Nama Trica ne gine .... -.-'
Ima da zapjevam na jugu koseva "Dotakli smo dno zivota" a ne otjerasmo lopove
Ae pozz da mi odete u evropsku ligu ili lp pa da mogu gledati u sarajevu evropske utakmice da ne moram ici do Banja Luke
Limvo Likce
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bujrum ,pjevajte upravi " onclick="window.open(this.href);return false;Robovlasnik je napisao/la:Jel ima Bujruma u Sa ?![]()
![]()
Nama Trica ne gine .... -.-'
Ima da zapjevam na jugu koseva "Dotakli smo dno zivota" a ne otjerasmo lopove![]()
![]()
Ae pozz da mi odete u evropsku ligu ili lp pa da mogu gledati u sarajevu evropske utakmice da ne moram ici do Banja Luke![]()
Limvo Likce
Sivi Sokole, neslažem se da je Lede odigrao 6 utakmica i nisam rekao da igra umjesto odličnog Čomora nego recimo umjesto solidnih Handžića i Šćepanovića. Vjerovatno neznaš ali Lede je sve sekcije Sarajeva prošao na ofanzivnijim pozicijama i njegova orijentacija je prema naprijed, ali sam ti napisao da može u ekipi igrati od beka do centarfora i na svim pozicijama je odličan. Raspitaj se čovjek je igrao libera (zadnjeg) igrao destruktivca (zadnji vezni) beka (I lijevog i desnog) a nadavao se i golova (zadnje utakmice u Sarajevu je igrao kao polušpic)-SiviSoko- je napisao/la:I sad ga treba vratiti radi 6 dobrih utakmica ? Ionako imamo previse igraca na platom spisku i odlicnog Comora na njegovoj poziciji.meme pitar je napisao/la:
Lede je igrač koji je zabio gol GENKU. Lede je nama donio drugo mjesto prošle sezone (provjerite ko je bio najbolji igrač zadnjih 5 kola-uz Obuću) Lede je igrač kojeg ću ja cijeniti i nemojte puno naprdivati. Lede može igrati sve od beka do špica a malo je takvih u BiH.
Uostalom nije to naš posao. Nek rade ljudi koji su zaduženi za to.
Uostalom i pogledajte šta se dešava kad ekipi neide (primjer Željo- sad im nevalja ni Nijema a prije 30 dana je bio kralj) Hoću reći da navijači nisu relevantni i nebih više pisao ko treba igrati i šta treba igrati.
jos uvjek nam ne trebaju savjeti navijaca kluba koji tone !!!Curva_SUD je napisao/la:Pazite se vi ovog Plišeka..
A onaj VUCINA ce vam se brzo prodati... budite sigurni u to
i tu ce i ostati do svog gašenjadzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije
Zavist, zloba, ljubomora.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i tu ce i ostati do svog gašenjadzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije
nijedno od toga, vec malo mućni tom glavom, ako ima išta u njoj, 2 tim nece moci igrati u PL BiH.pacovi_tu_ima je napisao/la:Zavist, zloba, ljubomora.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i tu ce i ostati do svog gašenjadzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije
rekao si "do svog gašenja". nije li to ljubomora? dakle, ti već znaš da će se naš drugi tim ugasiti. klasični ljubomorni željezničar.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nijedno od toga, vec malo mućni tom glavom, ako ima išta u njoj, 2 tim nece moci igrati u PL BiH.
ma najviši rang takmicenja u kojem ce 2 tim moci ucestvovati je 2 liga federacije, bilo bi glupo da moze 2 tim u PL BiH, to bi odma znacilo 6 unaprijed upisanih bodovamiky_hz je napisao/la:Pa nije nam cilj imati drugi tim koji ce biti bolji od prvogkakva PL kakvi bakraci,neznam kako dodje do toga :..eventualno jednu stepenicu vise da odu od Kantolalne,ako ne neka igraju tu,samo nek svi igraju i budu aktivni
bio sam normalan sagovornik do tvog komentara.pacovi_tu_ima je napisao/la:ne budi papak sa tim komentarima. budi normalan sagovornik, molit ću lijepo.
kako ti znaš uopšte da će se drugi tim ugasiti jednog dana?
rekao je plisek sta je konkretan cilj, a to je da sad imate više igraca koji u bilo kojem trenutku mogu uskociti u prvi tim, u slucaju povreda, kartona itd.sarajlija89 je napisao/la:I po pravilima, tehnicki nije moguce da taj tim igra u PL. Slicnu situaciju imate u Spaniji. Mogla je i Barca 2 uci u prvu ligu i biti odmah vicesampion iza Barce, ali eto, ne mora Real imati i taj problem jos.
![]()
Medjutim, to i nije svrha postojanja 2. tima. Sta je konkretan cilj, razmislite, kome nije jasno![]()
Svaka cast za nasu Upravu na ovome. Problem moze biti taj poduzi platni spisak, ali vjerujem da su sve dobro procijenili i da nisu tek tako usli u taj projekat.
ne, rekao je duh neki:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio sam normalan sagovornik do tvog komentara.pacovi_tu_ima je napisao/la:ne budi papak sa tim komentarima. budi normalan sagovornik, molit ću lijepo.
kako ti znaš uopšte da će se drugi tim ugasiti jednog dana?
mozemo mi ovako do sutra, ja tebe pitam kako ti znas da se nece ugasiti, ti mene kako ja znam da ce se ugasiti, ja sam ti odgovorio u proslom komentaru da ja nigdje nisam napisao kad ce se on ugasiti, vec da ce ostati u drugoj ligi Federacije BiH do svog gašenja, sto je najvisi rang takmicenja u kojem oni mogu igrati, zato budi zadovoljana to kad ce se on ugasiti i hoce li se uopšte ugasiti, vjeruj da me ne zanima, ama baš nikako, vama vaše, nama naše.
Koda mi nismo znali da ne može ući u premijer ligu.... e svašta...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i tu ce i ostati do svog gašenjadzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.