HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

RodjEni BraTo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la RodjEni BraTo » 02 okt 2011, 19:18

:D :) ;)
Zadnja izmjena: RodjEni BraTo, dana/u 03 okt 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:19

Titova-Juga je napisao/la:Prvo poluvrijeme, Velež se nije pojavio na terenu. Ne kontam, ali eto Mirze tamo nek on konta...
Drugo poluvrijeme, odlično otvaranje, većim dijelom smo bili bolji u drugom pol. pa čak i sa igračem manje, ali
bez obzira, zaslužena pobjeda Zrinjskog.

Sudac bez kriterija. Penal cist kao suza, ali zato bezvezan crveni karton Cericu. Po toj logici je Žuržinov davno trebao biti u svlačionicama.
Plus, dva puta n epostojeci ofsajd na stetu Zrinjskog.
Ovi linijski meni se cini ne znaju pravila ofsajda :S
Sve u svemu jako losa predstava, pogotovo u I. poluvremenu obadva tima sa mnogo izgubljenih lopti.
Jadan nam je ovaj nas nogomet.

P.S Nisam siguran jos uvijek da li je bio ofsajd prije penala, nije bilo usporenog tako da ne mogu bas suditi, ali kako god. Ocajna predstava obe ekipe !
svaka čast,potpisujem ovo...ali moraš shvatiti šta su igrači prolazili ovih dana i ja tu vidim razlog ovakve igre odnosno katastrofe od igre...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:21

hvala na čestitkama :D ...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 02 okt 2011, 19:22

all ste bezze ekipa.... bas ona seljacka ;)
ali eto malo pogura sudija, malo nase povrede i eto ga, zrinja pobijedi .
i tito je volio velež :D

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 02 okt 2011, 19:24

Titova-Juga je napisao/la:Prvo poluvrijeme, Velež se nije pojavio na terenu. Ne kontam, ali eto Mirze tamo nek on konta...
Drugo poluvrijeme, odlično otvaranje, većim dijelom smo bili bolji u drugom pol. pa čak i sa igračem manje, ali

Sudac bez kriterija. Penal cist kao suza, ali zato bezvezan crveni karton Cericu. Po toj logici je Žuržinov davno trebao biti u svlačionicama.
Sve u svemu jako losa predstava, pogotovo u I. poluvremenu obadva tima sa mnogo izgubljenih lopti.

P.S Nisam siguran jos uvijek da li je bio ofsajd prije penala, nije bilo usporenog tako da ne mogu bas suditi, ali kako god. Ocajna predstava obe ekipe !
vidi ovo ! NORMALAN KOMENTAR

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 okt 2011, 19:25

um94 je napisao/la:

vidi ovo ! NORMALAN KOMENTAR

Kod mene je uvijek objektivnost ispred svega ostalog...

Kada je uzvrat u kupu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 02 okt 2011, 19:35

19.10

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 02 okt 2011, 19:37

Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:41

Bliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
podnesi poraz ko čovjek

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 02 okt 2011, 19:44

alo_bola je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
podnesi poraz ko čovjek
ko nam govori, kako treba podnijeti poraz heheheeheh smijesnoo.
i tito je volio velež :D

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 02 okt 2011, 19:46

alo_bola je napisao/la:
podnesi poraz ko čovjek
Podnio sam nebrini, nisam nasekiran, jer znam zasto smo izgubili. Nesekiran bi bio da je Velez slabije odigrao od vas, ali ovako je OK. Navikao sam ja u ovoj drzavi na ove stvari, pa sam vremenom naucio da to lakse i podnosim.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:50

Bliss je napisao/la: Podnio sam nebrini, nisam nasekiran, jer znam zasto smo izgubili. Nesekiran bi bio da je Velez slabije odigrao od vas, ali ovako je OK. Navikao sam ja u ovoj drzavi na ove stvari, pa sam vremenom naucio da to lakse i podnosim.
ma šta je sve dešavalo ovih dana skidam kapu igračima unatoč odron igri...i velež da je bod uzeo bilo bi zasluženo

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 okt 2011, 20:06

Zrinjski je zasluzeno pobijedio, Velez nije iskoristio svoje sanse i to je to.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 okt 2011, 20:12

od 4 tekme ove godine 3 puta cemo vas pobijediti
dominiRAmo mostarom

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 02 okt 2011, 20:15

VELEZDOGROBA je napisao/la:od 4 tekme ove godine 3 puta cemo vas pobijediti
dominiRAmo mostarom
ajd to napiši i na stranicama ostalih premijerligaških klubova :mrgreen:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 okt 2011, 20:23

kad nas zapadne u kupu neko napisacu
a vi ste nas zapali i eto napisao sam
samo da vas pitam hocete li navijat za branitelj protiv veleza u kupu ultrasi?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 okt 2011, 20:57

Ja sam musliman,al penal je cist ko suza samim tim i pobjeda...tako je to u fudbalu ako ne iskoristis svoje sanse sreca ti okrene ledja..inace utakmica vrlo nezanimljiva,na momente ko uspavanka,nerezonski sutevi obje ekipe,napadaci obje ekipe se spetljaju u izglednim sansama sto govori o nedostatku kvaliteta ove nase premier lige..odlicna parada golmana veleza pri kraju utakmice

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 okt 2011, 21:16

ima da im tricu damo u Vrapcicima i vozdrica :) :lol: :lol: do tada dominiRAmo !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 02 okt 2011, 21:37

zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,al penal je cist ko suza samim tim i pobjeda...tako je to u fudbalu ako ne iskoristis svoje sanse sreca ti okrene ledja..inace utakmica vrlo nezanimljiva,na momente ko uspavanka,nerezonski sutevi obje ekipe,napadaci obje ekipe se spetljaju u izglednim sansama sto govori o nedostatku kvaliteta ove nase premier lige..odlicna parada golmana veleza pri kraju utakmice
Kume, nije ti ovo popis stanovnistva.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 okt 2011, 23:14

ek0 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,
Kume, nije ti ovo popis stanovnistva.
Napisao sam to iz razloga sto trebamo svi bit objektivni,bez obzira koji klub je u pitanju i prema kome mi gajili simpatije...kod nas je nekako zatvori se u nacionalne torove i imamo sve po 3oje..istina je samo jedna,i ne treba nam padati tesko biti na pravednoj strani zato sam i napisao ja sam musliman penal je bio cist ko suza,zamislite da su svi hercegovci rekli da mi jesmo katolici al pehar je pogrijesio,ali to se nazalost nije desilo..sve dok budemo prebacivali na druge krivicu,a ne gledali svoje nedostatke,bicemo šaban liga u šaban drzavi...lijep pozdrav

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.