FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
adriano, ne volim ga, al zabi ga 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
au. villa 6 mjeseci out. koja katastrofa jbt
Cuenca u igru,umjesto alexisa koji je zamjenio villu. ee boze sacuvaj.
Šteta za Villu jbg... ne volim nikada vidjeti da sportaš fasuje tešku noćnu moru zvanu povreda...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije se valjda i Sanchez povrijedio?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
nemogu da vjerujem znaci ,prvo villa ,pa alexis ,na kraju i mascherano pitanje dal je sve ok sa njim ,nisu ga ni prikazali na kraju ,J*** ti ovo prvenstvo i sve ,cccc ne treba ni igrat finalnu utakmicu eto im trofej ,jos fali i tu da se ko povrijedi i **** ga

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Villa slomio nogu, najmanje 6 mjeseci van terena 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Steta za repku, fakticki upitan je sad za Euro2012...Zeka je napisao/la:au. villa 6 mjeseci out. koja katastrofa jbt![]()
![]()
Nego sta kaze Guardiola jucer "Marca laze..da je Vilja na prodaji"
“You talkin’ to me?”
Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.
Vilja se povrijedio , Alexis takodzer a vjerovatno i Mascherano.
Goru utakmicu u zivotu nisam pogledao i jako mi je zao mog ljubimca u Barci.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Ne kontam sto nije poveo B tim sa sobom. Steta za Villu 
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
Ma nisu krivi talibani - igraju koliko znaju i umiju. Umor je najveci krivac povreda.Reuf je napisao/la:Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Gdje vidis da je ovo provokacija dite drago, jesam napisao da je steta za repku...tj. fakticki je upitan za Euiro 2012, bas si dite...nisam ti ja nista kriv da me prozivas, ohladi...Kako te nije sramota smradu... u ovakvom trenutku ti našao provocirat...stidi se smradu.
“You talkin’ to me?”
Bilten sa ratišta???
Šteta, za nadati se da povreda Sancheza nije ozbiljnog karaktera, kao ni Mascheranova. 'beš trofej ako ostatak sezone bude trpio zbog toga
Šteta, za nadati se da povreda Sancheza nije ozbiljnog karaktera, kao ni Mascheranova. 'beš trofej ako ostatak sezone bude trpio zbog toga
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Dovoljna su njih dvojica za classico na proljeceSaurman je napisao/la:Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
burazeru ohladi malo..patrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
š'a ti je...cesto on provocira,ali sada nije nista napisao da bi se moglo nazvat provokacijom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja lika braco milapatrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
Barca ce sigurno lahko naci zamijenu za Vilju, Pedo, Cuanca, Sanchez
Ova povreda je veca steta za repku, nego za Barcelonu.
“You talkin’ to me?”
Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...
Sve je to u zaru borbe 
Djeco draga toplo vam preporucujem saljevanje strave i kupanje u svetim vodama rijeke Ind
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.