FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema potrebe sa njima da diskutujete, oni imaju svoje probleme (da se razumijemo i mi smo imali prošle sezone, ali smo isplivali i bili 2), mi imamo svoje utakmice da igramo tako da se ne trebate obazirati na zle jezike. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu, i uživajte.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mislio sam da si ti k'o moderator pametniji, al sam se prevarioZagor je napisao/la:ne, rekao je duh neki:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio sam normalan sagovornik do tvog komentara.pacovi_tu_ima je napisao/la:ne budi papak sa tim komentarima. budi normalan sagovornik, molit ću lijepo.
kako ti znaš uopšte da će se drugi tim ugasiti jednog dana?
mozemo mi ovako do sutra, ja tebe pitam kako ti znas da se nece ugasiti, ti mene kako ja znam da ce se ugasiti, ja sam ti odgovorio u proslom komentaru da ja nigdje nisam napisao kad ce se on ugasiti, vec da ce ostati u drugoj ligi Federacije BiH do svog gašenja, sto je najvisi rang takmicenja u kojem oni mogu igrati, zato budi zadovoljana to kad ce se on ugasiti i hoce li se uopšte ugasiti, vjeruj da me ne zanima, ama baš nikako, vama vaše, nama naše.
Koda mi nismo znali da ne može ući u premijer ligu.... e svašta...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i tu ce i ostati do svog gašenjadzenan01 je napisao/la:FK Sarajevo II ekspresno ulazi u drugu ligu federacije
Za zivot cijeli!
ma nije bitno da sam te skontao šta si mislio reći... nego ti ulijećeš na temu i šta ćeš napisati nego da ce se FKS II ugasiti... e svašta... pusti nas da se brinemo o svojim problemima... ovo je za nas odlična stvar za osnivanje drugog ili ti b tima Sarajevo. To dosta timova lige 5 imaju, pogotovo švabe..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mislim da drugi tim moze igrati i 1. ligu Federacije.Za dvije godine su vec tu
.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Momci sretno danas i na terenu i na tribinama, i da zajedno napravimo spektakl kao i nadam se nogometasi na terenu, a neka pobijedi bolji, nadam se da ce kod nasih momaka proraditi inat i zelja zbog nasih morona u upravi i da ce mo svi uzivati u vrhunskom ambijentu na tribinama i odlicnoj utakmici.
Sretno uz nadu da poslije remija veceras sa nama zaredate sa pobjedama sve do naseg ponovnog susreta na proljece na BP.

Sretno uz nadu da poslije remija veceras sa nama zaredate sa pobjedama sve do naseg ponovnog susreta na proljece na BP.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
I ja se pitam šta ovaj piše da je vrh 2. liga federacije. Što ne bi mogli i u 1. ligu federacije ?FK Sarajevo je napisao/la:Mislim da drugi tim moze igrati i 1. ligu Federacije.Za dvije godine su vec tu.
Danas ne smijem ni zamisliti bilo šta osim pobjede. Red je i da na Koševu počnemo pružati lijepe partije koje će privući još raje na stadion.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moja greska je to, mislio sam druga liga opcenito, mislio sam da se zove 2 liga federacije, a ne prvadzenan01 je napisao/la:I ja se pitam šta ovaj piše da je vrh 2. liga federacije. Što ne bi mogli i u 1. ligu federacije ?FK Sarajevo je napisao/la:Mislim da drugi tim moze igrati i 1. ligu Federacije.Za dvije godine su vec tu.
![]()
Danas ne smijem ni zamisliti bilo šta osim pobjede. Red je i da na Koševu počnemo pružati lijepe partije koje će privući još raje na stadion.
Za zivot cijeli!
- Curva_SUD
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:moja greska je to, mislio sam druga liga opcenito, mislio sam da se zove 2 liga federacije, a ne prvadzenan01 je napisao/la:I ja se pitam šta ovaj piše da je vrh 2. liga federacije. Što ne bi mogli i u 1. ligu federacije ?FK Sarajevo je napisao/la:Mislim da drugi tim moze igrati i 1. ligu Federacije.Za dvije godine su vec tu.
![]()
ThE_mAnIaCs_1987
puno se ti s' ovim Pitarim druzis
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Hajte vi kod sebe tamo..dugo ste mi nesto ovdje a jos se nismo posjadjali..tako da se varnica moze ocekivati svakoga trenutka
p.s zezam se naravno
p.s zezam se naravno
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Veceras uz gromoglasnu podrsku sa sjevera, pobjeda ne smije izostati !
Braco hajmo lagano,vakat se malo zagrijati prije tekme.SVI NA SJEVER 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
zubizareta
- Kontakt:
ne kontam neke Velezove navijace prije tekme a i evo Celikove kazu nadaju se dobroj atmosferi na tribinima pa jel vi gledate svaku tekmu klipove sa Koseva znali bi da je kod nas atmosfera uvijek na nivou!admir_ze1982 je napisao/la:Momci sretno danas i na terenu i na tribinama, i da zajedno napravimo spektakl kao i nadam se nogometasi na terenu, a neka pobijedi bolji, nadam se da ce kod nasih momaka proraditi inat i zelja zbog nasih morona u upravi i da ce mo svi uzivati u vrhunskom ambijentu na tribinama i odlicnoj utakmici.
Fina Gradska sarajevska raja
Muhamed Plakalo, dojučerašnji veznjak juniorskog pogona Sarajeva i član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, karijeru će nastaviti u Portugalu, tačnije u Nacionalu.
Plakalo je velika nada bosanskohercegovačkog fudbala. Sarajevo je izgubilo veoma talentovanog igrača. Kada je stigla ponuda iz Portugala, mladom veznjaku na Koševu nisu pravili probleme.
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u utorak ima zakazane ljekarske preglede, nakon čega će potpisati ugovor sa portugalskom momčadi.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Nažalost tako ti je to dok dodze ponuda iz jačig liga ide se normalno . Žao mi je zbog Sarajeva jer je izgubilo jednog dobrog mladog igrača ali zbog momka mi je drago jer Nacional je ozbiljan klub u Portugalu .afa97 je napisao/la:Muhamed Plakalo, dojučerašnji veznjak juniorskog pogona Sarajeva i član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, karijeru će nastaviti u Portugalu, tačnije u Nacionalu.
Plakalo je velika nada bosanskohercegovačkog fudbala. Sarajevo je izgubilo veoma talentovanog igrača. Kada je stigla ponuda iz Portugala, mladom veznjaku na Koševu nisu pravili probleme.
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u utorak ima zakazane ljekarske preglede, nakon čega će potpisati ugovor sa portugalskom momčadi.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ne!Carlo je napisao/la:Ima li prenosa?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
1 - 0 kojasevic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.