HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 okt 2011, 15:59

alo_bola je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
zao mi je jaro, ali ova grupa je i ranije postojala ;)
šta ti lažeš (nije kulturno razgovarat tako sa starijim od sebe) :oops: ,ova grupa postoji tek od neki dan..inače ovde stalno širiš mržnju..niko te ništa ne pita niti ti iko išta odgovara i ti si se našo prozvanim na ovoj temi stalno besjediti i provocirati...
meni ne mora niko odgovarat' ;) bitno je ono sto ja napisem da se ima procitat'.... sirim mrznju, a ti si u sluzbi fasistickih navijaca, malo si kontradiktoran?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 okt 2011, 16:04

alo_bola je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu...
dolazim u mostaru svako malo ;) pricas svakakve price...koliko imam prijatelja katolika toliko i muslimana ;) pricam o situaciji i jedni i drugi mi kazu da mi nije pametno izaci u nocni provod (zapadni dio) a da se zna da sam musliman, toliko o tome.. ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 01 okt 2011, 17:33

alo_bola je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu...
dolazim u mostaru svako malo ;) pricas svakakve price...koliko imam prijatelja katolika toliko i muslimana ;) pricam o situaciji i jedni i drugi mi kazu da mi nije pametno izaci u nocni provod (zapadni dio) a da se zna da sam musliman, toliko o tome.. ;)
ko trazi probleme dobit ce ih, kako u zapadnom, tako u istocnom mostaru, tako da bi najbolje bilo da prestanes srat na ta peksina usta i majke ti mojne u mostar vise dolazit ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 okt 2011, 17:49

medoje je napisao/la:
alo_bola je napisao/la: Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
ko trazi probleme dobit ce ih, kako u zapadnom, tako u istocnom mostaru, tako da bi najbolje bilo da prestanes srat na ta peksina usta i majke ti mojne u mostar vise dolazit ;)
ti si kao najzesci lik grada mostara? :roll: ja koliko znam ni momci iz istocnog mostara ne izlaze u zapadni i obrnuto ;) bola nemoj pricat kako nije ;)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 01 okt 2011, 18:06

Fudbal me ne zanima,nego jednostavno moram reći,Mostar je Mostar,a ne neko ratno područje.Hrvat sam,živio na istočnoj obali prošle godine,i sad ću opet,jer tu studiram,nikada ja problema nisam imao nikakvih.A nije da nisam pio i zavlačio se svugdje :mrgreen: A ko hoće da traži belaja,naći će ga bilo gdje.Toliko.
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 01 okt 2011, 19:07

AJDE ZRINJSKI ŠTO SI STAO ZAŠTO SI NAS **** ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 okt 2011, 00:06

Bosniacum Lilium je napisao/la: ja koliko znam ni momci iz istocnog mostara ne izlaze u zapadni i obrnuto ;) bola nemoj pricat kako nije ;)

Zamolio bih bez širenja netačnih informacija. To je sada najmanje potrebno. :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 okt 2011, 01:53

Bosniacum Lilium je napisao/la: ti si kao najzesci lik grada mostara? :roll: ja koliko znam ni momci iz istocnog mostara ne izlaze u zapadni i obrnuto ;) bola nemoj pricat kako nije ;)
Ja ne znam sta tebi treba da siris nekakvu netrpeljivost i da trollas po temama. Ja sam iz Širokog pa izlazim u istocni Mostar, 'em sto znam ljudi tamo i sad, 'em sto mi nitko ne smeta i ne moze zabraniti da po svom izvornom gradu hodam kojom hocu stranom, kad vec toliko inzistiras na klasificiranju.
Naporan si sa tom pricom.
...Život za Široki...

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 02 okt 2011, 02:06

.... vas te podjele vise,bolje posle tekme nadjite se,popijte po koje pivo ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 okt 2011, 02:21

A što onda dopuštate tim manjinama da vas prave neprijateljima i kojekavim fašistima i nekakvim huliganima ?

Zašto onda svima ne dokažete da postoji prijateljstvo uredu je to utakmica gradski derbi Željezničar - Sarajevo pa bude i gore ali pokazite da se može !

Ja mislim kad bi jedan MOSTAR pokazao Jedinstvo mislim na ljude dole i kad ne bi slusali proklete političare da bi to ujedinilo nas kao narod i to dobro .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 okt 2011, 02:26

Penaltik je napisao/la:.... vas te podjele vise,bolje posle tekme nadjite se,popijte po koje pivo ;)
Najpametniji post ikad napisan na forumu u samo jednoj rečenici
Svaka čast @penaltik 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 okt 2011, 11:23

Neznam ko pjeva "zapadni mostar", ta nisu političari..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 02 okt 2011, 11:59

Varešanovićev “dio Mostara”

Cinici će reći da nije rekao ništa pogrešno, ali jezik mu je definitivno radio brže od mozga.
- Samo da dođemo u naš dio grada, izjavio je Mirza Varešanović nakon utakmice, a na upit koji je to “njegov” dio grada postao je svjestan da je pogriješio.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 okt 2011, 15:45

hoće li biti publike danas ?
"Indija,Pakistan..."

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 02 okt 2011, 16:17

soba 39 je napisao/la:hoće li biti publike danas ?
utakmica se igra pred praznim tribinama al ce bit publike pun stadion... majko moja pitanja :o

Trebinje
Kontakt:

Post Postao/la Trebinje » 02 okt 2011, 18:16

Mislim da im je Dzidic objasnio neke stvari, svima!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 okt 2011, 18:18

Trebinje je napisao/la:Mislim da im je Dzidic objasnio neke stvari, svima!!!
:? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:13

Odron utakmica!!!...ja lošijeg Zrinjskog još pogledo nisam ali opraštam im jer znam šta su sve prolazili ovih dana,i vidjelo se da igraju u grču..penal čist kao suza i zaslužena pobjeda Zrinjskog protiv vrlo dobrog Veleža...sudije su realno imali propusta na štetu oba kluba...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 okt 2011, 19:16

Prvo poluvrijeme, Velež se nije pojavio na terenu. Ne kontam, ali eto Mirze tamo nek on konta...
Drugo poluvrijeme, odlično otvaranje, većim dijelom smo bili bolji u drugom pol. pa čak i sa igračem manje, ali
bez obzira, zaslužena pobjeda Zrinjskog.

Sudac bez kriterija. Penal cist kao suza, ali zato bezvezan crveni karton Cericu. Po toj logici je Žuržinov davno trebao biti u svlačionicama.
Plus, dva puta n epostojeci ofsajd na stetu Zrinjskog.
Ovi linijski meni se cini ne znaju pravila ofsajda :S
Sve u svemu jako losa predstava, pogotovo u I. poluvremenu obadva tima sa mnogo izgubljenih lopti.
Jadan nam je ovaj nas nogomet.

P.S Nisam siguran jos uvijek da li je bio ofsajd prije penala, nije bilo usporenog tako da ne mogu bas suditi, ali kako god. Ocajna predstava obe ekipe !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 okt 2011, 19:17

čestitam zrinjskom, zaslužena pobjeda, bez ijedne mrlje, e sada o suđenju neću ni da govorim, bitna je igra na terenu...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.