Evo gledam upravo ovu utakmicu protiv ovih japanaca. Ne znam sta da kazem. Da je talentovan - jeste, da bi mogao biti veliki igrac - bi, da s..e - i previse kaki... U prvom poluvremenu sve sto je dobro uradio su stativa i fantastican gol...da ne gledam utakmicu rekao bih pa sta ces vise ali kad uzmem u obzir da su svi ostali kontakti s loptom neuspjesni driblinzi i izgubljene lopte onda to anulira i gol i stativu...volio bih da imam njegovu statistiku ovog prvog poluvremena jer bas me zanima koliko je lopti dodao...ja nisam siguran da je broj veci od tri ali ni za te tri se ne bih kladio...Talenat je ali ni on sam nije svjestan koliko mora jos da napreduje...Kad vec rob spomenu deulofeua siguran sam da bi i on odigrao kao neymar ako ne i bolje protiv ovih japanaca...Dushi_Rob je napisao/la:Deulofeu ce biti veci igrac i od Neymara i od Ronalda zajedno, samo ako bude dobivao dovoljno prilika za igruZELJO DO GROBA je napisao/la:ako cemo kupovati samo zato da ne bi igrac otiso u neki drugi klub onda smo u k...
a zasto ce nam kad mi u svojoj akademiji imamo bar dva igraca koja su podjednakog talenta, necu reci ni manjeg ni veceg...pritome su prosli sve nase mladje kategorije i vec duze vrijeme se radi na njima, nece biti potrebe za uklapanjem u ekipu jer nose vec sve sto treba da imaju iz La Masie, a dosli su dzaba, odnosno ulagalo se u njih ranije, al sigurno nije to cifra od 40-50 miliona..
+ mogucnost neuklapanja u sistem igre (ovakvih slucajeva je bilo i ranije, kad su i talentovaniji igraci od njega ispadali). A reci da Neymar sada nije igracina,
PS Tek sad vidim da je Pele smjesan s ovim izjavama i poredjenjem messija i neymara...samo me zanima da li on to stvarno misli ili... Ne znam sto ne fali ovu 9-ku jer i ona je u toj brazilskoj ligi zabila preko 30 golova (sad vam je jasno kakva je liga