FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Selimović 2-0
- ibrakadabra
- Kontakt:
Brz siPlavetnilo je napisao/la:Selimović 2-0
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Amar TM'87
- Kontakt:
ADILOVIC ELDIN OOOOOOOO
Kraj! Ovaj Hadžijalić Čelik na kraju prekrsti u Velež
2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 02 nov 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Upravo tako, još jedna prepreka savladana, idemo dalje !!Hawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
-
nanek
ali kako me nervirao ovaj u studiju levat,(ne znam mu sada ime ) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
amaru osimu ovo je 22 utakmica bez poraza u kupu...
pitice ispadaju... siroki prolazi a i velez izgleda...
znaci koga prizekljujemo u polufinalu?
ja bi volio velez...
ja bi volio velez...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Nemoj pričat da je to rek'o, hahaha kakav čoban neupućeni, i kod nas svaka šuša misli da može radit' svaki pos'o...nanek je napisao/la:ali kako me nervirao ovaj u studiju levat, (ne znam mu sada ime) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
![]()
![]()
![]()
Btw. nema sumnje da je Velež najbolji mogući izbor za polufinale...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 02 nov 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
A ja bih prvo sacekao revans u Ze...ovo je ipak bio samo los dan za tu strasnu ekiputm84 je napisao/la:ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
ja bi volio velez...
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
nanek
i ja bi isto,mozda opet tamo 3 komada primeadoni je napisao/la:A ja bih prvo sacekao revans u Ze...ovo je ipak bio samo los dan za tu strasnu ekiputm84 je napisao/la:ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
ja bi volio velez...![]()
![]()
Ja sad sa tekme, sve u svemu zadovoljan igrali onoliko koloko je trebalo da se rijesi pitanje prolaska sa dva gola mada je moglo biti i ubjedljivije, a sad sve misli okrenuti na derbi sa zvrkovima .Mislim da pitari nemuju sta traziti na grbavici nekako sam uvjeren da ih cjepamo ko novine u subotu 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
nanek
a sta reci moj drug...puko samHawking je napisao/la:Nemoj pričat da je to rek'o, hahaha kakav čoban neupućeni, i kod nas svaka šuša misli da može radit' svaki pos'o...nanek je napisao/la:ali kako me nervirao ovaj u studiju levat, (ne znam mu sada ime) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
![]()
![]()
![]()
Btw. nema sumnje da je Velež najbolji mogući izbor za polufinale...
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Fino, fino. Sad se maksimalno skoncentrisati na Zvrkove i odrat' im kožu za sve one remije dosad'.
Protiv Smrdibuba dobro, moglo je i boolje, previše nam se uvukli na polovicu u drugom al' dobro je opet. Sad priželjkujem Velež, da oept gleedamo deranje Rođenih na Grbavici. Aaa, tek sad počinje fuurka za Derebi. 
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Pobjeda zaslužena, rutinska i igra otprilike koliko je rtebalo. Ipak, Čelik je igrao mnogo kvalitetnije od Veleža i Slobode, imali su svoje prilike, zaslužili su go. Sve u svemu, bitna pobjeda, uvertira za derbi veoma dobra. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sve je to odlicno, sa pola snaga sto bi se reklo, bitno je da nije bilo crvenih kartona, ozlijeda, primljenog gola itd i mogu se konacno okrenuti pitarima, celika cemo i u zenici dobiti.Seahawks Boy je napisao/la:Fino, fino. Sad se maksimalno skoncentrisati na Zvrkove i odrat' im kožu za sve one remije dosad'.Protiv Smrdibuba dobro, moglo je i boolje, previše nam se uvukli na polovicu u drugom al' dobro je opet. Sad priželjkujem Velež, da oept gleedamo deranje Rođenih na Grbavici. Aaa, tek sad počinje fuurka za Derebi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ono sto sam i prizeljkivao to se i ostvarilo tj. pobjeda sa dva gola razlike bez primljenog gola. Vidilo se kod igraca da igraju u nekom "grcu" zbog derbija i ovo je danas odradjeno sa pola snage. Bile su dvije kriticne situacije na utakmici koje su se po nas dobro zavrsile, a to je povreda Zebe, i kada je Guso "izvadio" loptu sa gol linije.
Sada se treba okrenuti derbiju i upisati novu pobjedu za nastavak pobjednickog niza.
PS: Ona 10-tka se ubila za Hollywooda. Svaki prekrsaj on se hvata za lice i odkotrlja se jedno 10 metara.

Sada se treba okrenuti derbiju i upisati novu pobjedu za nastavak pobjednickog niza.
PS: Ona 10-tka se ubila za Hollywooda. Svaki prekrsaj on se hvata za lice i odkotrlja se jedno 10 metara.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 02 nov 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.