HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
RodjEni BraTo
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
svaka čast,potpisujem ovo...ali moraš shvatiti šta su igrači prolazili ovih dana i ja tu vidim razlog ovakve igre odnosno katastrofe od igre...Titova-Juga je napisao/la:Prvo poluvrijeme, Velež se nije pojavio na terenu. Ne kontam, ali eto Mirze tamo nek on konta...
Drugo poluvrijeme, odlično otvaranje, većim dijelom smo bili bolji u drugom pol. pa čak i sa igračem manje, ali
bez obzira, zaslužena pobjeda Zrinjskog.
Sudac bez kriterija. Penal cist kao suza, ali zato bezvezan crveni karton Cericu. Po toj logici je Žuržinov davno trebao biti u svlačionicama.
Plus, dva puta n epostojeci ofsajd na stetu Zrinjskog.
Ovi linijski meni se cini ne znaju pravila ofsajda :S
Sve u svemu jako losa predstava, pogotovo u I. poluvremenu obadva tima sa mnogo izgubljenih lopti.
Jadan nam je ovaj nas nogomet.
P.S Nisam siguran jos uvijek da li je bio ofsajd prije penala, nije bilo usporenog tako da ne mogu bas suditi, ali kako god. Ocajna predstava obe ekipe !
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
hvala na čestitkama
...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
all ste bezze ekipa.... bas ona seljacka 
ali eto malo pogura sudija, malo nase povrede i eto ga, zrinja pobijedi .
ali eto malo pogura sudija, malo nase povrede i eto ga, zrinja pobijedi .
i tito je volio velež :D
vidi ovo ! NORMALAN KOMENTARTitova-Juga je napisao/la:Prvo poluvrijeme, Velež se nije pojavio na terenu. Ne kontam, ali eto Mirze tamo nek on konta...
Drugo poluvrijeme, odlično otvaranje, većim dijelom smo bili bolji u drugom pol. pa čak i sa igračem manje, ali
Sudac bez kriterija. Penal cist kao suza, ali zato bezvezan crveni karton Cericu. Po toj logici je Žuržinov davno trebao biti u svlačionicama.
Sve u svemu jako losa predstava, pogotovo u I. poluvremenu obadva tima sa mnogo izgubljenih lopti.
P.S Nisam siguran jos uvijek da li je bio ofsajd prije penala, nije bilo usporenog tako da ne mogu bas suditi, ali kako god. Ocajna predstava obe ekipe !
- Titova-Juga
- Kontakt:
um94 je napisao/la:vidi ovo ! NORMALAN KOMENTARTitova-Juga je napisao/la:Prvo poluvrijeme, Velež se nije pojavio na terenu. Ne kontam, ali eto Mirze tamo nek on konta...
Kod mene je uvijek objektivnost ispred svega ostalog...
Kada je uzvrat u kupu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
19.10
Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
podnesi poraz ko čovjekBliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
ko nam govori, kako treba podnijeti poraz heheheeheh smijesnoo.alo_bola je napisao/la:podnesi poraz ko čovjekBliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
i tito je volio velež :D
Podnio sam nebrini, nisam nasekiran, jer znam zasto smo izgubili. Nesekiran bi bio da je Velez slabije odigrao od vas, ali ovako je OK. Navikao sam ja u ovoj drzavi na ove stvari, pa sam vremenom naucio da to lakse i podnosim.alo_bola je napisao/la:podnesi poraz ko čovjekBliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
ma šta je sve dešavalo ovih dana skidam kapu igračima unatoč odron igri...i velež da je bod uzeo bilo bi zasluženoBliss je napisao/la: Podnio sam nebrini, nisam nasekiran, jer znam zasto smo izgubili. Nesekiran bi bio da je Velez slabije odigrao od vas, ali ovako je OK. Navikao sam ja u ovoj drzavi na ove stvari, pa sam vremenom naucio da to lakse i podnosim.
Zrinjski je zasluzeno pobijedio, Velez nije iskoristio svoje sanse i to je to.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
od 4 tekme ove godine 3 puta cemo vas pobijediti
dominiRAmo mostarom
dominiRAmo mostarom
ajd to napiši i na stranicama ostalih premijerligaških klubovaVELEZDOGROBA je napisao/la:od 4 tekme ove godine 3 puta cemo vas pobijediti
dominiRAmo mostarom
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
kad nas zapadne u kupu neko napisacu
a vi ste nas zapali i eto napisao sam
samo da vas pitam hocete li navijat za branitelj protiv veleza u kupu ultrasi?
a vi ste nas zapali i eto napisao sam
samo da vas pitam hocete li navijat za branitelj protiv veleza u kupu ultrasi?
Ja sam musliman,al penal je cist ko suza samim tim i pobjeda...tako je to u fudbalu ako ne iskoristis svoje sanse sreca ti okrene ledja..inace utakmica vrlo nezanimljiva,na momente ko uspavanka,nerezonski sutevi obje ekipe,napadaci obje ekipe se spetljaju u izglednim sansama sto govori o nedostatku kvaliteta ove nase premier lige..odlicna parada golmana veleza pri kraju utakmice
ima da im tricu damo u Vrapcicima i vozdrica
do tada dominiRAmo !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kume, nije ti ovo popis stanovnistva.zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,al penal je cist ko suza samim tim i pobjeda...tako je to u fudbalu ako ne iskoristis svoje sanse sreca ti okrene ledja..inace utakmica vrlo nezanimljiva,na momente ko uspavanka,nerezonski sutevi obje ekipe,napadaci obje ekipe se spetljaju u izglednim sansama sto govori o nedostatku kvaliteta ove nase premier lige..odlicna parada golmana veleza pri kraju utakmice
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Napisao sam to iz razloga sto trebamo svi bit objektivni,bez obzira koji klub je u pitanju i prema kome mi gajili simpatije...kod nas je nekako zatvori se u nacionalne torove i imamo sve po 3oje..istina je samo jedna,i ne treba nam padati tesko biti na pravednoj strani zato sam i napisao ja sam musliman penal je bio cist ko suza,zamislite da su svi hercegovci rekli da mi jesmo katolici al pehar je pogrijesio,ali to se nazalost nije desilo..sve dok budemo prebacivali na druge krivicu,a ne gledali svoje nedostatke,bicemo šaban liga u šaban drzavi...lijep pozdravek0 je napisao/la:Kume, nije ti ovo popis stanovnistva.zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.