FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Robovlasnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Robovlasnik » 26 avg 2011, 23:59

Jel ima Bujruma u Sa ? :D :D

Nama Trica ne gine .... -.-'

Ima da zapjevam na jugu koseva "Dotakli smo dno zivota" a ne otjerasmo lopove :D :D

Ae pozz da mi odete u evropsku ligu ili lp pa da mogu gledati u sarajevu evropske utakmice da ne moram ici do Banja Luke ;)

Limvo Likce
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 avg 2011, 00:08

FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 27 avg 2011, 00:44

Robovlasnik je napisao/la:Jel ima Bujruma u Sa ? :D :D

Nama Trica ne gine .... -.-'

Ima da zapjevam na jugu koseva "Dotakli smo dno zivota" a ne otjerasmo lopove :D :D

Ae pozz da mi odete u evropsku ligu ili lp pa da mogu gledati u sarajevu evropske utakmice da ne moram ici do Banja Luke ;)

Limvo Likce
Bujrum ,pjevajte upravi " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 27 avg 2011, 09:37

-SiviSoko- je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:
Lede je igrač koji je zabio gol GENKU. Lede je nama donio drugo mjesto prošle sezone (provjerite ko je bio najbolji igrač zadnjih 5 kola-uz Obuću) Lede je igrač kojeg ću ja cijeniti i nemojte puno naprdivati. Lede može igrati sve od beka do špica a malo je takvih u BiH.
Uostalom nije to naš posao. Nek rade ljudi koji su zaduženi za to.
Uostalom i pogledajte šta se dešava kad ekipi neide (primjer Željo- sad im nevalja ni Nijema a prije 30 dana je bio kralj) Hoću reći da navijači nisu relevantni i nebih više pisao ko treba igrati i šta treba igrati.
I sad ga treba vratiti radi 6 dobrih utakmica ? Ionako imamo previse igraca na platom spisku i odlicnog Comora na njegovoj poziciji.
Sivi Sokole, neslažem se da je Lede odigrao 6 utakmica i nisam rekao da igra umjesto odličnog Čomora nego recimo umjesto solidnih Handžića i Šćepanovića. Vjerovatno neznaš ali Lede je sve sekcije Sarajeva prošao na ofanzivnijim pozicijama i njegova orijentacija je prema naprijed, ali sam ti napisao da može u ekipi igrati od beka do centarfora i na svim pozicijama je odličan. Raspitaj se čovjek je igrao libera (zadnjeg) igrao destruktivca (zadnji vezni) beka (I lijevog i desnog) a nadavao se i golova (zadnje utakmice u Sarajevu je igrao kao polušpic)
Molim te koji to još igrač u BiH može.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 avg 2011, 09:45

Pitari nemojte previse ipak Zenica je blizu nije zonfa.Jedno 4 reda radi a onda probat malo rezerve sta znaju.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 27 avg 2011, 13:11

Curva_SUD je napisao/la:Pazite se vi ovog Plišeka.. ;)

A onaj VUCINA ce vam se brzo prodati... budite sigurni u to
jos uvjek nam ne trebaju savjeti navijaca kluba koji tone !!!
kad nam budu trebali tebe cemo prvog zvati !!! ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 avg 2011, 13:14

dzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije :D
i tu ce i ostati do svog gašenja
Za zivot cijeli!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 avg 2011, 13:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije :D
Zavist, zloba, ljubomora.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 avg 2011, 13:20

pacovi_tu_ima je napisao/la:
Zavist, zloba, ljubomora.
nijedno od toga, vec malo mućni tom glavom, ako ima išta u njoj, 2 tim nece moci igrati u PL BiH.
Za zivot cijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2011, 13:30

Pa nije nam cilj imati drugi tim koji ce biti bolji od prvog :mrgreen: kakva PL kakvi bakraci,neznam kako dodje do toga :..eventualno jednu stepenicu vise da odu od Kantolalne,ako ne neka igraju tu,samo nek svi igraju i budu aktivni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 avg 2011, 13:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nijedno od toga, vec malo mućni tom glavom, ako ima išta u njoj, 2 tim nece moci igrati u PL BiH.
rekao si "do svog gašenja". nije li to ljubomora? dakle, ti već znaš da će se naš drugi tim ugasiti. klasični ljubomorni željezničar.

dakle, još jednom...

Zavist je jedna od najdestruktivnijih ljudskih osobina i najgora je po onog ko zavidi.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 avg 2011, 13:35

miky_hz je napisao/la:Pa nije nam cilj imati drugi tim koji ce biti bolji od prvog :mrgreen: kakva PL kakvi bakraci,neznam kako dodje do toga :..eventualno jednu stepenicu vise da odu od Kantolalne,ako ne neka igraju tu,samo nek svi igraju i budu aktivni
ma najviši rang takmicenja u kojem ce 2 tim moci ucestvovati je 2 liga federacije, bilo bi glupo da moze 2 tim u PL BiH, to bi odma znacilo 6 unaprijed upisanih bodova
@pacovi_tu_ima pa ja do svog gašenja, jesam li ja igdje napisao da ce se on brzo ugasiti ? nisam, zato me postedi tih glupih komentara zivota ti.
Za zivot cijeli!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 avg 2011, 13:38

ne budi papak sa tim komentarima. budi normalan sagovornik, molit ću lijepo.

kako ti znaš uopšte da će se drugi tim ugasiti jednog dana?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 avg 2011, 13:42

pacovi_tu_ima je napisao/la:ne budi papak sa tim komentarima. budi normalan sagovornik, molit ću lijepo.

bio sam normalan sagovornik do tvog komentara.
mozemo mi ovako do sutra, ja tebe pitam kako ti znas da se nece ugasiti, ti mene kako ja znam da ce se ugasiti, ja sam ti odgovorio u proslom komentaru da ja nigdje nisam napisao kad ce se on ugasiti, vec da ce ostati u drugoj ligi Federacije BiH do svog gašenja, sto je najvisi rang takmicenja u kojem oni mogu igrati, zato budi zadovoljan :mrgreen: a to kad ce se on ugasiti i hoce li se uopšte ugasiti, vjeruj da me ne zanima, ama baš nikako, vama vaše, nama naše.
Za zivot cijeli!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 avg 2011, 13:42

I po pravilima, tehnicki nije moguce da taj tim igra u PL. Slicnu situaciju imate u Spaniji. Mogla je i Barca 2 uci u prvu ligu i biti odmah vicesampion iza Barce :lol: , ali eto, ne mora Real imati i taj problem jos. :mrgreen:

Medjutim, to i nije svrha postojanja 2. tima. Sta je konkretan cilj, razmislite, kome nije jasno :mrgreen:

Svaka cast za nasu Upravu na ovome. Problem moze biti taj poduzi platni spisak, ali vjerujem da su sve dobro procijenili i da nisu tek tako usli u taj projekat.

Sto se danasnje tekme tice, unaprijed upisana tri boda, a takve tekme je tesko igrat. Nemamo vise pravo na domace kikseve i to je to. Veceras sve od sebe dati, odigrati maximalo ozbiljno i motivisano i rezultat, vjerujem, nece izostati. Ipak smo kvalitetniji, ali ne smije nam se ponoviti Velez...

Termin je dobar, ocekujem 5-6 000.

SARAJEVO ŠAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 avg 2011, 13:46

sarajlija89 je napisao/la:I po pravilima, tehnicki nije moguce da taj tim igra u PL. Slicnu situaciju imate u Spaniji. Mogla je i Barca 2 uci u prvu ligu i biti odmah vicesampion iza Barce :lol: , ali eto, ne mora Real imati i taj problem jos. :mrgreen:

Medjutim, to i nije svrha postojanja 2. tima. Sta je konkretan cilj, razmislite, kome nije jasno :mrgreen:

Svaka cast za nasu Upravu na ovome. Problem moze biti taj poduzi platni spisak, ali vjerujem da su sve dobro procijenili i da nisu tek tako usli u taj projekat.
rekao je plisek sta je konkretan cilj, a to je da sad imate više igraca koji u bilo kojem trenutku mogu uskociti u prvi tim, u slucaju povreda, kartona itd.
Za zivot cijeli!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 avg 2011, 13:49

Naravno.

Zdrava konkurencija, kontinuitet u radu i neka konstantnost igara(bolje da igraju nesto, nego nista). To bi mogao biti veliki + u ovoj nasoj ligi, gdje su razlike veoma male.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 avg 2011, 14:15

Ocekujem manje ljudi nego protiv veleza. da smo velez pobjedili bio bi cener kao kuca, ovako 'rane' su jos svijeze... ocekujem tesku utakmicu. Ukoliko uspijemo rano 'ocepiti' sa golom celik bi mogao i nadrljati. Uglavnom, najbitnije je da se pobjedi pa kako god. Ove sezone samo su nam bodovi bitni, igra me uopste ne interesuje toliko. Imamo se mi gdje istresati, doci ce trebinje, prijedor ;) , kod kuce je najbitnije ne prosuti vise ni bod :!:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 27 avg 2011, 14:17

Ja sve razumijem! Ali mi jedno nije jasno! Uredu sto komentarisu i iznesu svoje misljenje. Ali mislim da navijace
zeljeznica doo! netrebaju da zanimaju i brinu stvari unutar naseg kluba! Koliko ce mo mi imati ekipa sta i kako.
A posebno sto u svojoj avliji nisu pospremili,pa dosli u nasu da pospremaju.
Ja kada god udem na forum uvijek je zeljeznica naj aktuelnija na forumu!
Sto znaci da im bas gori! a neki likovi se uhvatili Sarajeva i Pliseka! Ma smijesno do bola!!
Ili je ipak ima tu neki drugi razlog. To je!! Da mozda ovi sto su zeljovci,da im potajno vise srce kuca za
bordo boje!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 avg 2011, 14:23

pacovi_tu_ima je napisao/la:ne budi papak sa tim komentarima. budi normalan sagovornik, molit ću lijepo.

bio sam normalan sagovornik do tvog komentara.
mozemo mi ovako do sutra, ja tebe pitam kako ti znas da se nece ugasiti, ti mene kako ja znam da ce se ugasiti, ja sam ti odgovorio u proslom komentaru da ja nigdje nisam napisao kad ce se on ugasiti, vec da ce ostati u drugoj ligi Federacije BiH do svog gašenja, sto je najvisi rang takmicenja u kojem oni mogu igrati, zato budi zadovoljan :mrgreen: a to kad ce se on ugasiti i hoce li se uopšte ugasiti, vjeruj da me ne zanima, ama baš nikako, vama vaše, nama naše.
ne, rekao je duh neki:
Koda mi nismo znali da ne može ući u premijer ligu.... e svašta...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.