Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Jel Rodrigo dao 5 golova u zadnjih 4 utakmice Benfice 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Daj nek neko ubije ovog Bilica sa federalne,to je za njegovo dobro....sto se lik provaljuje 

Počeo je i da rješa miječijocker92 je napisao/la:Daj nek neko ubije ovog Bilica sa federalne,to je za njegovo dobro....sto se lik provaljuje

Izgubio se k'o Hamidina krava ...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sta je ovo majko moja .
Prvo prica isto robot,drugo da mijesa igrace,pa onda i rijeci
Real vodi Dinamo 4:0 na poluvremenu prvog poluvremena
Prvo prica isto robot,drugo da mijesa igrace,pa onda i rijeci

Real vodi Dinamo 4:0 na poluvremenu prvog poluvremena
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
ma bilić je retard. lik nema veze sa sportom a o komentarisanju pogotovo nema pojma. najjači mi je šuko i hughes tj. hjuđs, to je bilo epic :d
ali ubjedljivo najjači komentator je onaj retard sa nekadašnje travnik tv. znači lik ne samo što ne zna komentarisati tekmu već ima i govornu manu
ne rugam se govornoj mani, nije lijepo ali brate i ja se bojim visine pa mi ne pada na pamet biti pilot
ali ubjedljivo najjači komentator je onaj retard sa nekadašnje travnik tv. znači lik ne samo što ne zna komentarisati tekmu već ima i govornu manu

ne rugam se govornoj mani, nije lijepo ali brate i ja se bojim visine pa mi ne pada na pamet biti pilot

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Boris Bilic najgori TV komentator u povijesti javnih emitera BiH
Kaze lik Ferguson ce sigurno sada da ojaca vezni red,ocekujemo brzo Hernandeza da udje.Retert ne zna ni koju poziciju koji igrac igra

Kaze lik Ferguson ce sigurno sada da ojaca vezni red,ocekujemo brzo Hernandeza da udje.Retert ne zna ni koju poziciju koji igrac igra

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sasa Vugdalic ne radi na javnim emiterima,on onda ima izgovor sto je svojevremeno Senderosa nazvao veznim igracemAdi_Zepce je napisao/la:Boris Bilic najgori TV komentator u povijesti javnih emitera BiH![]()

Boris Bilic je los,to ne treba ni posebno napominjati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma Vugdalicu se covjek moze barem posteno ismijati,ima covjek humora za razliku od Bilica.Imao sam nocas osjecaj da Bilic pozna Ferdinanda i Alexa sa kakvom lakocom lik govori o njimaDylan Dog je napisao/la:Sasa Vugdalic ne radi na javnim emiterima,on onda ima izgovor sto je svojevremeno Senderosa nazvao veznim igracemAdi_Zepce je napisao/la:Boris Bilic najgori TV komentator u povijesti javnih emitera BiH![]()
Kaze lik Ferguson ce sigurno sada da ojaca vezni red,ocekujemo brzo Hernandeza da udje.Retert ne zna ni koju poziciju koji igrac igra![]()
Boris Bilic je los,to ne treba ni posebno napominjati.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne znam jel ovi ''komentatori'' trebaju da zavrse neku skolu za taj posao ? Uopste mi se niko ne svidja, sve je to jadno od Vugdalica,Spahe do Krstica i ostalih.
Pocevsi od njihovog znanja, pa do njihovog glasa uopste nista nemaju sto bi zadovoljavalo da rade taj posao u nekoj normalnoj zemlji.
Sabahudin Baho Topalbecirevic je bio jedini koji je znao raditi taj posao. Zadnju je radio onu tekmu iz Luksemburga ja mislim.
Pocevsi od njihovog znanja, pa do njihovog glasa uopste nista nemaju sto bi zadovoljavalo da rade taj posao u nekoj normalnoj zemlji.
Sabahudin Baho Topalbecirevic je bio jedini koji je znao raditi taj posao. Zadnju je radio onu tekmu iz Luksemburga ja mislim.
Ja ne znam sta ti pratis,Sabahudin je svake sedmice tu
Spanska liga

Spanska liga
Nema mozda covjek TV1 ili onu Mrezu qrac palac. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šuko odmah u*ra utakmicu. "Kakav start Inieste. Mnogo utakmica ima u svojim nogama Iniesta."
Naravno, riječ je o NESTI. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kaze Suko pri napadu Barcelone u kojem Villa ima loptu sljedece:
"I nema prolaza pored Inieste, ima on mnogo ovakvih utakmica u svojim nogama".

"I nema prolaza pored Inieste, ima on mnogo ovakvih utakmica u svojim nogama".

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Tek kada je penal bioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo ga upravo se ispravio, da da, ipak je to Nesta

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
-
- Kontakt:
kaze suko puno poznatih lica na tribinama a reziser prikaza neku ribu a on kaze i puno lijepih lica na tribinama veceras bas luckast

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- alan_kardec
- Kontakt:
mislim da bi adis hadžić sa obn-a bio dobar komentator da mu se kotarisat` onog trupca vugdalića.
vjerujte mi da sam prestao pratiti prenose lige uefa upravo zbog njega.
šuko je meni dobar, gorespomenuti hadžić bi mogao biti dobar (odnosno jeste dobar ali ga hebe vugdala), oni sa rtrs-a odron neviđeni, baho je čini mi se dosta ofalio u komentarisanju mada je i sad doktor za 80% ovdašnjih komentatora.

vjerujte mi da sam prestao pratiti prenose lige uefa upravo zbog njega.

šuko je meni dobar, gorespomenuti hadžić bi mogao biti dobar (odnosno jeste dobar ali ga hebe vugdala), oni sa rtrs-a odron neviđeni, baho je čini mi se dosta ofalio u komentarisanju mada je i sad doktor za 80% ovdašnjih komentatora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šuko ima prijatan glas i taj "filing" za komentarisanje, ali zaista se zna provaliti.
Prvo, ovo što @Monolog navede za (I)N(i)estu.. Pa i, Abate strašan golman...
Prvo, ovo što @Monolog navede za (I)N(i)estu.. Pa i, Abate strašan golman...

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
A Rumunija u gostima?Akhenaten je napisao/la:Ne znam jel ovi ''komentatori'' trebaju da zavrse neku skolu za taj posao ? Uopste mi se niko ne svidja, sve je to jadno od Vugdalica,Spahe do Krstica i ostalih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.