Isto kao sto si i veceras u dolini.Nisi ti doline vidio dalje od tv-a...bagrcavi je napisao/la:5.11. SVI PUTEVI VODE U DOLINU !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaVAM je napisao/la:Isto kao sto si i veceras u dolini.Nisi ti doline vidio dalje od tv-a...bagrcavi je napisao/la:5.11. SVI PUTEVI VODE U DOLINU !!!
upravo tako, kako znaš ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Selimović 2-0
- ibrakadabra
- Kontakt:
Brz siPlavetnilo je napisao/la:Selimović 2-0
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Amar TM'87
- Kontakt:
ADILOVIC ELDIN OOOOOOOO
Kraj! Ovaj Hadžijalić Čelik na kraju prekrsti u Velež
2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 02 nov 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Upravo tako, još jedna prepreka savladana, idemo dalje !!Hawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
-
nanek
ali kako me nervirao ovaj u studiju levat,(ne znam mu sada ime ) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
amaru osimu ovo je 22 utakmica bez poraza u kupu...
pitice ispadaju... siroki prolazi a i velez izgleda...
znaci koga prizekljujemo u polufinalu?
ja bi volio velez...
ja bi volio velez...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Nemoj pričat da je to rek'o, hahaha kakav čoban neupućeni, i kod nas svaka šuša misli da može radit' svaki pos'o...nanek je napisao/la:ali kako me nervirao ovaj u studiju levat, (ne znam mu sada ime) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
![]()
![]()
![]()
Btw. nema sumnje da je Velež najbolji mogući izbor za polufinale...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 02 nov 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
A ja bih prvo sacekao revans u Ze...ovo je ipak bio samo los dan za tu strasnu ekiputm84 je napisao/la:ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
ja bi volio velez...
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
nanek
i ja bi isto,mozda opet tamo 3 komada primeadoni je napisao/la:A ja bih prvo sacekao revans u Ze...ovo je ipak bio samo los dan za tu strasnu ekiputm84 je napisao/la:ajmo... iskreno... kao sto sam ocekivao... deranje celika... samo 2-0 ali dovoljno...
ja bi volio velez...![]()
![]()
Ja sad sa tekme, sve u svemu zadovoljan igrali onoliko koloko je trebalo da se rijesi pitanje prolaska sa dva gola mada je moglo biti i ubjedljivije, a sad sve misli okrenuti na derbi sa zvrkovima .Mislim da pitari nemuju sta traziti na grbavici nekako sam uvjeren da ih cjepamo ko novine u subotu 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
nanek
a sta reci moj drug...puko samHawking je napisao/la:Nemoj pričat da je to rek'o, hahaha kakav čoban neupućeni, i kod nas svaka šuša misli da može radit' svaki pos'o...nanek je napisao/la:ali kako me nervirao ovaj u studiju levat, (ne znam mu sada ime) dok je igro torpedo mali nije ga prekido nikako,a ovog sa grbavice je prekinuo jedno 20 puta za rukomet i nake gluposti...BOZE DRAGI...a tamo onaj jos gori na grbavici...dok se pjevala ona salalala i na kraju kad ono raja pocne zvizdat da se "nalozi" kaze debil..evo manijaci zvizde svojim igracima jer nisu zadovoljni igrom do sada! hej pa da prodjem kroz ekranHawking je napisao/la:Kraj! Ovaj Hadžialić Čelik na kraju prekrsti u Velež2:0 je odličan rezultat, taman ono šta smo očekivali!
![]()
![]()
![]()
Btw. nema sumnje da je Velež najbolji mogući izbor za polufinale...
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Fino, fino. Sad se maksimalno skoncentrisati na Zvrkove i odrat' im kožu za sve one remije dosad'.
Protiv Smrdibuba dobro, moglo je i boolje, previše nam se uvukli na polovicu u drugom al' dobro je opet. Sad priželjkujem Velež, da oept gleedamo deranje Rođenih na Grbavici. Aaa, tek sad počinje fuurka za Derebi. 
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Pobjeda zaslužena, rutinska i igra otprilike koliko je rtebalo. Ipak, Čelik je igrao mnogo kvalitetnije od Veleža i Slobode, imali su svoje prilike, zaslužili su go. Sve u svemu, bitna pobjeda, uvertira za derbi veoma dobra. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Arma00, DoktorXabaras i 81 gost.