Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: Chat
Hoćemo pad Legende!
Ma idi na tribinu i temu Old School i naci ces,odavno im nisam listao forum,pravo dobrog novog materijala nabavili.Tribalian je napisao/la:Pa daj da vidim,moze i na PP.Devil je napisao/la:Jao @Trib kakve sam Old School slike nas'o na tribini to je strasno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ok,sad cu,otvorili ga ponovo za neregistrovane.Devil je napisao/la:Ma idi na tribinu i temu Old School i naci ces,odavno im nisam listao forum,pravo dobrog novog materijala nabavili.Tribalian je napisao/la:Pa daj da vidim,moze i na PP.Devil je napisao/la:Jao @Trib kakve sam Old School slike nas'o na tribini to je strasno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet. 
Nasa grupa to zvanicno bojkotuje.Kad su nasi pre 5-6 godina ukazivali na " slucaj Splica" napadali ih svi redom,a eto sta bi na krajuDevil je napisao/la:Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Krenulo vas pravo
Moj poklon za vas

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Splica,toj onaj indijanac sto su ga tabali svi redom,od 7-77 ?Tribalian je napisao/la:Nasa grupa to zvanicno bojkotuje.Kad su nasi pre 5-6 godina ukazivali na " slucaj Splica" napadali ih svi redom,a eto sta bi na krajuDevil je napisao/la:Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet.
Pa onaj sto rukovodio forumom jedno vreme,a lik zivi u USA,covek koji je ubedio ceo forum kako je 1972. godiste,kako je isao sa Torcidom,pa na pocetku rata dosao u Beograd i krenuo sa Radovcima,zato smo ih prozivali ono pre pocetka tekme Zvezda-Rad pred kraj prosle sezone,al zamisli kakav lazov kad ga ni ovi iz Splita nisu provaliliDevil je napisao/la:Splica,toj onaj indijanac sto su ga tabali svi redom,od 7-77 ?Tribalian je napisao/la:Nasa grupa to zvanicno bojkotuje.Kad su nasi pre 5-6 godina ukazivali na " slucaj Splica" napadali ih svi redom,a eto sta bi na krajuDevil je napisao/la:Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet.
Ma znam o kome je rec,a ima on onu svoju legendarnu recenicu

Najjace...U krajnjem slucaju Juzni front je i stvoren da bi bojkotirao sve sto se bojkotirati moze.Upravu,tribinu,stadion,klub,baba Seru,GSP,gostovanja...pa sto da nebi i jedan glupi cigansko-fasisticki sajt,pun indijanaca na forumu.
Nemojte mi na havera Splicu !

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove
), kad sam ti rekao sa subjektivnim ljudima ne raspravljam zaboravio sam staviti smjesak.
Halali.
Halali.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ludi su likova na tribini ima jedan sto se hvali da je sa dva havera ubio neku grupu navijaca u becu (u ovom kontekstu nesto
) 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa ja idem sa starijim bratom na gostovanja a tek mi je 13.god, i to je nešto
- majestic24
- Kontakt:
ljudi kad se konektujem na internet,izbaci mi "greska 567"
Zna li ko sta je to u pitanju??
Bh telecom je mreza da se zna
Zna li ko sta je to u pitanju??
Bh telecom je mreza da se zna
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja samo ne znam ko je dovoljno lud da se sa tobom raspravljaneno#4 je napisao/la:Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove![]()
![]()
), kad sam ti rekao sa subjektivnim ljudima ne raspravljam zaboravio sam staviti smjesak.
Halali.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Dvica.fera je napisao/la:ja samo ne znam ko je dovoljno lud da se sa tobom raspravljaneno#4 je napisao/la:Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove![]()
![]()
Halali.lopov lik pola bosne pokro a na forumu fol postenje neko izigrava
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Uredu je baneno#4 je napisao/la:Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove![]()
![]()
Halali.
Sad mi naziv onog tvog clanka "Bice cudo ako ne budemo zadnji"odzvanja,jbem ti nasu kosarku,a tamam sam se bio ponadao
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
moze li neko naci par slika od ovih plesacica na eurobasketu

||| FKZeljeznicar |||
Nije bas ono sto trazis,ali moglo bi te i ovo zanimatiLudLo 4 je napisao/la:moze li neko naci par slika od ovih plesacica na eurobasketu![]()
http://www.champgirls.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na: