FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeZla
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeZla » 08 avg 2009, 02:30

zna li neko sto neradi fksinfo???

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 avg 2009, 02:38

HordeZla je napisao/la:zna li neko sto neradi fksinfo???
Brate citaj malo, na prethodnoj stranici sam napisao zasto ne radi... al' evo opet:

zbog malih tehnickih problema fksinfo.com ce biti offline do sutra ujutru.

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 08 avg 2009, 08:48

čestitam da prolazu dalje i na pravoj podršci poso ste odradili pravo

jedan rob

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 08 avg 2009, 11:46

svaka cast na prolazu.........
nadam se da ce i CLUJ biti karan i da cemo i mi imati nekoga u vecem evropskom natjecanju,bar ove godine......
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:

CMB09
Kontakt:

Post Postao/la CMB09 » 08 avg 2009, 12:52

Hvala vam!

slika

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 15:34

jbg sad treba dudu na stopera :roll: :roll: klupa nam je dno dna
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 08 avg 2009, 15:36

dudo ode kako stvari stoje...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 15:41

mah može otići.....on se bori na terenu, trudi se ali kad neko ne zna onda stvarno ne zna
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 16:17

slika

buahahahahahahah :mrgreen: :mrgreen:

100% neki štrumf

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 16:25

Bojao sam se produžetaka

Prvi stra­teg ti­ma ti­ma s Ko­še­va, Me­hmed Ja­njoš, niie krio odu­šev­lje­nje ni na­kon (ne)pre­spa­va­ne no­ći po­sli­je his­to­rij­skog us­pje­ha Sa­ra­je­va, pla­sma­na u doi­gra­va­nje za ula­zak u Euro­li­gu. Ka­že da je ta­čno znao ka­ko će bi­ti te­ška uta­kmi­ca pro­tiv Hel­sin­gbor­ga. - Oče­ki­vao sam sve, pa čak i ona­kvu dra­mu. Ni­sam se baš na­spa­vao po­sli­je me­ča. Pre­za­do­vo­ljan sam i još uvi­jek pod ve­li­kim doj­mom me­ča. Ovo je bi­la po­bje­da igra­ča i na­vi­ja­ča - ka­že Ja­njoš. Na pi­ta­nje da li ga je meč pro­tiv Hel­sin­gbor­ga mo­žda pod­sje­tio na ne­ki sli­čan ko­ji je on odi­grao dok je no­sio bor­do dres, Ja­njoš ka­že ka­ko ne vo­li da po­vla­či pa­ra­le­le izme­đu me­če­va, jer su to dva to­tal­no ra­zli­či­ta vre­me­na i svi­je­ta.

Ja­njoš po­bje­du Sa­ra­je­va sma­tra tri­jum­fom ko­le­kti­vnog du­ha ko­ji kra­si nje­gov tim.

- Že­lja na­ših igra­ča da po­bi­je­de, na­kon ra­no pri­mlje­nog, ni­je se uma­nji­la ni u je­dnom tre­nut­ku. Ra­ni gol nas je šo­ki­rao, a oni su, dok je taj šok tra­jao, na­pra­vi­li još ne­ko­li­ko zi­ce­ra. Me­đu­tim, Ala­im je bra­nio sjaj­no, a mi smo se brzo brzo oslo­bo­di­li pri­tis­ka i na­pa­li ih svom sna­gom. Na­kon što smo za­bi­li dru­gi gol sa­mo sam mo­lio Bo­ga da za­bi­je­mo i dru­gi da ne bu­de pro­du­že­ta­ka, jer sam se bo­jao da mo­ji ne­će ima­ti vi­še sna­ge.

Tre­ner Sa­ra­je­va na­kon uta­kmi­ce pri­mio ne­vje­ro­va­tno ve­lik broj po­zi­va i po­ru­ka na svoj mo­bi­tel. -

Imao sam oko 360 po­zi­va i pri­mio oko 700 po­ru­ka. Ne znam ko­ji bi grad pri­je po­hva­lio. Čes­ti­ta­li su pri­ja­te­lji, biv­ši sui­gra­či, ko­le­ge.... iz ci­je­le Bo­sne!

Po­sli­je po­bje­de, Ja­njoš ni­je oti­šao u ne­ki pre­tje­ra­no sla­vio.

- Oti­šao sam pra­vo ku­ći svo­joj Ve­sni i dje­ci ka­ko bi se odmo­rio i u mi­ru re­zi­mi­rao uta­kmi­cu. Na­re­dna pre­pre­ka Sa­ra­je­va u doi­gra­va­nju je ru­mun­ski Kluž.

- Pa­kle­na eki­pa. Pro­šle go­di­ne su igra­li u gru­pnoj fa­zi Li­ge prva­ka, gdje su po­bi­je­di­li Ro­mu, za­tim igra­li ne­ri­je­še­no s Čel­zi­jem... Da sam mo­gao bi­ra­ti ne bi njih ni­kad oda­brao jer ni­su ni­ma­lo atra­kti­vni.

Mo­dri­ča, kod ko­je Sa­ra­je­vo ni­je pris­ta­la na od­go­du su­sre­ta Pre­mi­jer li­ge.

- Tre­ba­li su iza­ći u su­sret i ispa­li su ne­ko­rek­tni po tom pi­ta­nju, ali ne­ma ve­ze, šta je tu je
- ka­zao je Me­hmed Ja­njoš još je­dnom po­hva­liv­ši svo­ju eki­pu i na­vi­ja­če ko­ji su ih bo­dri­li ci­je­lim to­kom me­ča.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 08 avg 2009, 16:44

Razvalicemo sutra modricu, pa nece im vise nikad pasti na pamet da se tako nekorektno odnose.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 08 avg 2009, 16:49

cappy je napisao/la:Razvalicemo sutra modricu, pa nece im vise nikad pasti na pamet da se tako nekorektno odnose.

svi u evropi koji su igrali evropska takmicenja tokom sedmice, igraju prvenstvene utakmice za vikend, a npr. helsinborg je igrao u ponedjeljak prvenstvenu utakmicu u gostima i dosli su u cetvrtak u sarajevo, i nije mi jasno zasto mi trazimo te odgode i zasto neki klubovi uopste pristaju... ( npr. u utakmici siroki-slavija)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 20:14

Delegat molio navijače da mu oslobode mjesto

Fudbalski klub Sarajevo mogao bi se suočiti sa kaznom UEFA-e ako Disciplinski komitet uvaži žalbe delegata utakmice Žana-Fransoe Krukea (Jean-Francois Crucke) na organizaciju meča.

Kruke je bio ogorčen kada je vidio da su njegovo, kao i kontrolorovo mjesto u loži, zauzeli navijači, koji im ih nisu željeli ustupiti. Tek nakon dužeg nagovaranja (!?), udaljili su se od stolica. Kruke je, također, u izvještaju napisao da je u ložu koja prima 200, ušlo više od 1.000 ljudi.

Srećom, Kruke nije dolazio u prostor koji je rezervisan za novinare, jer bi vidio i to kako stolovi na tom dijelu tribine služe samo zato da bi debeli pripiti navijači na njega mogli staviti noge. U novinarski prostor ulazio je ko je god to želio, dok su redari i zaštitari uzbuđeno pratili meč, što, zaista, ne priliči jednom evropskom fudbalskom duelu.

ovo nam nije trebalo al haj gotovo je sad, glavno je da smo prošli u 4. pretkolo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 avg 2009, 20:18

Joj slike :shock: :D

slika
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 08 avg 2009, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 08 avg 2009, 20:18

'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 08 avg 2009, 21:32

Log Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
joj lud si ko struja oca mi cuj nije trebao ni dolaziti hahahahaha

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 avg 2009, 21:34

Log Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
Nije Bog, ali jeste glavni predstavnik UEFE na meču. Da li ti to nešto znači ?!

CMB09
Kontakt:

Post Postao/la CMB09 » 08 avg 2009, 21:39

Evo i sam delegat kaže da je u loži bilo 1000 ljudi, a ovaj smrdljivi portal koji drže mali plavi zavidni štrumfići napiše da je bilo 15000 ukupno. Mamu vam lažovsku.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 avg 2009, 21:59

Izjave igrača Makse , Hamzagića i šefa Janjoša. FKSinfo.com WEB TV

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 avg 2009, 22:28

Jedva cekam sutra HORDANJE u Modricu. 0-1 (Hadzic) 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.