GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Narin
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Narin » 15 sep 2011, 13:23

Spartak je napisao/la:KOji genijalci ovdje :mrgreen:

Ovdje je samo Real sprijecio Real da ne bude demoliran Dinamo.
Ovakav rezultat nije produkt Dinamove dobre igre vec Realove lose igre.
Jasta,ni Barca nije htjela protiv Milana da igra,ni United protiv Benfica,ni Inter protiv Tra..... :D.
Nekima koda je krivo sto je Dinamo zabiljezio ovako dobar rezultat.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 sep 2011, 13:23

Svaka čast Dinamu. Ljudi su dali 150% svojih mogućnosti :D i tada rezultat nije ni bitan. Real je igrao sa pola snage, kako i igraju takve ekipe u gostima protiv puno lošijih i to kad se zbroji, plus još sjajne obrane Kelave, retzultira minimalnim porazom Dinama.
Kelava-Ne zovu ga bezveze Sv. Ivan Kelava, stvarno je kao hobotnica, brani sve što se može obraniti, jedina mana su ispucavanja, ali ne možeš i jare i pare ;)
Tonel-standardno dobar i siguran, ali sad protiv Reala, a ne Helsinkija, Neftchija i ostalih
Vida-fenomenalan, borben, brz, prodoran, malo me je živcirao kad uzme loptu i sam pođe u šesnaesterac Reala, derao sam se ''šta si ovaj umišlja'' :mrgreen: , ali čovjek to može i svaka mu čast. Je.o bi mu mater da je izgubio loptu :mrgreen:
Ibanez-najbolja njegova partija. Navikao sam na njegov prodor po boku radi brzine, pa čak i na dribling, ali to da su mu centaršutrevi za divno čudo upotrebljivi :o i da je siguran u obrani me jako, jako pozitivno iznenadilo. Lucho Gonzalez :lol: svaka čast.
Tomečak-zadovoljan sam sa njim, bio je dobar prema naprijed, samo za razliku od Vrsaljka nije siguran u obrani, ali jbga on je desno krilo, a ne desni bočni!
Calello-pravi zadnji vezni, daje sigurnost u igri i sa njim sam jako zadovoljan.
Leko-iskusniji i sigurniji od Calella, ali i puno više radi opasne startove i riskira crveni karton. Da to ne radi bio bi Vida, ali pošto jučer nije pocrvenio, prezadovoljan sam sa njim.
Kovačić-šta reći za 17-godišnjaka, koji igra onako pametno i kvalitetno i prolazi pored Xabi Alonsa i ostalih Realovih veznjaka. Pred njim je fantastična karijera ako ga ne sjebu ozljede i mogao bi biti najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Ali za to treba još puno pure pojesti i treba imati mnogo i sreće i pameti.
Badelj-solidno, kapetanski odigrano, mali problem što je ponekad probao individualno, a to se ne može protiv Galacticosa, osim ako si Messi ili Ronaldinho ;)
Sammir-na početku prošao kroz 4 Realova igrača i tada sam pomislio, ovo će biti Sammirova večer, ali posle ništa. Najkvalitetniji je igrač, ali problem je što mu je individualni potez draži od timskog. vjerujem da će mu to i prolaziti protiv Ajaxa ili Lyona.
Rukavina-čovjek stvarno nije golgeter, a napadač je :roll: , ali realno za razliku od robusnog Beqiraja i tromog Krstanovića, njegova brzina je idealna za igru na kontre. On nije dao gol Casillasu, ali ova dvojica se ne bi našla u toj prilici 100%. Ako postane realizator od njega će biti dobar igrač, u suprotnom :arrow:
Pokrivač-pokazao iskustvo i sigurnost i odigrao dobro iako nije imao puno nastupa prije toga.
Beqiraj-Vidi se da koristi snagu i da kad se dočepa lopte, teško mu ju je oduzeti, ali problem je što nije brži kako bi pobjegao braničima i kako bi došao do šuta i također je presebičan. :arrow: iz Dinama
Šitum-igrao najmanje i nije mogao ništa pokazati, jedino što je uradio je da je se sletio u Realovu obranu sa nekim driblingom što nije dobro završilo. No on je dobar igrač, a to je odraz njegove mladosti, neiskustva i vjerojatno treme. Tek se sad vidi koliko je Mateo zreo, jer je mleđi 2 godine i od mladog Šituma ;)
Sa ovakvim žarom i sa ovakvom igrom Ajax i Lyon nisu favoriti protiv Dinama, ali sam siguran 99.99% da se protiv njih neće ovako zalagati tako da neću ništa prognozirati. Sretno Dinamu u ostalim utakmicama i nadam se da će dočekati proljeće u Europi.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 15 sep 2011, 14:16

Kovačić sinoć odigrao maestralno a samo mu je sedamnaest godina.
Veliki respect za Matea
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 15:16

Galion je napisao/la:Svaka čast Dinamu. Ljudi su dali 150% svojih mogućnosti :D i tada rezultat nije ni bitan. Real je igrao sa pola snage, kako i igraju takve ekipe u gostima protiv puno lošijih i to kad se zbroji, plus još sjajne obrane Kelave, retzultira minimalnim porazom Dinama.
Kelava-Ne zovu ga bezveze Sv. Ivan Kelava, stvarno je kao hobotnica, brani sve što se može obraniti, jedina mana su ispucavanja, ali ne možeš i jare i pare ;)
Tonel-standardno dobar i siguran, ali sad protiv Reala, a ne Helsinkija, Neftchija i ostalih
Vida-fenomenalan, borben, brz, prodoran, malo me je živcirao kad uzme loptu i sam pođe u šesnaesterac Reala, derao sam se ''šta si ovaj umišlja'' :mrgreen: , ali čovjek to može i svaka mu čast. Je.o bi mu mater da je izgubio loptu :mrgreen:
Ibanez-najbolja njegova partija. Navikao sam na njegov prodor po boku radi brzine, pa čak i na dribling, ali to da su mu centaršutrevi za divno čudo upotrebljivi :o i da je siguran u obrani me jako, jako pozitivno iznenadilo. Lucho Gonzalez :lol: svaka čast.
Tomečak-zadovoljan sam sa njim, bio je dobar prema naprijed, samo za razliku od Vrsaljka nije siguran u obrani, ali jbga on je desno krilo, a ne desni bočni!
Calello-pravi zadnji vezni, daje sigurnost u igri i sa njim sam jako zadovoljan.
Leko-iskusniji i sigurniji od Calella, ali i puno više radi opasne startove i riskira crveni karton. Da to ne radi bio bi Vida, ali pošto jučer nije pocrvenio, prezadovoljan sam sa njim.
Kovačić-šta reći za 17-godišnjaka, koji igra onako pametno i kvalitetno i prolazi pored Xabi Alonsa i ostalih Realovih veznjaka. Pred njim je fantastična karijera ako ga ne sjebu ozljede i mogao bi biti najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Ali za to treba još puno pure pojesti i treba imati mnogo i sreće i pameti.
Badelj-solidno, kapetanski odigrano, mali problem što je ponekad probao individualno, a to se ne može protiv Galacticosa, osim ako si Messi ili Ronaldinho ;)
Sammir-na početku prošao kroz 4 Realova igrača i tada sam pomislio, ovo će biti Sammirova večer, ali posle ništa. Najkvalitetniji je igrač, ali problem je što mu je individualni potez draži od timskog. vjerujem da će mu to i prolaziti protiv Ajaxa ili Lyona.
Rukavina-čovjek stvarno nije golgeter, a napadač je :roll: , ali realno za razliku od robusnog Beqiraja i tromog Krstanovića, njegova brzina je idealna za igru na kontre. On nije dao gol Casillasu, ali ova dvojica se ne bi našla u toj prilici 100%. Ako postane realizator od njega će biti dobar igrač, u suprotnom :arrow:
Pokrivač-pokazao iskustvo i sigurnost i odigrao dobro iako nije imao puno nastupa prije toga.
Beqiraj-Vidi se da koristi snagu i da kad se dočepa lopte, teško mu ju je oduzeti, ali problem je što nije brži kako bi pobjegao braničima i kako bi došao do šuta i također je presebičan. :arrow: iz Dinama
Šitum-igrao najmanje i nije mogao ništa pokazati, jedino što je uradio je da je se sletio u Realovu obranu sa nekim driblingom što nije dobro završilo. No on je dobar igrač, a to je odraz njegove mladosti, neiskustva i vjerojatno treme. Tek se sad vidi koliko je Mateo zreo, jer je mleđi 2 godine i od mladog Šituma ;)
Sa ovakvim žarom i sa ovakvom igrom Ajax i Lyon nisu favoriti protiv Dinama, ali sam siguran 99.99% da se protiv njih neće ovako zalagati tako da neću ništa prognozirati. Sretno Dinamu u ostalim utakmicama i nadam se da će dočekati proljeće u Europi.
Nema šanse da Dinao dočeka proljeće u Evropi, to se još nikad nije dogodilo, a neće ni sada.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 sep 2011, 15:58

@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 sep 2011, 16:20

Gledao sam prvo poluvrijeme i mogu reci samo da sam odusevljen igrom Dinama! Onako odigrati vs jednog Reala je za svaku pohvalu! ;) Dinamo godinama ima konstantu u Evropi i to mu je veliki + u ovakvim utakmicama...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 17:16

Narin je napisao/la:
Spartak je napisao/la:KOji genijalci ovdje :mrgreen:

Ovdje je samo Real sprijecio Real da ne bude demoliran Dinamo.
Ovakav rezultat nije produkt Dinamove dobre igre vec Realove lose igre.
Jasta,ni Barca nije htjela protiv Milana da igra,ni United protiv Benfica,ni Inter protiv Tra..... :D.
Nekima koda je krivo sto je Dinamo zabiljezio ovako dobar rezultat.
Da si gledao utakmicu shvatio bi da Real po prvi put u povijesti pobijedio nekoga a da nije trčao :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 18:27

Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 sep 2011, 18:32

Da je Dinamo imao više iskustva bila bi prevaga na našoj strani ,utakmica odlična,pokazali su svima da mladi ljudi igrači imaju nade i talenta,Jurčiću i dečkima svaka čast,sinoć smo se kao građani ponosili sportskoj večeri u Zagrebu,pokazaili da 'Balkanci' -jeftini, nešto znaju.Kelava odličan i samo hrabro i pametno dalje. Igra,brzina,borbenost kapa dole. ;) :P
Nisu se osramotili kako se pričalo bit će golijadaaa ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 sep 2011, 18:47

Svi su htjeli golijadu u našoj mreži, ali ništa od tog
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 sep 2011, 18:58

England je napisao/la:

Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.

E vidis nikada se nije dogodilo ili nikada se nije dogodilo od kada sam ja ziv nije isto...

a ovo da su oni igrali recreativo, pa koga briga, izasli su u najjace sastavu i lako su mogli ostat bez tih 3 boda, budimo realni svi su napocetku upisali pobjedu reala ali isto Dinamo je imao svoje prilike i lako je mogao do boda da je bilo koncentracije u zavrsnici.

Necu predviđat sta ce biti ali eto nakon ove jucerasnje predstave sam uvjeren da mozemo do treceg mjesta, Ajax smo pobjeđivali kad su imali i jace generacije, a Lyon sam gledao protiv Rusa u pretkolu i nisu me impresionirali...

Nogomet je nepredvidiv, tko je mogao reci da ce jedni Grci osvojit Euro, ima mali milijun takvih i slicnih situacija, zato je glupo predviđat nesto unaprijed, a pogotovo unaprijed 5 kola.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 15 sep 2011, 19:38

@England

Momak ima mnogo smisla za humor :lol:

mod edit:A ti imas mnogo smisla za trollovanje,hajde malo smanji to skrati i meni i sebi muke.
Dio Porta

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 sep 2011, 21:12

atmosfera katastrofa, izgeldali ste kao neki ruski ili ukrajinski klub, uprao ono kako mi dozivljavamo te istocne klubove, katastrofa od navijanja, inace bili ste bolji od reala po meni
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 sep 2011, 21:18

Dinamo je sinoc pokazao da se na Balkanu igra dobar nogomet i da ce uskoro timovi sa ovih prostora igrati na najvisem nivou. Odgledao sam pregled utakmice protiv Reala i zaista sam se iznenadio. Naravno ,ocekivao sam da Real lako dodje do pobjede, ali da ih je Dinamo dobro namucio i jos uz to mogao postici i neki gol, sto bi bilo izvrsno. Dinamo ima odlicne pojedince, jos da skupe veci broj ovako velikih utakmica i mislim da bi mogli igrati LP na proljece. Ako se ekipa ne raspane do sljedece sezone, siguran sam da ce Dinamo to i uspjeti. Jos jednom cestitke i samo nastavite tako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 sep 2011, 21:22

England je napisao/la:

zar je vazno kad je Dinamo zadnji put igrao proljece? :o
po mom misljenju, a i po misljenju mnogih znalaca to nije ni najmanje bitno...Stoke City nije uopce nikako zaigrao u Europi zadnjih 37 godina i jel sad ti mislis da nemaju sanse da prodju dalje?? glupa ti je malo logika...Dinamo ako ima kvalitetu proci ce...nigdje nisam vidio da pise da je Real trebao dobit 6 razlike, jer da je trebao dobio bi ;)

i ako si toliko protiv Dinama onda ga se okani, nadji neku drugu temu i nemoj ovdje dzabe dizat tenzije ;))

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 21:26

Ja mislio raja se zeza kad ono neko ozbiljno misli kako je Dinamo namucio Real.
Real nije ni igrao tu utakmicu. POnasali su se kao da je to trening. Da je Realu stalo do ucinka Ozil bi na poluvremenu ostao u svlacionici. Izvrsile bi se neke izmjene itd.

Fazon je da je Real od pocetka utakmice setao terenom i nije se trudio. Da je Real samo vise trcao mogao je lako razbiti Dinamo na atome. Kad su prosle godine Ronaldu stimali 40 golova vise su trcali vec sada kad su znali da ce zabiti jedan gol pa kako god. MOglo je to biti i 3 gola da je Ozil bio prisebniji ili Dimarija ili Ronaldo.

Istina je da Real nije imo nikakve ambicije da nabije Dinamo. NIje ovaj rezultat zbog dobre igre dinama vec neigre Reala a ova igra nije sto je Dinamo trcao vec sto Real nije.

I molim vas postedite nas gluposti kako je Dinamo zasluzio remi ili da su bili egal neki jer i ovakav Real je imao par zicera a kamo li sta bi bilo da je to bio nabrijani Real.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 sep 2011, 21:37

Mnogo jako 8-)
http://www.gnkdinamo.hr/360VR/" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 sep 2011, 10:58

@marseille kao prvo nikad Dinamo neće bit kao neki ukrajnski klub Maksimir je jedan od najljepših stadiona sada ,ovih dana sam bilo,koja čistoća,kultura kakva ba Ukrajna i ciganluk.Ljudi uložili,vrhunski svak im čast .Sretno Modrima i 'balkanskom Dinamu'. :)

A za tekmu sve pohvale,da je Real takva faca i kao nisu trčali trebali su ih rasturit pokazat se, a ne još ćitajući neke izjeve Realovca povraća mi se oni došli na izlet u nepoznatu Hrvatsku :roll:
Sretno Dinamu dalje sve naj!
Fi hajati.
GO Bosno.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 sep 2011, 20:22

Sutra se vratiti na pobjednički niz laganom pobjedom protiv fenjeraša Varaždina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 16 sep 2011, 20:25

Spartak je napisao/la:Ja mislio raja se zeza kad ono neko ozbiljno misli kako je Dinamo namucio Real.
Real nije ni igrao tu utakmicu. POnasali su se kao da je to trening. Da je Realu stalo do ucinka Ozil bi na poluvremenu ostao u svlacionici. Izvrsile bi se neke izmjene itd.

Fazon je da je Real od pocetka utakmice setao terenom i nije se trudio. Da je Real samo vise trcao mogao je lako razbiti Dinamo na atome. Kad su prosle godine Ronaldu stimali 40 golova vise su trcali vec sada kad su znali da ce zabiti jedan gol pa kako god. MOglo je to biti i 3 gola da je Ozil bio prisebniji ili Dimarija ili Ronaldo.

Istina je da Real nije imo nikakve ambicije da nabije Dinamo. NIje ovaj rezultat zbog dobre igre dinama vec neigre Reala a ova igra nije sto je Dinamo trcao vec sto Real nije.

I molim vas postedite nas gluposti kako je Dinamo zasluzio remi ili da su bili egal neki jer i ovakav Real je imao par zicera a kamo li sta bi bilo da je to bio nabrijani Real.
Pa ni Ajax ne bi ništa bolje prošao protiv nezainteresiranog Reala. Jbga to je Real, da igraju bez noge to su znalci i 0:1 je za svaku pohvalu. Ozbiljnog Reala svejedno ne može pobijediti ni jedan klub na zemlji osim Barcelone i možda Manchestera, a ja uiopće ne volim Real, ali gledam realno :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.