Prvo prica isto robot,drugo da mijesa igrace,pa onda i rijeci
Real vodi Dinamo 4:0 na poluvremenu prvog poluvremena
Sasa Vugdalic ne radi na javnim emiterima,on onda ima izgovor sto je svojevremeno Senderosa nazvao veznim igracemAdi_Zepce je napisao/la:Boris Bilic najgori TV komentator u povijesti javnih emitera BiH![]()
Kaze lik Ferguson ce sigurno sada da ojaca vezni red,ocekujemo brzo Hernandeza da udje.Retert ne zna ni koju poziciju koji igrac igra
Ma Vugdalicu se covjek moze barem posteno ismijati,ima covjek humora za razliku od Bilica.Imao sam nocas osjecaj da Bilic pozna Ferdinanda i Alexa sa kakvom lakocom lik govori o njimaDylan Dog je napisao/la:Sasa Vugdalic ne radi na javnim emiterima,on onda ima izgovor sto je svojevremeno Senderosa nazvao veznim igracemAdi_Zepce je napisao/la:Boris Bilic najgori TV komentator u povijesti javnih emitera BiH![]()
Kaze lik Ferguson ce sigurno sada da ojaca vezni red,ocekujemo brzo Hernandeza da udje.Retert ne zna ni koju poziciju koji igrac igra![]()
Boris Bilic je los,to ne treba ni posebno napominjati.
Tek kada je penal bioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo ga upravo se ispravio, da da, ipak je to Nesta
A Rumunija u gostima?Akhenaten je napisao/la:Ne znam jel ovi ''komentatori'' trebaju da zavrse neku skolu za taj posao ? Uopste mi se niko ne svidja, sve je to jadno od Vugdalica,Spahe do Krstica i ostalih.
Pocevsi od njihovog znanja, pa do njihovog glasa uopste nista nemaju sto bi zadovoljavalo da rade taj posao u nekoj normalnoj zemlji.
Sabahudin Baho Topalbecirevic je bio jedini koji je znao raditi taj posao. Zadnju je radio onu tekmu iz Luksemburga ja mislim.
dobar je hadžić, vidi se da zna o fudbalu samo navija za juve...alan_kardec je napisao/la:mislim da bi adis hadžić sa obn-a bio dobar komentator da mu se kotarisat` onog trupca vugdalića.![]()
vjerujte mi da sam prestao pratiti prenose lige uefa upravo zbog njega.![]()
šuko je meni dobar, gorespomenuti hadžić bi mogao biti dobar (odnosno jeste dobar ali ga hebe vugdala), oni sa rtrs-a odron neviđeni, baho je čini mi se dosta ofalio u komentarisanju mada je i sad doktor za 80% ovdašnjih komentatora.
Zna sta valja ...baresi#6 je napisao/la:dobar je hadžić, vidi se da zna o fudbalu samo navija za juve...alan_kardec je napisao/la:mislim da bi adis hadžić sa obn-a bio dobar komentator da mu se kotarisat` onog trupca vugdalića.![]()
vjerujte mi da sam prestao pratiti prenose lige uefa upravo zbog njega.![]()
šuko je meni dobar, gorespomenuti hadžić bi mogao biti dobar (odnosno jeste dobar ali ga hebe vugdala), oni sa rtrs-a odron neviđeni, baho je čini mi se dosta ofalio u komentarisanju mada je i sad doktor za 80% ovdašnjih komentatora.
Zivim vani, ne pratim/gledam nase kanale redovno samo kad repka igra te neke vece i zanimljivije utakmice.Bahu sam zadnji put slusao kad je radio iz Luxemburga.Sheyi je napisao/la:Ja ne znam sta ti pratis,Sabahudin je svake sedmice tu![]()
Spanska liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.