FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

10.Skoro
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la 10.Skoro » 15 dec 2011, 09:23

Dushi_Rob je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ako cemo kupovati samo zato da ne bi igrac otiso u neki drugi klub onda smo u k...
a zasto ce nam kad mi u svojoj akademiji imamo bar dva igraca koja su podjednakog talenta, necu reci ni manjeg ni veceg...pritome su prosli sve nase mladje kategorije i vec duze vrijeme se radi na njima, nece biti potrebe za uklapanjem u ekipu jer nose vec sve sto treba da imaju iz La Masie, a dosli su dzaba, odnosno ulagalo se u njih ranije, al sigurno nije to cifra od 40-50 miliona..
+ mogucnost neuklapanja u sistem igre (ovakvih slucajeva je bilo i ranije, kad su i talentovaniji igraci od njega ispadali)
Deulofeu ce biti veci igrac i od Neymara i od Ronalda zajedno, samo ako bude dobivao dovoljno prilika za igru ;) . A reci da Neymar sada nije igracina, :roll:
Evo gledam upravo ovu utakmicu protiv ovih japanaca. Ne znam sta da kazem. Da je talentovan - jeste, da bi mogao biti veliki igrac - bi, da s..e - i previse kaki... U prvom poluvremenu sve sto je dobro uradio su stativa i fantastican gol...da ne gledam utakmicu rekao bih pa sta ces vise ali kad uzmem u obzir da su svi ostali kontakti s loptom neuspjesni driblinzi i izgubljene lopte onda to anulira i gol i stativu...volio bih da imam njegovu statistiku ovog prvog poluvremena jer bas me zanima koliko je lopti dodao...ja nisam siguran da je broj veci od tri ali ni za te tri se ne bih kladio...Talenat je ali ni on sam nije svjestan koliko mora jos da napreduje...Kad vec rob spomenu deulofeua siguran sam da bi i on odigrao kao neymar ako ne i bolje protiv ovih japanaca...

PS Tek sad vidim da je Pele smjesan s ovim izjavama i poredjenjem messija i neymara...samo me zanima da li on to stvarno misli ili... Ne znam sto ne fali ovu 9-ku jer i ona je u toj brazilskoj ligi zabila preko 30 golova (sad vam je jasno kakva je liga :P )
Mi nikada odustati necemo...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 dec 2011, 10:11

10.Skoro je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ako cemo kupovati samo zato da ne bi igrac otiso u neki drugi klub onda smo u k...
a zasto ce nam kad mi u svojoj akademiji imamo bar dva igraca koja su podjednakog talenta, necu reci ni manjeg ni veceg...pritome su prosli sve nase mladje kategorije i vec duze vrijeme se radi na njima, nece biti potrebe za uklapanjem u ekipu jer nose vec sve sto treba da imaju iz La Masie, a dosli su dzaba, odnosno ulagalo se u njih ranije, al sigurno nije to cifra od 40-50 miliona..
+ mogucnost neuklapanja u sistem igre (ovakvih slucajeva je bilo i ranije, kad su i talentovaniji igraci od njega ispadali)
Deulofeu ce biti veci igrac i od Neymara i od Ronalda zajedno, samo ako bude dobivao dovoljno prilika za igru ;) . A reci da Neymar sada nije igracina, :roll:
Evo gledam upravo ovu utakmicu protiv ovih japanaca. Ne znam sta da kazem. Da je talentovan - jeste, da bi mogao biti veliki igrac - bi, da s..e - i previse kaki... U prvom poluvremenu sve sto je dobro uradio su stativa i fantastican gol...da ne gledam utakmicu rekao bih pa sta ces vise ali kad uzmem u obzir da su svi ostali kontakti s loptom neuspjesni driblinzi i izgubljene lopte onda to anulira i gol i stativu...volio bih da imam njegovu statistiku ovog prvog poluvremena jer bas me zanima koliko je lopti dodao...ja nisam siguran da je broj veci od tri ali ni za te tri se ne bih kladio...Talenat je ali ni on sam nije svjestan koliko mora jos da napreduje...Kad vec rob spomenu deulofeua siguran sam da bi i on odigrao kao neymar ako ne i bolje protiv ovih japanaca...

PS Tek sad vidim da je Pele smjesan s ovim izjavama i poredjenjem messija i neymara...samo me zanima da li on to stvarno misli ili... Ne znam sto ne fali ovu 9-ku jer i ona je u toj brazilskoj ligi zabila preko 30 golova (sad vam je jasno kakva je liga :P )
pa to i ja govorim citavo vrijeme ak je vako los protiv japanaca, kako ce u evropi kad ga otrese svaki igrac ,a i ovi japanci su ga otresali ko vrecu ,a on i dalje nesh pokusaje sam kroz 3-4 igraca ccc ,pa onaj keirisson sto smo ga doveli bio najbolji strijalac brazilske lige ,a gdje je sad ? ,propo!!! nece ga sad ni legia iz varsave :D :mrgreen:

ma ko sto je maradona reko pele uzima pogresne lijekove hehhehe,lud lik totalno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 15 dec 2011, 10:37

Meni je Muniain sto puta bolja opcija.Em poznaje ligu,em moze igrati na vise pozicije,em je dosta jeftiniji i verovatno ce igrati za repku
MVP - Messi-Villa-Pedro

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 dec 2011, 10:40

Scof1eld je napisao/la:evo ovi na fb objavise kao zamjena villa za torresa.. torres koliko god je u ocajnoj formi u zadnjoj godini, znamo kako je prije igrao u ovom sistemu i za repku i za atletico.. ne znam, konacno jedna klasicna devetka a ako se torres igdje moze "vratiti" u formu, to je barca ili real.. ja mislim da bi on razvaljivao u barci... ;)
Vec prije sam govorio da bih volio vidjeti Torresa u Barci i moje misljenje se nije promijenilo...On je odlican napadac i kao i ti mislim da bi se mogao vratiti u pravu formu u Barci...
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 16 dec 2011, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 15 dec 2011, 11:32

Sta je ovo sve mrtvo a tekma pocela :)

http://www.livescorehunter.ro/streams/pl/tvp06.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 15 dec 2011, 11:41

dominacija zasad :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 15 dec 2011, 11:49

Ma ovi bunker igraju. Ko Real nekad :)
mes que un club

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 15 dec 2011, 11:55

adriano, ne volim ga, al zabi ga :D
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 15 dec 2011, 12:59

au. villa 6 mjeseci out. koja katastrofa jbt :? :cry:
Cuenca u igru,umjesto alexisa koji je zamjenio villu. ee boze sacuvaj.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 dec 2011, 13:13

Šteta za Villu jbg... ne volim nikada vidjeti da sportaš fasuje tešku noćnu moru zvanu povreda...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 dec 2011, 13:24

Nije se valjda i Sanchez povrijedio?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 dec 2011, 13:27

nemogu da vjerujem znaci ,prvo villa ,pa alexis ,na kraju i mascherano pitanje dal je sve ok sa njim ,nisu ga ni prikazali na kraju ,**** ti ovo prvenstvo i sve ,cccc ne treba ni igrat finalnu utakmicu eto im trofej ,jos fali i tu da se ko povrijedi i **** ga :evil: :evil: :evil:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 dec 2011, 13:34

Villa slomio nogu, najmanje 6 mjeseci van terena :cry:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 13:35

Zeka je napisao/la:au. villa 6 mjeseci out. koja katastrofa jbt :? :cry:
Cuenca u igru,umjesto alexisa koji je zamjenio villu. ee boze sacuvaj.
Steta za repku, fakticki upitan je sad za Euro2012...

Nego sta kaze Guardiola jucer "Marca laze..da je Vilja na prodaji" :? da se nije ogriješio Guardiola :mrgreen:
“You talkin’ to me?”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 dec 2011, 13:38

Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 15 dec 2011, 13:40

Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.

Vilja se povrijedio , Alexis takodzer a vjerovatno i Mascherano.

Goru utakmicu u zivotu nisam pogledao i jako mi je zao mog ljubimca u Barci.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 15 dec 2011, 13:43

Ne kontam sto nije poveo B tim sa sobom. Steta za Villu :x
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 dec 2011, 13:44

Reuf je napisao/la:Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.

Vilja se povrijedio , Alexis takodzer a vjerovatno i Mascherano.

Goru utakmicu u zivotu nisam pogledao i jako mi je zao mog ljubimca u Barci.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
Ma nisu krivi talibani - igraju koliko znaju i umiju. Umor je najveci krivac povreda.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 13:47

Kako te nije sramota smradu... u ovakvom trenutku ti našao provocirat...stidi se smradu.
Gdje vidis da je ovo provokacija dite drago, jesam napisao da je steta za repku...tj. fakticki je upitan za Euiro 2012, bas si dite...nisam ti ja nista kriv da me prozivas, ohladi...
“You talkin’ to me?”

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 dec 2011, 13:48

Bilten sa ratišta???
Šteta, za nadati se da povreda Sancheza nije ozbiljnog karaktera, kao ni Mascheranova. 'beš trofej ako ostatak sezone bude trpio zbog toga
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.