FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zna li neko sto neradi fksinfo???
Brate citaj malo, na prethodnoj stranici sam napisao zasto ne radi... al' evo opet:HordeZla je napisao/la:zna li neko sto neradi fksinfo???
zbog malih tehnickih problema fksinfo.com ce biti offline do sutra ujutru.
čestitam da prolazu dalje i na pravoj podršci poso ste odradili pravo
jedan rob
jedan rob
svaka cast na prolazu.........
nadam se da ce i CLUJ biti karan i da cemo i mi imati nekoga u vecem evropskom natjecanju,bar ove godine......
Red or Dead

nadam se da ce i CLUJ biti karan i da cemo i mi imati nekoga u vecem evropskom natjecanju,bar ove godine......
Red or Dead

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Hvala vam!

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jbg sad treba dudu na stopera
klupa nam je dno dna

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
dudo ode kako stvari stoje...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mah može otići.....on se bori na terenu, trudi se ali kad neko ne zna onda stvarno ne zna
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

buahahahahahahah

100% neki štrumf
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Bojao sam se produžetaka
Prvi strateg tima tima s Koševa, Mehmed Janjoš, niie krio oduševljenje ni nakon (ne)prespavane noći poslije historijskog uspjeha Sarajeva, plasmana u doigravanje za ulazak u Euroligu. Kaže da je tačno znao kako će biti teška utakmica protiv Helsingborga. - Očekivao sam sve, pa čak i onakvu dramu. Nisam se baš naspavao poslije meča. Prezadovoljan sam i još uvijek pod velikim dojmom meča. Ovo je bila pobjeda igrača i navijača - kaže Janjoš. Na pitanje da li ga je meč protiv Helsingborga možda podsjetio na neki sličan koji je on odigrao dok je nosio bordo dres, Janjoš kaže kako ne voli da povlači paralele između mečeva, jer su to dva totalno različita vremena i svijeta.
Janjoš pobjedu Sarajeva smatra trijumfom kolektivnog duha koji krasi njegov tim.
- Želja naših igrača da pobijede, nakon rano primljenog, nije se umanjila ni u jednom trenutku. Rani gol nas je šokirao, a oni su, dok je taj šok trajao, napravili još nekoliko zicera. Međutim, Alaim je branio sjajno, a mi smo se brzo brzo oslobodili pritiska i napali ih svom snagom. Nakon što smo zabili drugi gol samo sam molio Boga da zabijemo i drugi da ne bude produžetaka, jer sam se bojao da moji neće imati više snage.
Trener Sarajeva nakon utakmice primio nevjerovatno velik broj poziva i poruka na svoj mobitel. -
Imao sam oko 360 poziva i primio oko 700 poruka. Ne znam koji bi grad prije pohvalio. Čestitali su prijatelji, bivši suigrači, kolege.... iz cijele Bosne!
Poslije pobjede, Janjoš nije otišao u neki pretjerano slavio.
- Otišao sam pravo kući svojoj Vesni i djeci kako bi se odmorio i u miru rezimirao utakmicu. Naredna prepreka Sarajeva u doigravanju je rumunski Kluž.
- Paklena ekipa. Prošle godine su igrali u grupnoj fazi Lige prvaka, gdje su pobijedili Romu, zatim igrali neriješeno s Čelzijem... Da sam mogao birati ne bi njih nikad odabrao jer nisu nimalo atraktivni.
Modriča, kod koje Sarajevo nije pristala na odgodu susreta Premijer lige.
- Trebali su izaći u susret i ispali su nekorektni po tom pitanju, ali nema veze, šta je tu je - kazao je Mehmed Janjoš još jednom pohvalivši svoju ekipu i navijače koji su ih bodrili cijelim tokom meča.
Prvi strateg tima tima s Koševa, Mehmed Janjoš, niie krio oduševljenje ni nakon (ne)prespavane noći poslije historijskog uspjeha Sarajeva, plasmana u doigravanje za ulazak u Euroligu. Kaže da je tačno znao kako će biti teška utakmica protiv Helsingborga. - Očekivao sam sve, pa čak i onakvu dramu. Nisam se baš naspavao poslije meča. Prezadovoljan sam i još uvijek pod velikim dojmom meča. Ovo je bila pobjeda igrača i navijača - kaže Janjoš. Na pitanje da li ga je meč protiv Helsingborga možda podsjetio na neki sličan koji je on odigrao dok je nosio bordo dres, Janjoš kaže kako ne voli da povlači paralele između mečeva, jer su to dva totalno različita vremena i svijeta.
Janjoš pobjedu Sarajeva smatra trijumfom kolektivnog duha koji krasi njegov tim.
- Želja naših igrača da pobijede, nakon rano primljenog, nije se umanjila ni u jednom trenutku. Rani gol nas je šokirao, a oni su, dok je taj šok trajao, napravili još nekoliko zicera. Međutim, Alaim je branio sjajno, a mi smo se brzo brzo oslobodili pritiska i napali ih svom snagom. Nakon što smo zabili drugi gol samo sam molio Boga da zabijemo i drugi da ne bude produžetaka, jer sam se bojao da moji neće imati više snage.
Trener Sarajeva nakon utakmice primio nevjerovatno velik broj poziva i poruka na svoj mobitel. -
Imao sam oko 360 poziva i primio oko 700 poruka. Ne znam koji bi grad prije pohvalio. Čestitali su prijatelji, bivši suigrači, kolege.... iz cijele Bosne!
Poslije pobjede, Janjoš nije otišao u neki pretjerano slavio.
- Otišao sam pravo kući svojoj Vesni i djeci kako bi se odmorio i u miru rezimirao utakmicu. Naredna prepreka Sarajeva u doigravanju je rumunski Kluž.
- Paklena ekipa. Prošle godine su igrali u grupnoj fazi Lige prvaka, gdje su pobijedili Romu, zatim igrali neriješeno s Čelzijem... Da sam mogao birati ne bi njih nikad odabrao jer nisu nimalo atraktivni.
Modriča, kod koje Sarajevo nije pristala na odgodu susreta Premijer lige.
- Trebali su izaći u susret i ispali su nekorektni po tom pitanju, ali nema veze, šta je tu je - kazao je Mehmed Janjoš još jednom pohvalivši svoju ekipu i navijače koji su ih bodrili cijelim tokom meča.
Razvalicemo sutra modricu, pa nece im vise nikad pasti na pamet da se tako nekorektno odnose.
cappy je napisao/la:Razvalicemo sutra modricu, pa nece im vise nikad pasti na pamet da se tako nekorektno odnose.
svi u evropi koji su igrali evropska takmicenja tokom sedmice, igraju prvenstvene utakmice za vikend, a npr. helsinborg je igrao u ponedjeljak prvenstvenu utakmicu u gostima i dosli su u cetvrtak u sarajevo, i nije mi jasno zasto mi trazimo te odgode i zasto neki klubovi uopste pristaju... ( npr. u utakmici siroki-slavija)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Delegat molio navijače da mu oslobode mjesto
Fudbalski klub Sarajevo mogao bi se suočiti sa kaznom UEFA-e ako Disciplinski komitet uvaži žalbe delegata utakmice Žana-Fransoe Krukea (Jean-Francois Crucke) na organizaciju meča.
Kruke je bio ogorčen kada je vidio da su njegovo, kao i kontrolorovo mjesto u loži, zauzeli navijači, koji im ih nisu željeli ustupiti. Tek nakon dužeg nagovaranja (!?), udaljili su se od stolica. Kruke je, također, u izvještaju napisao da je u ložu koja prima 200, ušlo više od 1.000 ljudi.
Srećom, Kruke nije dolazio u prostor koji je rezervisan za novinare, jer bi vidio i to kako stolovi na tom dijelu tribine služe samo zato da bi debeli pripiti navijači na njega mogli staviti noge. U novinarski prostor ulazio je ko je god to želio, dok su redari i zaštitari uzbuđeno pratili meč, što, zaista, ne priliči jednom evropskom fudbalskom duelu.
ovo nam nije trebalo al haj gotovo je sad, glavno je da smo prošli u 4. pretkolo
Fudbalski klub Sarajevo mogao bi se suočiti sa kaznom UEFA-e ako Disciplinski komitet uvaži žalbe delegata utakmice Žana-Fransoe Krukea (Jean-Francois Crucke) na organizaciju meča.
Kruke je bio ogorčen kada je vidio da su njegovo, kao i kontrolorovo mjesto u loži, zauzeli navijači, koji im ih nisu željeli ustupiti. Tek nakon dužeg nagovaranja (!?), udaljili su se od stolica. Kruke je, također, u izvještaju napisao da je u ložu koja prima 200, ušlo više od 1.000 ljudi.
Srećom, Kruke nije dolazio u prostor koji je rezervisan za novinare, jer bi vidio i to kako stolovi na tom dijelu tribine služe samo zato da bi debeli pripiti navijači na njega mogli staviti noge. U novinarski prostor ulazio je ko je god to želio, dok su redari i zaštitari uzbuđeno pratili meč, što, zaista, ne priliči jednom evropskom fudbalskom duelu.
ovo nam nije trebalo al haj gotovo je sad, glavno je da smo prošli u 4. pretkolo
Joj slike

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 08 avg 2009, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
- dolina cupova
- Kontakt:
joj lud si ko struja oca mi cuj nije trebao ni dolaziti hahahahahaLog Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
Nije Bog, ali jeste glavni predstavnik UEFE na meču. Da li ti to nešto znači ?!Log Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
Evo i sam delegat kaže da je u loži bilo 1000 ljudi, a ovaj smrdljivi portal koji drže mali plavi zavidni štrumfići napiše da je bilo 15000 ukupno. Mamu vam lažovsku.
Izjave igrača Makse , Hamzagića i šefa Janjoša. FKSinfo.com WEB TV
Jedva cekam sutra HORDANJE u Modricu. 0-1 (Hadzic) 

Trenutno korisnika/ca: Chony533, laznokrilo, Lecler, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Vrhbosnian i 63 gosta.