Halali.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove
), kad sam ti rekao sa subjektivnim ljudima ne raspravljam zaboravio sam staviti smjesak.
Halali.
Halali.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ludi su likova na tribini ima jedan sto se hvali da je sa dva havera ubio neku grupu navijaca u becu (u ovom kontekstu nesto
) 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa ja idem sa starijim bratom na gostovanja a tek mi je 13.god, i to je nešto
- majestic24
- Kontakt:
ljudi kad se konektujem na internet,izbaci mi "greska 567"
Zna li ko sta je to u pitanju??
Bh telecom je mreza da se zna
Zna li ko sta je to u pitanju??
Bh telecom je mreza da se zna
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja samo ne znam ko je dovoljno lud da se sa tobom raspravljaneno#4 je napisao/la:Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove![]()
![]()
), kad sam ti rekao sa subjektivnim ljudima ne raspravljam zaboravio sam staviti smjesak.
Halali.
You are someone else I am still right here
Dvica.fera je napisao/la:ja samo ne znam ko je dovoljno lud da se sa tobom raspravljaneno#4 je napisao/la:Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove![]()
![]()
Halali.lopov lik pola bosne pokro a na forumu fol postenje neko izigrava
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Uredu je baneno#4 je napisao/la:Dylan Doze (ovako te onaj iz Podrinja zove![]()
![]()
Halali.
Sad mi naziv onog tvog clanka "Bice cudo ako ne budemo zadnji"odzvanja,jbem ti nasu kosarku,a tamam sam se bio ponadao
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
moze li neko naci par slika od ovih plesacica na eurobasketu

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Nije bas ono sto trazis,ali moglo bi te i ovo zanimatiLudLo 4 je napisao/la:moze li neko naci par slika od ovih plesacica na eurobasketu![]()
http://www.champgirls.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
joj koliki su mi nozni nokti danas cijeli dan bio napolju u patikama i zabili mi se u patiku sad me uzasno bole..
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Pozz raja sta se radi jel bio Emir iz Zenice i sta se dogadja sa antilegendama
Nevjerovatno koliko me ova pjesma opusti,kada god sam nervozan .. Hamza RESPECT !
[youtube][/youtube]
Nevjerovatno koliko me ova pjesma opusti,kada god sam nervozan .. Hamza RESPECT !
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tu sam ! Spremamo nesto,saznat ce se uskoro sta. Juce mi je opet brata dirao,to mu ne valja.harry_90 je napisao/la:Pozz raja sta se radi jel bio Emir iz Zenice i sta se dogadja sa antilegendama![]()
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Provocira saban iz Gorazda,obavjesti nas putem PP-a sta spremas da se pripremimoEmir ZENICA je napisao/la:Tu sam ! Spremamo nesto,saznat ce se uskoro sta. Juce mi je opet brata dirao,to mu ne valja.harry_90 je napisao/la:Pozz raja sta se radi jel bio Emir iz Zenice i sta se dogadja sa antilegendama![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma dobro,njemu na dusu.Al eto mozda se popravi,sacekat cemo ga dan-dva.A vecina zna na sta idemo,i ti ces biti obavjesten sutra.Do kraja.Hvala TKharry_90 je napisao/la: Provocira saban iz Gorazda,obavjesti nas putem PP-a sta spremas da se pripremimozadat mu posljednji i najtezi udarac od kojeg se nece oporavit. TK je uz tebe vodjo !!
Volim te Celik ! ! !
Konacno da se nakanim da napišem da me je prije jedno 3-4 mjeseca u guzvi na stepenicama neko nagazio patikom sa crnim džonom(nista mi mrze nema kad me neko nagazi). I haj ostala je fleka nekih proporcija 1 cm x 1cm dosad sam pokušao sa vimom sapunom i još svakakim hemijama, al samo je malo izblijedila mrlja je još uvijek tu i to na vrhu patike. Patika je bijela i nekako ta mrlja mi vise na qrc ide ruzno izgleda. Pokusacu jos sa vanishom, dajte mi i vi neke prijedloge cim da pokusam da ocistim. i da dodam jos da sam cetkom rib'o, ali samo izblijedi. pretpostavljam da mi treba nesto tipa razredivac il aceton, ali necu da pokusavam.
nime_tm87 je napisao/la:Konacno da se nakanim da napišem da me je prije jedno 3-4 mjeseca u guzvi na stepenicama neko nagazio patikom sa crnim džonom(nista mi mrze nema kad me neko nagazi). I haj ostala je fleka nekih proporcija 1 cm x 1cm dosad sam pokušao sa vimom sapunom i još svakakim hemijama, al samo je malo izblijedila mrlja je još uvijek tu i to na vrhu patike. Patika je bijela i nekako ta mrlja mi vise na qrc ide ruzno izgleda. Pokusacu jos sa vanishom, dajte mi i vi neke prijedloge cim da pokusam da ocistim. i da dodam jos da sam cetkom rib'o, ali samo izblijedi. pretpostavljam da mi treba nesto tipa razredivac il aceton, ali necu da pokusavam.
ima da se kupi ono bijelo sranje za bijelu obucu ako su ti patike bijele. doneo meni rodjo iz svice da imam jer ja furam la costa non stop al samo bijele pa ima volova sto hoce ugaziit
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 03 sep 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ima bijela krema... Za tene, cipe..
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Pomagajte dečki.
Instalirao sam PES 6 ,Crackovao ,dobio patch kojeg sam prebacio i sve okey.onda ganjam tamo nešto po data fileu ,i izbrišem nešto misleći da mi to ne treba i da je glupost.Sada ne mogu otvorit PES 6 piše "AFS file not found" .
Tražio sam odgovor na netu i shvatio sam da sam kriv i da nisam smio brisati ništa u data fileu .Zapravo ,sve sam obrisao iz data filea i zato ne mogu otvoriti PES. može mi neko reći da li ikako mogu skinuti te fileove što su bili u dati i kako da skinem,ili moram uraditi reinstalaciju ?
Instalirao sam PES 6 ,Crackovao ,dobio patch kojeg sam prebacio i sve okey.onda ganjam tamo nešto po data fileu ,i izbrišem nešto misleći da mi to ne treba i da je glupost.Sada ne mogu otvorit PES 6 piše "AFS file not found" .
Tražio sam odgovor na netu i shvatio sam da sam kriv i da nisam smio brisati ništa u data fileu .Zapravo ,sve sam obrisao iz data filea i zato ne mogu otvoriti PES. može mi neko reći da li ikako mogu skinuti te fileove što su bili u dati i kako da skinem,ili moram uraditi reinstalaciju ?
probaj restore iz RBBezimeni je napisao/la:Pomagajte dečki.
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.