Isto kao sto si i veceras u dolini.Nisi ti doline vidio dalje od tv-a...bagrcavi je napisao/la:5.11. SVI PUTEVI VODE U DOLINU !!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Isto kao sto si i veceras u dolini.Nisi ti doline vidio dalje od tv-a...bagrcavi je napisao/la:5.11. SVI PUTEVI VODE U DOLINU !!!
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaVAM je napisao/la:Isto kao sto si i veceras u dolini.Nisi ti doline vidio dalje od tv-a...bagrcavi je napisao/la:5.11. SVI PUTEVI VODE U DOLINU !!!
Brz siPlavetnilo je napisao/la:Selimović 2-0
Upravo tako, još jedna prepreka savladana, idemo dalje !!Hawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
ali kako me nervirao ovaj u studiju levat,(ne znam mu sada ime ) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
Nemoj pričat da je to rek'o, hahaha kakav čoban neupućeni, i kod nas svaka šuša misli da može radit' svaki pos'o...nanek je napisao/la:ali kako me nervirao ovaj u studiju levat, (ne znam mu sada ime) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
![]()
![]()
![]()
A ja bih prvo sacekao revans u Ze...ovo je ipak bio samo los dan za tu strasnu ekiputm84 je napisao/la:ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
amaru osimu ovo je 22 utakmica bez poraza u kupu...
pitice ispadaju... siroki prolazi a i velez izgleda...
znaci koga prizekljujemo u polufinalu?
ja bi volio velez...
i ja bi isto,mozda opet tamo 3 komada primeadoni je napisao/la:A ja bih prvo sacekao revans u Ze...ovo je ipak bio samo los dan za tu strasnu ekiputm84 je napisao/la:ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
amaru osimu ovo je 22 utakmica bez poraza u kupu...
pitice ispadaju... siroki prolazi a i velez izgleda...
znaci koga prizekljujemo u polufinalu?
ja bi volio velez...![]()
![]()
a sta reci moj drug...puko samHawking je napisao/la:Nemoj pričat da je to rek'o, hahaha kakav čoban neupućeni, i kod nas svaka šuša misli da može radit' svaki pos'o...nanek je napisao/la:ali kako me nervirao ovaj u studiju levat, (ne znam mu sada ime) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
![]()
![]()
![]()
Btw. nema sumnje da je Velež najbolji mogući izbor za polufinale...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.