+slavija kuci 2-0 do sadasoba 39 je napisao/la:Mislim da vam ova mrtva Slavija nije mjerilo.Sačekajte da vidimo kako će to izgledati protiv borca i Želja
suljic!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+slavija kuci 2-0 do sadasoba 39 je napisao/la:Mislim da vam ova mrtva Slavija nije mjerilo.Sačekajte da vidimo kako će to izgledati protiv borca i Želja
Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha joj kraljeva sa rtrs-a al neka neka bice zastava tu dok je ovog grada i ove drzave !rase.king je napisao/la:Dnevnik RTRS; utakmica Slavija - Sarajevo
Najprije prikazani golovi, a onda (parafraziram): Ni ovaj mec izmedju Slavije i Sarajeva nije zavrsio bez incidenta. Nakon sto su navijaci Sarajeva istakli ratnu zastavu takozvane Armije Republike bejha, navijaci Slavije su usli na teren zahtjevajuci da se zastava ukloni. Sudija je takodjer trazio da se zastava ukloni kako bi se nastavio mec. Zastava nije uklonjena, ali se mec ipak nastavio.
Inace, gledao sam utakmicu na televiziji, odlicno odigrano. Mislim da je Sarajevo sazrelo za titulu, samo da se ne prosipaju bodovi kod kuce, kao sa Velezom.
ta zastava nije zabranjena zakonom.Brane je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha joj kraljeva sa rtrs-a al neka neka bice zastava tu dok je ovog grada i ove drzave !rase.king je napisao/la:Dnevnik RTRS; utakmica Slavija - Sarajevo
Najprije prikazani golovi, a onda (parafraziram): Ni ovaj mec izmedju Slavije i Sarajeva nije zavrsio bez incidenta. Nakon sto su navijaci Sarajeva istakli ratnu zastavu takozvane Armije Republike bejha, navijaci Slavije su usli na teren zahtjevajuci da se zastava ukloni. Sudija je takodjer trazio da se zastava ukloni kako bi se nastavio mec. Zastava nije uklonjena, ali se mec ipak nastavio.
Inace, gledao sam utakmicu na televiziji, odlicno odigrano. Mislim da je Sarajevo sazrelo za titulu, samo da se ne prosipaju bodovi kod kuce, kao sa Velezom.
Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
Mirza i je i onog paragvajca trazio na probuHZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu
Heh, to dovoljno govori o trenerskom znanju(?) MirzeHZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu
E vidiš, ta zastava je usko vezana sa historijom naše zemlje. Pod tom zastavom smo branili svoj grad, državu, porodicu i kao takva uvijek ima mjesta i na tribini i bilo gdje. Zato završimo sa ovom temom.Brane je napisao/la:Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
+1StoneRoses je napisao/la:+1bordo je napisao/la:Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
Nema dizanja! Kakva titula,dok nebude!
Hvala svim navijacima koji nisu simpatizeri
Fk Sarajeva na lijepim cestitkama!
+1samosarajvo je napisao/la:+1StoneRoses je napisao/la:+1bordo je napisao/la:Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
[/quote][/quote]adnanhz je napisao/la:[quote="Marinac"Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, SamoIzrekno i 8 gostiju.