FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 24 avg 2011, 20:31

Brane je napisao/la:Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
E vidiš, ta zastava je usko vezana sa historijom naše zemlje. Pod tom zastavom smo branili svoj grad, državu, porodicu i kao takva uvijek ima mjesta i na tribini i bilo gdje. Zato završimo sa ovom temom.

Svaka čast bordo momcima na sjajnoj igri. Mala zamjerka zbog prevelikog broja neiskorištenih šansi, ali nema veze. Nećemo tražiti mane, uživajmo. Naši igrači su pokazali sjajnu fizičku pripremljenost što je rezultat rada sa Plišekom. Bez euforije, od tekme do tekme, idemo ovjeriti ova 3 boda u Subotu protiv Čelika na Koševu.
Idemo Saraj'vo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2011, 20:32

StoneRoses je napisao/la:
bordo je napisao/la:Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
Nema dizanja! Kakva titula,dok nebude!
Hvala svim navijacima koji nisu simpatizeri
Fk Sarajeva na lijepim cestitkama!
+1
+1

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 24 avg 2011, 20:33

samosarajvo je napisao/la:
StoneRoses je napisao/la:
bordo je napisao/la:Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
+1
+1
+1
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:33

Iduca prepreka, Celik. Mislim da ovdje ne bi trebalo biti problema prvenstveno zbog toga sto igramo na AFH i loseg pocetka Celika(izuzev danas). Jos jedan veliki plus ce biti ako ponovimo igru od danas i onda ni Celiku ne gine bar trica u njihovoj mrezi.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 avg 2011, 20:37

[quote="Marinac"Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
Nema dizanja! Kakva titula,dok nebude
[/b]!
Fk Sarajeva na lijepim cestitkama![/quote][/quote][/quote]

Ovo za sve "usijane" glave proctaj te,polako ljudi tek je 4 kolo ima jos do titule :D

Za sve ostalo nesto kasnije cu reci samo mislim da se dugo na bh terenima ovakva dominacija nije vidjela na gostovanju od strane gosta 8-)
Kazu ljudi da je danas bio zemljotres 4.0 po rihterovoj skali a epicentar negdje u lukavici :lol: :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2011, 20:39

"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 avg 2011, 20:40

kakvi kvadrati kakve zvijezde isto varta baterije! to meni u kucu ne ulazi... LJILJANI POSTOJE JOS DO NASTANKA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE, U VRIJEME KRALJA TVRTKA .... i uvijek ce biti zastava JEDNE I JEDINE!

suljicu , svaki post cu te spomenuti :D :lol: :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:42

adnanhz je napisao/la:[quote="Marinac"Treba samo hladne glave u svaki susret uci!
[/quote][/quote]

Ovo za sve "usijane" glave proctaj te,polako ljudi tek je 4 kolo ima jos do titule :D

Za sve ostalo nesto kasnije cu reci samo mislim da se dugo na bh terenima ovakva dominacija nije vidjela na gostovanju od strane gosta 8-)
Kazu ljudi da je danas bio zemljotres 4.0 po rihterovoj skali a epicentar negdje u lukavici :lol: :lol: :lol:[/quote]

+1

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 avg 2011, 20:46

Asmir Suljic ce biti igracina aBd samo da ovako nastavi

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:48

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Asmir Suljic ce biti igracina aBd samo da ovako nastavi
aBd, samo da se ne zaleti u inostranstvo cim dobije priliku pa da tamo propadne grijuci klupu. Neka ga jos ovdje sezonu-dvije i onda uzeti fine pare na njemu a on ce steci dovoljno iskustva igrajuci u Sarajevu :)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2011, 20:49

Samo da vam cestitam za ono danas. Na sve provokacije ste odgovorili 4-icom sto je i jedini nacin da pokazete da ste veci od njih.

Al ono sto je mali SUljic uradio po ljevoj strani nisam mislio da mogu vidjeti na nasim terenima. Umjesto da se valja poslije starta on samo kao da je pepnuo od zemje i nastavio dalje show zvani cirkuz kolorado :D . Svaka cast i cestitam jer ce te se opasno opariti na njemu mali ima da dogura daleko. Jos nesto ,zar nam treba Ceh da onako forsiramo jednog mladog talenta ... ???
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 avg 2011, 20:49

[youtube][/youtube]
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 24 avg 2011, 20:49

johnnyHZ je napisao/la:kakvi kvadrati kakve zvijezde isto varta baterije! to meni u kucu ne ulazi... LJILJANI POSTOJE JOS DO NASTANKA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE, U VRIJEME KRALJA TVRTKA .... i uvijek ce biti zastava JEDNE I JEDINE!

nije problem ni da zastavq datira od kulina bana...problem je u tome kako je razliciti narodi dozivljavaju...
za srbe je ona simbol neceg nametnutog...da ne duzim....ugl. provocira....
i vrijedja jedan ili dva naroda direktno....ne mozes ti nekome nametati da voli zastavu koja se tebi svidja....
zato su ljudi i reagovali,ne onako kao su trebali,al' stas sad

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 avg 2011, 20:52

Da proslavimo pobjedu:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Cobane vrati se, ovce tvoj ne mogu bez tebe!

Druga stvar: VODA! NAMJERNO nam nisu dali vode, nego su nam nasi igraci donosili.
Treca stvar: Linijski sudija nam pokazuje neofirno tri prsta. :shock: Da, da. Na pocetku tekme. Nabijem ja i savez i komitet na onu stvar!

slika
Prosjek godina?? :roll:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 avg 2011, 20:54

Makaveli je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:kakvi kvadrati kakve zvijezde isto varta baterije! to meni u kucu ne ulazi... LJILJANI POSTOJE JOS DO NASTANKA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE, U VRIJEME KRALJA TVRTKA .... i uvijek ce biti zastava JEDNE I JEDINE!

nije problem ni da zastavq datira od kulina bana...problem je u tome kako je razliciti narodi dozivljavaju...
i vrijedja jedan ili dva naroda direktno....ne mozes ti nekome nametati da voli zastavu koja se tebi svidja....
Srbima smeta sve sto ima veze sa Bosnom. Da je ne znam kakva je zastava. Al dosta o tome ovo je sportski forum i pricajmo o sportu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 24 avg 2011, 20:57

ne kaze se srbi, nego srbijanci. cisto da znas za ubuduce.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2011, 20:58

Samo ih se mora naruziti za nacin na koji su dobili kartone,Adilovic zbog peglanja lopte,Hadzija zbog nekog nabijanja nakon faula,Kojasevic dize ruke fata loptu u pola akcije :lol:

Ono mozda je sad nebitno,kao ma dobili smo ih pa haj nije vazno ako dobijem karton,al se isto moze destiti da zbog tog glupog kartona taj isti Kojasevic propusti npr derbi ili tako neku bitnu utakmicu...male stvari cine savrsenstvo,ako hocemo da budemo bolji,sve mane treba da rijesavamo,a ozbiljnost treba da bude od prve do 90 i kusur minute,kako udjes u tekmu tako je i zavrsi,ozbiljno...na kraju su se sprdali,idu kontru 4 na 2,oni pokusavaju dupli dole dva igraca cekaju loptu,sve to treba u startu sasjec i ispraviti,jel ako oni vide da mogu tako odmace se to kontroli,a vidim da je Plisek trener koji radi i na sitnicama pa ce vjerujem postepeno i od ovih nasih igraca napraviti da valja profesionalce
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 avg 2011, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2011, 20:58

Makaveli je napisao/la:

Zaboli mene taki koga sta iritira.I mene dosta toga iritira,a ko ce moje zelje da ispunjava.Na utakmicama Zrinjskog i Sirokog zastave HB i Hrvatske,na utakmicama Borca i Rudara RS i Srbije,na utakmicama Sarajeva ce ako Bog da uvijek visiti zastava sa ljiljanima,ona je simbol Bosne i Hercegovine vise od 9 vijekova.Poslije rata je bila i zvanicna zastava BiH dok je stranci nisu ukinuli.Pod tom zastavom su igrali i neBosnjaci poput Petranovica,Akrapovica,Topica,Glavasa,njima nije smetala,ne smije onda nikome.Ovakve glupe komentare ovdje vise necu da citam,ni tvoje ni nicije.Nadjes temu Ostalo i pisi sta hoces.Sto Johnny kaze moja zastava nije sa nekim trokutovima ni zvijezdama,jer ona nema nikakvo znacenje za moju drzavu.VOLIM TE SARAJVOOOO
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 21:01

miky_hz je napisao/la:Samo ih se mora naruziti za nacin na koji su dobili kartone,Adilovic zbog peglanja lopte,Hadzija zbog nekog nabijanja nakon faula,Kojasevic dize ruke fata loptu u pola akcije :lol:

Ono mozda je sad nebitno,kao ma dobili smo ih pa haj nije vazno ako dobijem karton,al se isto moze destiti da zbog tog glupog kartona taj isti Kojasevic propusti npr derbi ili tako neku bitnu utakmicu...male stvari cine savrsenstvo,ako hocemo da budemo bolji,sve mane treba da rijesavamo,a ozbiljnost treba da bude od prve do 90 i kusur minute,kako udjes u tekmu tako je i zavrsi,ozbiljno...na kraju su se sprdali,idu kontru 4 na 2,oni pokusavaju dupli dole dva igraca cekaju loptu,sve to treba u startu sasjec i ispraviti,jel ako oni vide da mogu tako odmace se to kontroli,a vidim da je Plisek trener koji radi i na sitnicama pa ce vjerujem postepeno i od ovih nasih igraca napraviti da valja profesionalce
Brate u pravu si sve, od prvog do zadnjeg slova u postu :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 avg 2011, 21:08

Idemo redom....zastava sa ljiljanima da objasnim onima koji ne znaju nije nastala 1992god i nije zastava muslimana ili bosnjaka nego:
Grb zlatnih ljiljana stvoren od kraljevske porodice Kotromanić se sastojao od šest zlatnih ljiljana na plavoj podlozi sa bijelom lentom. Dolaskom Osmanlija na područje Balkana i padom dinastije Kotromanić i sam grb je izašao iz upotrebe.

Sto znaci da je to stara Bosanska zastava jer je Kralj Tvrtko I Kotromanić BOSANSKI KRALJ.Uostalom ko hoce da procita i nauci moze, ko nece dzaba je njemu pricati bilo sta.
Drugo poslije tekme sa Velezom rekao sam da sto je koka pojela to ce i da vrati a to se danas desilo Velezu, iskihao je bod danas koji je uzeo protiv nas, da su bil pametni izgubili od nas a danas uzeli imamo bi 3 boda a ovako imaju 2.
i da zavsim sa tekmom extra tekma nemam tu sta da pricam mogu samo da pozelim da nas se sto prije vrati Pehlic, da vidimo sta je sa Ledetom i naravno da Skoro sto prije dobije te papire....uz Zrnanovica....Pantica i klupu koja je danas bila nikad jaca a sa ovim nabrojanim igracima jos jaca konkurencija mislim da nam predstoje lijepi dan...al bez EUFORIJE molim vas idemo tekmu po tekmu....kakva Kozara kakav Leotar na recu je Celik i samo treba sada misli uputiti prema tome kako istopiti Celik...slijedi nam reprezentativna pauza poslije Celika i momci moraju ovu tekmu da odrade jos 200% a onda neka odu na zasluzeni odmor.Toliko..pozzz svima koji u srcu nose BORDO BOJU

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.