Momak ima mnogo smisla za humor
mod edit:A ti imas mnogo smisla za trollovanje,hajde malo smanji to skrati i meni i sebi muke.
England je napisao/la:Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???
Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Pa ni Ajax ne bi ništa bolje prošao protiv nezainteresiranog Reala. Jbga to je Real, da igraju bez noge to su znalci i 0:1 je za svaku pohvalu. Ozbiljnog Reala svejedno ne može pobijediti ni jedan klub na zemlji osim Barcelone i možda Manchestera, a ja uiopće ne volim Real, ali gledam realnoSpartak je napisao/la:Ja mislio raja se zeza kad ono neko ozbiljno misli kako je Dinamo namucio Real.
Real nije ni igrao tu utakmicu. POnasali su se kao da je to trening. Da je Realu stalo do ucinka Ozil bi na poluvremenu ostao u svlacionici. Izvrsile bi se neke izmjene itd.
Fazon je da je Real od pocetka utakmice setao terenom i nije se trudio. Da je Real samo vise trcao mogao je lako razbiti Dinamo na atome. Kad su prosle godine Ronaldu stimali 40 golova vise su trcali vec sada kad su znali da ce zabiti jedan gol pa kako god. MOglo je to biti i 3 gola da je Ozil bio prisebniji ili Dimarija ili Ronaldo.
Istina je da Real nije imo nikakve ambicije da nabije Dinamo. NIje ovaj rezultat zbog dobre igre dinama vec neigre Reala a ova igra nije sto je Dinamo trcao vec sto Real nije.
I molim vas postedite nas gluposti kako je Dinamo zasluzio remi ili da su bili egal neki jer i ovakav Real je imao par zicera a kamo li sta bi bilo da je to bio nabrijani Real.
Ti si jako dobru usporedbu dao, sa Stokom , to je bilo ludo.Uopće ne dižem tenzije samo kažem onako kako je, Dinamo je luzerski klub koji dobija prvenstva sa svojim sucima i starta sa '+ 12 bodova u prvenstvu, pa neka im prvenstava i što manje sreće i da se pate još narednih sto godina za proljeće ...ove godine 0 bodova, što će reći već su ispali.gospodin Seljakovic je napisao/la:England je napisao/la:Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???
Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
zar je vazno kad je Dinamo zadnji put igrao proljece?![]()
po mom misljenju, a i po misljenju mnogih znalaca to nije ni najmanje bitno...Stoke City nije uopce nikako zaigrao u Europi zadnjih 37 godina i jel sad ti mislis da nemaju sanse da prodju dalje?? glupa ti je malo logika...Dinamo ako ima kvalitetu proci ce...nigdje nisam vidio da pise da je Real trebao dobit 6 razlike, jer da je trebao dobio bi
i ako si toliko protiv Dinama onda ga se okani, nadji neku drugu temu i nemoj ovdje dzabe dizat tenzije)
Ti si retro smajlić, za koga ti duso draga igraš?retro je napisao/la:Drzi se ti svog Selje.
Koji ni domacu utakmicu ne moze dobiti bez penala i pomoci sudija.
Dinamo i Porto su 2 najdominantnija tima u ligamaRicky je napisao/la:Monotono

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.