedju Slavije i Sarajeva nije zavrsio bez incidenta. Nakon sto su navijaci Sarajeva istakli ratnu zastavu takozvane Armije Republike bejha, navijaci Slavije su usli na teren zahtjevajuci da se zastava ukloni. Sudija je takodjer trazio da se zastava ukloni kako bi se nastavio mec. Zastava nije uklonjena, ali se mec ipak nastavio.

Inace, gledao sam utakmicu na televiziji, odlicno odigrano. Mislim da je Sarajevo sazrelo za titulu, samo da se ne prosipaju bodovi kod kuce, kao sa Velezom.
Hahahaha joj kraljeva sa rtrs-a al neka neka bice zastava tu dok je ovog grada i ove drzave !

Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
ta zastava nije zabranjena zakonom.
velicanje genocida i ratnog zlocinca, te ulazak u teren jeste.
Gdje je problem?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 20:25

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu
Mirza i je i onog paragvajca trazio na probu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu
Heh, to dovoljno govori o trenerskom znanju(?) Mirze :D Nego ovaj Bajraktarevic iz utakmice u itakmicu sve bolji :) Sad Keno vjerovatno gubi mjesto u timu jer ne vjerujem da ce Plisek gurnuti Scepanovica vise prema ofanzivi plus se Pehlic skoro oporavio. Vidim ga svaki dan u teretani vjezba.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 avg 2011, 20:31

Brane je napisao/la:Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
E vidiš, ta zastava je usko vezana sa historijom naše zemlje. Pod tom zastavom smo branili svoj grad, državu, porodicu i kao takva uvijek ima mjesta i na tribini i bilo gdje. Zato završimo sa ovom temom.

Svaka čast bordo momcima na sjajnoj igri. Mala zamjerka zbog prevelikog broja neiskorištenih šansi, ali nema veze. Nećemo tražiti mane, uživajmo. Naši igrači su pokazali sjajnu fizičku pripremljenost što je rezultat rada sa Plišekom. Bez euforije, od tekme do tekme, idemo ovjeriti ova 3 boda u Subotu protiv Čelika na Koševu.
Idemo Saraj'vo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2011, 20:32

StoneRoses je napisao/la:
bordo je napisao/la:Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
Nema dizanja! Kakva titula,dok nebude!
Hvala svim navijacima koji nisu simpatizeri
Fk Sarajeva na lijepim cestitkama!
+1
+1

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 24 avg 2011, 20:33

samosarajvo je napisao/la:
StoneRoses je napisao/la:
bordo je napisao/la:Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
+1
+1
+1
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:33

Iduca prepreka, Celik. Mislim da ovdje ne bi trebalo biti problema prvenstveno zbog toga sto igramo na AFH i loseg pocetka Celika(izuzev danas). Jos jedan veliki plus ce biti ako ponovimo igru od danas i onda ni Celiku ne gine bar trica u njihovoj mrezi.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 avg 2011, 20:37

[quote="Marinac"Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
Nema dizanja! Kakva titula,dok nebude
[/b]!
Fk Sarajeva na lijepim cestitkama![/quote][/quote][/quote]

Ovo za sve "usijane" glave proctaj te,polako ljudi tek je 4 kolo ima jos do titule :D

Za sve ostalo nesto kasnije cu reci samo mislim da se dugo na bh terenima ovakva dominacija nije vidjela na gostovanju od strane gosta 8-)
Kazu ljudi da je danas bio zemljotres 4.0 po rihterovoj skali a epicentar negdje u lukavici :lol: :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2011, 20:39

"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 avg 2011, 20:40

kakvi kvadrati kakve zvijezde isto varta baterije! to meni u kucu ne ulazi... LJILJANI POSTOJE JOS DO NASTANKA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE, U VRIJEME KRALJA TVRTKA .... i uvijek ce biti zastava JEDNE I JEDINE!

suljicu , svaki post cu te spomenuti :D :lol: :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:42

adnanhz je napisao/la:[quote="Marinac"Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
[/quote][/quote]

Ovo za sve "usijane" glave proctaj te,polako ljudi tek je 4 kolo ima jos do titule :D

Za sve ostalo nesto kasnije cu reci samo mislim da se dugo na bh terenima ovakva dominacija nije vidjela na gostovanju od strane gosta 8-)
Kazu ljudi da je danas bio zemljotres 4.0 po rihterovoj skali a epicentar negdje u lukavici :lol: :lol: :lol:[/quote]

+1

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []