Šta da vam kažem osim Mi smo Željini Željo je naš i ima i ona Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan,samo Beograd
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Što volim gledat ove navijače 2 meni mrska kluba kad se raspravljaju na forumu
Šta da vam kažem osim Mi smo Željini Željo je naš i ima i ona Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan,samo Beograd
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dva levatska klubaLBJ MVP je napisao/la:Što volim gledat ove navijače 2 meni mrska kluba kad se raspravljaju na forumu![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa vi ste velika Crvena Zvezda ,sramota je da vas onako ponižava neki Ren tamo
Nemojte dirati malog Sarajlijicu vas dvojica Beograđana ,potrešen je obrila ga Slovenija na kladionici ,a imo je u džeparac za narednih deset dana

Emire konto sam u Zenicu ,ali nemam vreman ,ali ako se nađe nije problem ,Edo neće da ide sa mnom ja ne znam po Zenici sam

Nemojte dirati malog Sarajlijicu vas dvojica Beograđana ,potrešen je obrila ga Slovenija na kladionici ,a imo je u džeparac za narednih deset dana
Emire konto sam u Zenicu ,ali nemam vreman ,ali ako se nađe nije problem ,Edo neće da ide sa mnom ja ne znam po Zenici sam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vidim naučio si gradivo čak me ispravljaš evo editovaću postSarajlijc@ je napisao/la:Dva levatska klubaLBJ MVP je napisao/la:Što volim gledat ove navijače 2 levatska kluba kad se raspravljaju na forumu![]()
Valjal sad
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Prčite l šta ?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je pisac htio da kaze ? Ja sam rekao da su patlidzan i railroad levatski klubovi.LBJ MVP je napisao/la:Vidim naučio si gradivo čak me ispravljaš evo editovaću postSarajlijc@ je napisao/la:Dva levatska klubaLBJ MVP je napisao/la:Što volim gledat ove navijače 2 levatska kluba kad se raspravljaju na forumu![]()
Šta da vam kažem osim Mi smo Željini Željo je naš i ima i ona Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan,samo Beograd![]()
Valjal sad
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jao @Trib kakve sam Old School slike nas'o na tribini to je strasno. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Oj nema vremenalegenda reala je napisao/la:
Emire konto sam u Zenicu ,ali nemam vreman ,ali ako se nađe nije problem ,Edo neće da ide sa mnom ja ne znam po Zenici sam![]()
Nista ako budes dolazio javi,da popijemo kaficu.
P.S Al ne valja ti ono prozivanje
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Pa daj da vidim,moze i na PP.Devil je napisao/la:Jao @Trib kakve sam Old School slike nas'o na tribini to je strasno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Hoćemo pad Legende!
Ma idi na tribinu i temu Old School i naci ces,odavno im nisam listao forum,pravo dobrog novog materijala nabavili.Tribalian je napisao/la:Pa daj da vidim,moze i na PP.Devil je napisao/la:Jao @Trib kakve sam Old School slike nas'o na tribini to je strasno.
Ok,sad cu,otvorili ga ponovo za neregistrovane.Devil je napisao/la:Ma idi na tribinu i temu Old School i naci ces,odavno im nisam listao forum,pravo dobrog novog materijala nabavili.Tribalian je napisao/la:Pa daj da vidim,moze i na PP.Devil je napisao/la:Jao @Trib kakve sam Old School slike nas'o na tribini to je strasno.
Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet. 
Nasa grupa to zvanicno bojkotuje.Kad su nasi pre 5-6 godina ukazivali na " slucaj Splica" napadali ih svi redom,a eto sta bi na krajuDevil je napisao/la:Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Krenulo vas pravo
Moj poklon za vas

Volim te Celik ! ! !
Splica,toj onaj indijanac sto su ga tabali svi redom,od 7-77 ?Tribalian je napisao/la:Nasa grupa to zvanicno bojkotuje.Kad su nasi pre 5-6 godina ukazivali na " slucaj Splica" napadali ih svi redom,a eto sta bi na krajuDevil je napisao/la:Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet.
Pa onaj sto rukovodio forumom jedno vreme,a lik zivi u USA,covek koji je ubedio ceo forum kako je 1972. godiste,kako je isao sa Torcidom,pa na pocetku rata dosao u Beograd i krenuo sa Radovcima,zato smo ih prozivali ono pre pocetka tekme Zvezda-Rad pred kraj prosle sezone,al zamisli kakav lazov kad ga ni ovi iz Splita nisu provaliliDevil je napisao/la:Splica,toj onaj indijanac sto su ga tabali svi redom,od 7-77 ?Tribalian je napisao/la:Nasa grupa to zvanicno bojkotuje.Kad su nasi pre 5-6 godina ukazivali na " slucaj Splica" napadali ih svi redom,a eto sta bi na krajuDevil je napisao/la:Meni je brat tamo regan pa sam tako i usao na forum,inace mi nebi palo na pamet.
Ma znam o kome je rec,a ima on onu svoju legendarnu recenicu

Najjace...U krajnjem slucaju Juzni front je i stvoren da bi bojkotirao sve sto se bojkotirati moze.Upravu,tribinu,stadion,klub,baba Seru,GSP,gostovanja...pa sto da nebi i jedan glupi cigansko-fasisticki sajt,pun indijanaca na forumu.
Nemojte mi na havera Splicu !

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.