dobar je hadžić, vidi se da zna o fudbalu samo navija za juve...alan_kardec je napisao/la:mislim da bi adis hadžić sa obn-a bio dobar komentator da mu se kotarisat` onog trupca vugdalića.![]()
vjerujte mi da sam prestao pratiti prenose lige uefa upravo zbog njega.![]()
šuko je meni dobar, gorespomenuti hadžić bi mogao biti dobar (odnosno jeste dobar ali ga hebe vugdala), oni sa rtrs-a odron neviđeni, baho je čini mi se dosta ofalio u komentarisanju mada je i sad doktor za 80% ovdašnjih komentatora.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- harebianconero
- Kontakt:
Zna sta valja ...baresi#6 je napisao/la:dobar je hadžić, vidi se da zna o fudbalu samo navija za juve...alan_kardec je napisao/la:mislim da bi adis hadžić sa obn-a bio dobar komentator da mu se kotarisat` onog trupca vugdalića.![]()
vjerujte mi da sam prestao pratiti prenose lige uefa upravo zbog njega.![]()
šuko je meni dobar, gorespomenuti hadžić bi mogao biti dobar (odnosno jeste dobar ali ga hebe vugdala), oni sa rtrs-a odron neviđeni, baho je čini mi se dosta ofalio u komentarisanju mada je i sad doktor za 80% ovdašnjih komentatora.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zivim vani, ne pratim/gledam nase kanale redovno samo kad repka igra te neke vece i zanimljivije utakmice.Bahu sam zadnji put slusao kad je radio iz Luxemburga.Sheyi je napisao/la:Ja ne znam sta ti pratis,Sabahudin je svake sedmice tu![]()
Spanska liga
@NK/RK Krivaja
Eh tu tekmu nisam ni mogao gledad bio sam na putu, dok vala nisam imao sta ni vidit ispostavilo se na kraju

Ekipa je loša naša realnost ne znam koga mogu izdvojit da mi je cool,puno grešaka,ne stručnost se vidi, stvarno ponekad zna bit sprdačina od utakmica kad slušam neke nebuloze. 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Lazio-Juventus, arenasport 2 ,ovaj komentator kaze:
Izlazi Simeone Pepe,Paragvajac,sjajan je bio na kupu Africkih nacija koji smo prenosili..
i ovaj pacijent fulio kontinent
Izlazi Simeone Pepe,Paragvajac,sjajan je bio na kupu Africkih nacija koji smo prenosili..

Sheyi je napisao/la:Lazio-Juventus, arenasport 2 ,ovaj komentator kaze:

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- harebianconero
- Kontakt:
Ja koliko se sjecam nije rekao za Pepea, nego je rekao da je Estigarribia sjajan bio na Africkim nacijama 

Komentatori koji rade prienose utakmica Bundeslige na ES su smijesni, ko je imalo upucen u desavanja u Bundesligi zna o cemu govorim. Uostalom u bivsoj ex-yu na prste jedne ruke mozes nabrojati kvalitetne komentatore. Jedva cekam da se i ovdje uvede tehnologija ko na Njemackom SKY-u u toku prijenosa utakmica da mozes iskljuciti koemntatora a da osjetis atmosferu na stadionu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kada god imam priliku pratim,meni su odlični,posebno onaj dvojac ako se ne varam da su neki filmski režiseri,baš su zanimljivi, znaju doduše skrenuti malo s teme,ali mi je baš zbog njih gušt gledati utakmicu.amerosm je napisao/la:Komentatori koji rade prienose utakmica Bundeslige na ES su smijesni, ko je imalo upucen u desavanja u Bundesligi zna o cemu govorim. Uostalom u bivsoj ex-yu na prste jedne ruke mozes nabrojati kvalitetne komentatore. Jedva cekam da se i ovdje uvede tehnologija ko na Njemackom SKY-u u toku prijenosa utakmica da mozes iskljuciti koemntatora a da osjetis atmosferu na stadionu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
@hereb
Moguce je
Ali ipak je fulio kontinent
Moguce je

Ali ipak je fulio kontinent

Oni jesu soumeni,zanimljivi su im prenosi,ali sto se tice znanja na vrlo niskim granama im je.Oxygen je napisao/la:Kada god imam priliku pratim,meni su odlični,posebno onaj dvojac ako se ne varam da su neki filmski režiseri,baš su zanimljivi, znaju doduše skrenuti malo s teme,ali mi je baš zbog njih gušt gledati utakmicu.amerosm je napisao/la:Komentatori koji rade prienose utakmica Bundeslige na ES su smijesni, ko je imalo upucen u desavanja u Bundesligi zna o cemu govorim. Uostalom u bivsoj ex-yu na prste jedne ruke mozes nabrojati kvalitetne komentatore. Jedva cekam da se i ovdje uvede tehnologija ko na Njemackom SKY-u u toku prijenosa utakmica da mozes iskljuciti koemntatora a da osjetis atmosferu na stadionu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
i dosadnu tekmu naprave zanimljivom....a to o znanju komentatora je meni smiješna priča....koliko to znanje trebaš imat da bi prenosio fudbalsku tekmu??? elokvenicija, glas i to je sve što je po meni potrebno......fudbal svi mi poznajemo dovoljno da ne mora komentator svaki put da nam govori evo ga korner, evo ga indirekt, pa igraju u 4-4-2 formaciji itd....Devil je napisao/la:Oni jesu soumeni,zanimljivi su im prenosi,ali sto se tice znanja na vrlo niskim granama im je.Oxygen je napisao/la:Kada god imam priliku pratim,meni su odlični,posebno onaj dvojac ako se ne varam da su neki filmski režiseri,baš su zanimljivi, znaju doduše skrenuti malo s teme,ali mi je baš zbog njih gušt gledati utakmicu.amerosm je napisao/la:Komentatori koji rade prienose utakmica Bundeslige na ES su smijesni, ko je imalo upucen u desavanja u Bundesligi zna o cemu govorim. Uostalom u bivsoj ex-yu na prste jedne ruke mozes nabrojati kvalitetne komentatore. Jedva cekam da se i ovdje uvede tehnologija ko na Njemackom SKY-u u toku prijenosa utakmica da mozes iskljuciti koemntatora a da osjetis atmosferu na stadionu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imali sta od Sase Vugdalica? 

Ne mora to znanje biti samo sportsko (nogometno) nego treba da bude i zemljopisno,povijesno itd.Evo npr.veceras smo zahvaljujuci OBN-u i komentatorima Hadzicu/Vugdalicu svi mogli da naucimo da je Rumunija podjeljena na 42 pokrajineDANTES je napisao/la: i dosadnu tekmu naprave zanimljivom....a to o znanju komentatora je meni smiješna priča....koliko to znanje trebaš imat da bi prenosio fudbalsku tekmu??? elokvenicija, glas i to je sve što je po meni potrebno......fudbal svi mi poznajemo dovoljno da ne mora komentator svaki put da nam govori evo ga korner, evo ga indirekt, pa igraju u 4-4-2 formaciji itd....

Meni se osobno dopada kada neki komentor doda nesto nevezano za nogomet,tipa ovako nesto sto su kazali veceras ovi na OBN-u.To je znanje koje barem po meni bi trebali imati komentatori,da nam uz ugođaj kazu nesto i sto cemo nauciti.
Naravno,pored toga trebaju znati nesto i o nogometu,a ne da kao neki valjaju netocne gluposti o igracima,sudcima,stadionima,itd
Da nas pored zdravog razuma prave ludim

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Imali boljih komentatora od onih koji prenose Calcio ?
Ljudi ulože sav trud u prijenos, a ne kao ovi današnji na BHT-u i OBN-u...
[youtube][/youtube] <3

Ljudi ulože sav trud u prijenos, a ne kao ovi današnji na BHT-u i OBN-u...
[youtube][/youtube] <3
Il club più' titolato al mondo.
Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
ja licno sve mogu predurati i Suku i Vugdalica(jes da lupeta al ima i dobrih provala) ali Bilic onaj sa ftv je dno dna,ono je odvratno zgadi mi utakmicu i pregled i sve,bas katastrofa.A i Hadzic se sinoc prosuo na obn,kad rece da ibricic nije ni bio u kombinaciji za susret,a prikazujee ibru kako probija i ubacuje 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- harebianconero
- Kontakt:
Vugdalic najjaci komentator !
onda je i simone pepe najjači igrač...očito.....harebianconero je napisao/la:Vugdalic najjaci komentator !

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- harebianconero
- Kontakt:
Logika ti je jaca stranaDANTES je napisao/la:onda je i simone pepe najjači igrač...očito.....harebianconero je napisao/la:Vugdalic najjaci komentator !![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.