Postao/la pepe_signori » 02 dec 2011, 11:09
E ovako, imam pitanje za MostaracVelezovac? Po cemu Durakovic je narusavao atmosferu u klubu?
Jel ima sve redovno? Jel pije i pusi ko Okic, Hasanovic,Kajtaz,Lakicevic itd itd? Jel se drogira i smrce ko Kajtaz? Jel se tako kvari disciplina? Jel se ikad pobio i s kim na treningu kao sto se bio Kadric sa Kazazicem, jel udario ikad ikoga kao sto je Ivetic Balalica?... NIJE NIKAD! Nije nikad ni ostao preko 10 sati u gradu moj majstore... Najbolji je uzor maloj djeci kako treba da se ponasa jedan sportista. Milion puta sam ga vidio za vrijeme sezone u sjevernom logoru , trci , dodatno radi i cak i cujem onda komentare one djece i ljudi : pa nije ni cudo sto je najspremniji u ekipi...
Drugo pitanje je upuceno Analicu? Ko te onda ove sezone odusevio ako nije Durakovic, ove sezone nam je bio najbolji igrac! Protiv Celika on okrene utakmicu svojim ulaskom, protiv Slavije najjaci na terenu, protiv Sarajeva najbolji... I nigdje te nije odusevio??? Majstore onda fino svake subote ostani kuci gledaj Arsenala i Gervinha kako igra a ne Durakovica... I imam za sve vas pitanje? Jel znate vi sta je Durakovic uradio pa je izbacen... Momka znam extra... 10 dana je plakao, nije mogao sebi doci zbog toga sto je otjeran, ali plakao je samo zato sto se to desilo u Velezu u klubu koji najvise voli... Durakovic je sklonjen jer je zasluzeno kao i Lakicevic izborio mjesto te tako izbacio Okica i Rovcanina iz startne postave sto naravno ne odgovara menadzerskim talovima Sedina Tanovica... Dzanu je poslije utakmice sa Zeljom napao Velagic zato sto je pognuo glavu u svlacionici, i ovaj ga je napadao i govorio mu svasta i Dzanu mu rekao, a to mi je potvrdilo jos 5 igraca : Jesam li uvijek ja kriv? I Mirza sutradan napise suspenziju u klub da zbog crvenog kartona protiv Sirokog i odgovaranja na kapitenu zeli suspendovati Durakovica, uprava je to odbila jer takva suspenzija nema smisla, i onda je Varesanovic postavio ultimatum : Ili Djano ili ja?