EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: EP u rukometu 2012
Ako Hrvati dobiju to ce biti zbog Alilovica
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Francuzi polahko ali sigurno gube konce. Ukoliko Hrvati ne izbore povoljan rezultat sami su krivi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dosta je bilo više Francuza, Hrvatska igra nevjerovatno, pogotovo 2. poluvrijeme..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Ništa od ovih Francuza na ovom prvenstvu, stvarno su ga katastrofalno odigrali
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Cestitke Hrvatima na 1/2 finalu. Iskreno zelio bih da Balic svoju uspjesnu karijeru krunise titulom koja mu jos nedostaje.
Francuzi pored Danaca (imaju jos sansu za 1/2) najvece razocarenje ovog prventsva.
Francuzi pored Danaca (imaju jos sansu za 1/2) najvece razocarenje ovog prventsva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bravo za Hrvatsku!
zelja mi se ostvarila, prvak ce biti neko ko se ne zove francuska
zelja mi se ostvarila, prvak ce biti neko ko se ne zove francuska
nema potpisa
Čestitke Hrvatima na pobjedi,Francuzi neprepoznatljivi.Mađari ako tuku Slovence večeras onda odlučuju sa Hrvatima za polufinale.Imam neki osjećaj da Mađari idu u polufinale sa Špancima iz ove grupe.
RR#9
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Nisu Hrvati još sigurni ako dobije Mađarska večeras morat će preko Mađaraamerosm je napisao/la:Cestitke Hrvatima na 1/2 finalu. Iskreno zelio bih da Balic svoju uspjesnu karijeru krunise titulom koja mu jos nedostaje.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
A SAD ADIOOOOOOO!!!!
Au revoir Francuzi!!!
Kakva maestralna igra u nastavku, dominacija, Kopljar utakmica zivota.
[youtube][/youtube]
Au revoir Francuzi!!!
Kakva maestralna igra u nastavku, dominacija, Kopljar utakmica zivota.
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Je'ben nastup u drugom poluvremenu.
Prva predstava Marka Kopljara koju ću pohvaliti. Nije izgubio nijednu loptu.
Nadam se Srbiji u polufinalu, ako se tamo Hrvatska nađe (valjda hoće, mislim da Mađari nisu prijetnja).
Ajmooo!
Prva predstava Marka Kopljara koju ću pohvaliti. Nije izgubio nijednu loptu.
Nadam se Srbiji u polufinalu, ako se tamo Hrvatska nađe (valjda hoće, mislim da Mađari nisu prijetnja).
Ajmooo!
Hayley <3
- legenda reala
- Kontakt:
Francuzi katastrofalni u drugom,u odbrani pogotovo,sa igračem više ispadaju amaterski u odbranilegenda reala je napisao/la:Francuzi se dižu,ako ovako nastave u drugom poluvremenu sa malo boljom realizacijom,pobjeda ne bi trebala doći u pitanje .![]()
Hrvati ako se samo budu oslanjali na Ivana u drugom poluvremenu ,izgubiće .
Francuzi imaju oproban recept protiv Balića koji funkcionira,kad je on bio na trenu i napravili su seriju 4:0![]()
Francuzi više u napadu moraju koristiti Fernandeza ,a Karabatića u odbrani ostaviti![]()
Goluža stiskao hrabrosti i nije uvodio Balića i po meni potez koji je jedan od najbitnijih za pobjedu,koliko Ivano bio dobar ,protiv Francuske,Španske odbrane on više pravi štete nego koristi
Odigrao je sa Lacković/Bićanić -Duvnjak -Kopljar .I to je bio pravi potez u napadu ,na explozivne Duvnjaka i Bićanića ,Francuzi nisu nalazili rješenje ,ako nađu lopta se proslijedi Kopljaru koji ostaje sam po običaju i pogađa
Zašto je Onesta forsirao Nikolu u napadu to on samo zna .
Fernandez i Narcis su morali igrati u napadu ,i glavni krivac za lošu napadačku igru po meni Onesta
Jesu li sad Goluža i Kopljar klocevi večeras
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svaka čast na pobjedi. Sve čestitke. Francuska definitivno nije ono što je bila do prije samo godinu dana. Nešto ne štima.
Vidimo se u polufinalu...
Vidimo se u polufinalu...
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Izgleda da nije dovoljno svaka cast Hrvatskoj na pobjedi protiv ovih seronja koji su vise dosadili svima.Tacno se neke stvari ne mogu kupit novcem.Jer vidjeti nemocnog Karabatica je neprocjenjivo.E sada oni sto su prije pocetka prvenstva pisali kako ce Francuska ovo lagano uzet nek se poklope po usima.Samo mi nemojte one price doslo je do zasicenja kod Francuza jer to ne pije vode.LBJ MVP je napisao/la:Koliko samo odbrana Francuske dobija kad uđe DinartFrancuzi užasni u napadu,ali i to je izgleda dovoljno za Hrvate.Očekujem pobjedu Francuske jbg prejeaki su,trenutno bez premca su najjača reprezentacija vidi se da nedostaje motiva no ja vjerujem da i ovakvi mogu osvojit zlato
Jbg kad su uzeli Hrvatima u Hrvatskoj mogu i sada Srbima u Srbiji
![]()
Btw kako je strahobalna ova odbrana Francuske 4 crnca,Gille koji sa frizurom liči na tarzana i Karabatić
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Iskrene čestitke Hrvatskoj! Majstorski odigrana utakmica, nema šta reći. Jedna od najboljih utakmica Hrvatske u historiji. Nije me toliko iznenadilo poentiranje koliko igra u odbrani, blokiranje Francuza u napadu, udvajanja i pametni prekršaji. Kada tome pridodamo i fenomenalne odbrane Mirka Alilovića, znamo na šta je to ličilo. Francuska, koliko god da je slaba, nije smjela dopustiti ovakvo komadanje od strane njihovih ljutih rivala. A i zaslužila je Croatia da ih napokon savlada, to niko ne može osporiti. Bili su neopisivo bolji. Svi su napadali i svi su se branili; to je dakako odlično funkcionisala kontra Francuske. Ivan Čupić i Marko Kopljar su imali svoju veče(r), pogađali su sjajno, svoje odbrambene zadatke obavljali solidno. Pored navedenih, treba pohvaliti i Duvnjaka, Vorija (donekle
) i Ivana Balića. S druge strane, Karabatić i Narcisse su bili neprepoznatljivi, a potonji je imao relativno malu minutažu (ne znam zašto). Bilo je u prvom dijelu problema za Hrvatsku, sudije su pomalo navlačile za protivnike, al' i to je bilo malo da se zaustavi furiozna Golužina družina.
Najbolji kada se najmanje očekuje; bravo Hrvatska. Dominacija je prekinuta, imat ćemo prvaka koji neće biti Francuska.
nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Francuzi pali šteta za njih ovo im je možda i jača generacija od prethodnih osvajača zlata.Na prošlom prvenstvu nije bilo nekih glavnih igrača zbog povreda,a prije toga nisu imali ljevaka.
Al će gorit u Beogradu,ako Mađari ne uspiju kako zeznut Hrvate,a nadam se da neće
Bilo bi lijepo da Ivano osvoji ovo.Kako god biće zanimljiva borba Španaca,Srba i Hrvata za titulu.Mađari i da prođu dalje nisu legitimni kandidati za zlato,a od Danaca i Njemaca s onakvim ekipama je previše zlato
Još jedna stvar kako se onda može nazvat ovo što smo gledali od Francuza na prvenstvu nego zasićenje?
Al će gorit u Beogradu,ako Mađari ne uspiju kako zeznut Hrvate,a nadam se da neće
Previše mržnju ispoljavaš ja ne znam zašto.Uživaj u sportu ;)Uredu je kad nekog ne voliš,ali sport dođe baš na to pružanje ruke nekom koga ne voliš.Ti nemaš nekog velikog razloga da mrziš Karabitića niti bilo koga drugog.Zašto bi nekom dotužili?Ljudi su bili najbolji u svoje vrijeme sada je došlo da neko drugi historiju piše.I nadam se mi možeš obrazložit to za novac.Izgleda da nije dovoljno svaka cast Hrvatskoj na pobjedi protiv ovih seronja koji su vise dosadili svima.Tacno se neke stvari ne mogu kupit novcem.Jer vidjeti nemocnog Karabatica je neprocjenjivo.E sada oni sto su prije pocetka prvenstva pisali kako ce Francuska ovo lagano uzet nek se poklope po usima.Samo mi nemojte one price doslo je do zasicenja kod Francuza jer to ne pije vode.
Još jedna stvar kako se onda može nazvat ovo što smo gledali od Francuza na prvenstvu nego zasićenje?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hrvatska je pobijedila zasluzeno.
Utakmica karijere Kopljara,lik koji kod Hrvata kada ga vide u reprezentaciji izaziva slicne osjecaje kao mi kada vidimo Mravca u nasoj fudbalskoj
No veceras je bio izvanredan.
Francuzi?Kao i do sada,losi.Ekipa koja ne slici na sebe na cijelome prvenstvu.
Karabatic je velika misterija,kako je moguce preko noci od ponajboljega rukometasa svijeta postati sprdnja,pa protivnici su na ovome prvenstvu u Karabaticu imali 8-moga igraca
Cini se da Narcise,Dinart,Fernandet konacno pokazuju da su i oni samo ljudi od krvi i mesa i da godine i na njih djeluju,realnost je da se i par godina ranije ocekivao njihov pad,a oni su izdrzali sve do sada.Ipak im kapa do poda.
Ne znam sta je natjeralo Onestu da uvodi rovitog Accambraya,koji je doduse jedan od najperspektivnijih bekova svijeta,ali donio je vise stete nego koristi,nije mi jasno zasto Narcise nije igrao u tim trenucima.
Ima puno "zasto" u vezi ove reprezentacije Francuske,to je za neke duze analize,neka je sprovodi neko drugi
Btw,opet mi moj sumljicavi duh ne da mira,na stranu situacije tipa kada Narcise ide sam u kontru a Balic ga ocigledno faulira a sudije ne sviraju nista,ali mastu mi golica cinjenica da u prvom poluvremenu,bas u trenucima kada su Francuzi ubacili Hrvate u masinu,napravili im veliku seriju a Hrvati bili bezidejni u napadu,bas tada su nastali "problemi s zapisnickim stolom" zbog kojih se igra zaustavila na par minuta,tamam da Francuzi ispadnu iz takta.
Ko zna,mozda bezveze pravim teorije zavjere
,a mozda je pak EHF-u zaista bilo stalo da se u velikom polufinalu sastanu "dva susjeda iz primitivnog balkana iza kojih je ratna proslost",na kraju,to ipak privlaci gledaoce,medije i sta sve vec ide uz to
Naravno,ni najmanje ne osporavam pobjedu Hrvatske.
Utakmica karijere Kopljara,lik koji kod Hrvata kada ga vide u reprezentaciji izaziva slicne osjecaje kao mi kada vidimo Mravca u nasoj fudbalskoj
Karabatic je velika misterija,kako je moguce preko noci od ponajboljega rukometasa svijeta postati sprdnja,pa protivnici su na ovome prvenstvu u Karabaticu imali 8-moga igraca
Cini se da Narcise,Dinart,Fernandet konacno pokazuju da su i oni samo ljudi od krvi i mesa i da godine i na njih djeluju,realnost je da se i par godina ranije ocekivao njihov pad,a oni su izdrzali sve do sada.Ipak im kapa do poda.
Ne znam sta je natjeralo Onestu da uvodi rovitog Accambraya,koji je doduse jedan od najperspektivnijih bekova svijeta,ali donio je vise stete nego koristi,nije mi jasno zasto Narcise nije igrao u tim trenucima.
Ima puno "zasto" u vezi ove reprezentacije Francuske,to je za neke duze analize,neka je sprovodi neko drugi
Btw,opet mi moj sumljicavi duh ne da mira,na stranu situacije tipa kada Narcise ide sam u kontru a Balic ga ocigledno faulira a sudije ne sviraju nista,ali mastu mi golica cinjenica da u prvom poluvremenu,bas u trenucima kada su Francuzi ubacili Hrvate u masinu,napravili im veliku seriju a Hrvati bili bezidejni u napadu,bas tada su nastali "problemi s zapisnickim stolom" zbog kojih se igra zaustavila na par minuta,tamam da Francuzi ispadnu iz takta.
Ko zna,mozda bezveze pravim teorije zavjere
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Hrvatska odigrala maestralno kada je najviše trebalo. Odlična predstava, a taj Ćupić koliko je siguran kod ovih sedmeraca i to je izvanredno. Zna li ko jel ikako čovjek fulio sedmerac na prvenstvu??
Inaće Francuzi dobro počeli, možda da su se odlijepili onda bi sa svojom odbranom imali šanse, ovo je sjajna generacija Francuza i kakvu su dominaciju u proteklim godinama ostvarili, teško da će to neko ubrzo ponovit. A sada im je došao kraj na ovom prvenstvu. Hrvati danas bolji i u napadu i odbrani, sjajan Alilović i ostali dosta dobri i zaslužena pobjeda.Čestitke...
Inaće Francuzi dobro počeli, možda da su se odlijepili onda bi sa svojom odbranom imali šanse, ovo je sjajna generacija Francuza i kakvu su dominaciju u proteklim godinama ostvarili, teško da će to neko ubrzo ponovit. A sada im je došao kraj na ovom prvenstvu. Hrvati danas bolji i u napadu i odbrani, sjajan Alilović i ostali dosta dobri i zaslužena pobjeda.Čestitke...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kao sto sam u pocetnoj analizi rekao, Hrvatska bi sa rjesenim pitanjem ljevaka bila prvi favorit to se sad i pokazalo. Ko je igrao u tijelu Kopljara, ono nije bio isti igrac
najveci uspjeh je sto je ova pobjeda ostvarena fakticki bez Balica. Ako zele da osvoje Euro treba im da Kopljar i Mirko nastave na ovom nivou, ostali ce dati vec svoj doprinos.
najveci uspjeh je sto je ova pobjeda ostvarena fakticki bez Balica. Ako zele da osvoje Euro treba im da Kopljar i Mirko nastave na ovom nivou, ostali ce dati vec svoj doprinos.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zašto sam ovo očekivao od tebeDylan Dog je napisao/la:Hrvatska je pobijedila zasluzeno.
Utakmica karijere Kopljara,lik koji kod Hrvata kada ga vide u reprezentaciji izaziva slicne osjecaje kao mi kada vidimo Mravca u nasoj fudbalskoj![]()
Karabatic je velika misterija,kako je moguce preko noci od ponajboljega rukometasa svijeta postati sprdnja,pa protivnici su na ovome prvenstvu u Karabaticu imali 8-moga igraca![]()
Ima puno "zasto" u vezi ove reprezentacije Francuske,to je za neke duze analize,neka je sprovodi neko drugi![]()
Ko zna,mozda bezveze pravim teorije zavjere,a mozda je pak EHF-u zaista bilo stalo da se u velikom polufinalu sastanu "dva susjeda iz primitivnog balkana iza kojih je ratna proslost",na kraju,to ipak privlaci gledaoce,medije i sta sve vec ide uz to
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.