Kaze na dedari protiv Slobode, "Mirza, i Berluskoni je otisao, sta ti cekas vise"

citam i bas me dirnulo to sto si napisao za jednog od najvecih velezovih talenata u skorije vrijeme.samo mogu reci da ce velez zazaliti vise za njim nego on za velezom mislim da momak moze igrati u svim ekipama premijer lige ako ne i dalje.eto nek dode u zvijezdu mi cemo ga znati cijenitipepe_signori je napisao/la:E ovako, imam pitanje za MostaracVelezovac? Po cemu Durakovic je narusavao atmosferu u klubu?
Jel ima sve redovno? Jel pije i pusi ko Okic, Hasanovic,Kajtaz,Lakicevic itd itd? Jel se drogira i smrce ko Kajtaz? Jel se tako kvari disciplina? Jel se ikad pobio i s kim na treningu kao sto se bio Kadric sa Kazazicem, jel udario ikad ikoga kao sto je Ivetic Balalica?... NIJE NIKAD! Nije nikad ni ostao preko 10 sati u gradu moj majstore... Najbolji je uzor maloj djeci kako treba da se ponasa jedan sportista. Milion puta sam ga vidio za vrijeme sezone u sjevernom logoru , trci , dodatno radi i cak i cujem onda komentare one djece i ljudi : pa nije ni cudo sto je najspremniji u ekipi...
Drugo pitanje je upuceno Analicu? Ko te onda ove sezone odusevio ako nije Durakovic, ove sezone nam je bio najbolji igrac! Protiv Celika on okrene utakmicu svojim ulaskom, protiv Slavije najjaci na terenu, protiv Sarajeva najbolji... I nigdje te nije odusevio??? Majstore onda fino svake subote ostani kuci gledaj Arsenala i Gervinha kako igra a ne Durakovica... I imam za sve vas pitanje? Jel znate vi sta je Durakovic uradio pa je izbacen... Momka znam extra... 10 dana je plakao, nije mogao sebi doci zbog toga sto je otjeran, ali plakao je samo zato sto se to desilo u Velezu u klubu koji najvise voli... Durakovic je sklonjen jer je zasluzeno kao i Lakicevic izborio mjesto te tako izbacio Okica i Rovcanina iz startne postave sto naravno ne odgovara menadzerskim talovima Sedina Tanovica... Dzanu je poslije utakmice sa Zeljom napao Velagic zato sto je pognuo glavu u svlacionici, i ovaj ga je napadao i govorio mu svasta i Dzanu mu rekao, a to mi je potvrdilo jos 5 igraca : Jesam li uvijek ja kriv? I Mirza sutradan napise suspenziju u klub da zbog crvenog kartona protiv Sirokog i odgovaranja na kapitenu zeli suspendovati Durakovica, uprava je to odbila jer takva suspenzija nema smisla, i onda je Varesanovic postavio ultimatum : Ili Djano ili ja?
HAHAHA! Jeste i ja sam bio tu blizu i cuo sam !Mont0 je napisao/la:Meni nije nikoga zao, jesam li pokvaren?![]()
Kaze na dedari protiv Slobode, "Mirza, i Berluskoni je otisao, sta ti cekas vise"![]()
Ovo je pravi komentar cijele situacije.pepe_signori je napisao/la:E ovako, imam pitanje za MostaracVelezovac? Po cemu Durakovic je narusavao atmosferu u klubu?
Jel ima sve redovno? Jel pije i pusi ko Okic, Hasanovic,Kajtaz,Lakicevic itd itd? Jel se drogira i smrce ko Kajtaz? Jel se tako kvari disciplina? Jel se ikad pobio i s kim na treningu kao sto se bio Kadric sa Kazazicem, jel udario ikad ikoga kao sto je Ivetic Balalica?... NIJE NIKAD! Nije nikad ni ostao preko 10 sati u gradu moj majstore... Najbolji je uzor maloj djeci kako treba da se ponasa jedan sportista. Milion puta sam ga vidio za vrijeme sezone u sjevernom logoru , trci , dodatno radi i cak i cujem onda komentare one djece i ljudi : pa nije ni cudo sto je najspremniji u ekipi...
Drugo pitanje je upuceno Analicu? Ko te onda ove sezone odusevio ako nije Durakovic, ove sezone nam je bio najbolji igrac! Protiv Celika on okrene utakmicu svojim ulaskom, protiv Slavije najjaci na terenu, protiv Sarajeva najbolji... I nigdje te nije odusevio??? Majstore onda fino svake subote ostani kuci gledaj Arsenala i Gervinha kako igra a ne Durakovica... I imam za sve vas pitanje? Jel znate vi sta je Durakovic uradio pa je izbacen... Momka znam extra... 10 dana je plakao, nije mogao sebi doci zbog toga sto je otjeran, ali plakao je samo zato sto se to desilo u Velezu u klubu koji najvise voli... Durakovic je sklonjen jer je zasluzeno kao i Lakicevic izborio mjesto te tako izbacio Okica i Rovcanina iz startne postave sto naravno ne odgovara menadzerskim talovima Sedina Tanovica... Dzanu je poslije utakmice sa Zeljom napao Velagic zato sto je pognuo glavu u svlacionici, i ovaj ga je napadao i govorio mu svasta i Dzanu mu rekao, a to mi je potvrdilo jos 5 igraca : Jesam li uvijek ja kriv? I Mirza sutradan napise suspenziju u klub da zbog crvenog kartona protiv Sirokog i odgovaranja na kapitenu zeli suspendovati Durakovica, uprava je to odbila jer takva suspenzija nema smisla, i onda je Varesanovic postavio ultimatum : Ili Djano ili ja?
shaman7 je napisao/la:Ovo je pravi komentar cijele situacije.pepe_signori je napisao/la:E ovako, imam pitanje za MostaracVelezovac? Po cemu Durakovic je narusavao atmosferu u klubu?
mahnitovAlemC85 je napisao/la:uz to što je Kajtaz nakoman, još je i pedofil..![]()
![]()
![]()
ne znam šta je više istina u vezi Kajtaza, a pošto je Mostar manji od Sarajeva, brzo se saznaju takve stvari...
bola dzano jeste izbacen bezveze,bez pravog razloga,ali nesmijes ti da lajes velagicu jer je on igrac koji zivi za ovaj klub i nikad nebi uradio nesto tako.pepe_signori je napisao/la:A MostaracVelezovac, ja sam licno pitao 10 igraca Veleza sve i ni jedan ne govori za Durakovica da je pravio losu atmosferu u ekipi, i nikad nije ni prisao treneru i pitao sto ne igram. Cuo sam isto tako da su se bunili i Lakicevic i Hasanovic i Ivetic sto ne igraju pa se nisu otjerali... Sta je Durakovic uradio pitao sam svakog. NISTA!!! Otidji pa pitaj, a Kajtaza narkomana pitaj isto jel mu ikad ista Djano odgovorio, Mrkvu isto, al do kad jos da te pitam treba trpit Mrkvine i Kajtine torture... Kako kapiten veleza moze psovati mater navijacima? A dobro znas da je to Velagic radio protiv Sirokog... Jel tako? Pa hajmo da vidimo scenu u svlacionici PROSLE SEZONE na Grbavici... Dzano najjaci na terenu, ginu momci 2-0 vodei na poluvremenu u svlacionici ostanu Kajtaz i Gancev i pum preokret! Pa bolan KAJTAZ je tu prodao igrace svoje, ej ZAMJENIK KAPITENA. I da mu npr ne odgovoris, pa bolan zapalio bi ga...
Druga stvar kako ces ti ozbiljno shvatiti Kajtaza kao kapitena kad je svaku vecer pijan, ima curu sad ce joj matura, 17 godina stariji od nje???? I bolan nisu ovi mladji igraci robovi da ne smiju nista reci!
JESI LI SAD SHVATIO NEDIME AJANICU!!!???
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Fudbalmozak2 i 13 gostiju.