EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Tritolone
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Tritolone » 24 jan 2012, 18:55

Umjesto da odemo na 4-5 razlike mi im dopustimo da se vrate u igru i ne samo to nego su skoro pobjegli na 3 razlike :roll:

**** Voria koji bi i slona falia na 2 metra udaljenosti, ebeni invalid.

Nije dobro, sve podsjeca na ono finale u Zagrebu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 jan 2012, 18:55

Zaista ako ovakve Francuze Hrvati ne mogu pobjediti sad,onda ih nece nikad dobiti.Doduse mora se reci da su Francuzi koliko,toliko stisli u odbrani,ali napad je jos uvijek daleko od pravog,a za Karabatica nemam rijeci covjek je propao totalno na ovom prvenstvu :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jan 2012, 18:59

Goluža, odlazi. :!:
Hayley <3

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 jan 2012, 19:02

Hrvati su se baš izmašili u 1.pol ..ladno su mogli voditi 3 razlike...Vori izmaši 3-4 zicera s crte :oops:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2012, 19:03

Francuzi se dižu,ako ovako nastave u drugom poluvremenu sa malo boljom realizacijom,pobjeda ne bi trebala doći u pitanje . ;)

Hrvati ako se samo budu oslanjali na Ivana u drugom poluvremenu ,izgubiće .
Francuzi imaju oproban recept protiv Balića koji funkcionira,kad je on bio na trenu i napravili su seriju 4:0 ;)

Francuzi više u napadu moraju koristiti Fernandeza ,a Karabatića u odbrani ostaviti ;)

Kopljar se na početku razigrao,ali je kasnije zaustavljen ,Lacković zabio tri ,ali je puno lopti potrošio. ;)

Dobra utakmica,nadamo se još boljem drugom poluvremenu,u kojem će vjerovatno odbrane dominirati,pobjednika će odlučiti 1-2 lopte,kao što sam i najavio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jan 2012, 19:04

Koliko samo odbrana Francuske dobija kad uđe Dinart :shock: Francuzi užasni u napadu,ali i to je izgleda dovoljno za Hrvate.Očekujem pobjedu Francuske jbg prejeaki su,trenutno bez premca su najjača reprezentacija vidi se da nedostaje motiva no ja vjerujem da i ovakvi mogu osvojit zlato :? Jbg kad su uzeli Hrvatima u Hrvatskoj mogu i sada Srbima u Srbiji :mrgreen:
Btw kako je strahobalna ova odbrana Francuske 4 crnca,Gille koji sa frizurom liči na tarzana i Karabatić :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 jan 2012, 19:19

Ako Hrvati dobiju to ce biti zbog Alilovica
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2012, 19:23

Francuzi polahko ali sigurno gube konce. Ukoliko Hrvati ne izbore povoljan rezultat sami su krivi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 jan 2012, 19:35

Dosta je bilo više Francuza, Hrvatska igra nevjerovatno, pogotovo 2. poluvrijeme..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 24 jan 2012, 19:38

Ništa od ovih Francuza na ovom prvenstvu, stvarno su ga katastrofalno odigrali
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2012, 19:39

Cestitke Hrvatima na 1/2 finalu. Iskreno zelio bih da Balic svoju uspjesnu karijeru krunise titulom koja mu jos nedostaje.

Francuzi pored Danaca (imaju jos sansu za 1/2) najvece razocarenje ovog prventsva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 jan 2012, 19:40

Bravo za Hrvatsku!

zelja mi se ostvarila, prvak ce biti neko ko se ne zove francuska
nema potpisa

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 24 jan 2012, 19:47

Čestitke Hrvatima na pobjedi,Francuzi neprepoznatljivi.Mađari ako tuku Slovence večeras onda odlučuju sa Hrvatima za polufinale.Imam neki osjećaj da Mađari idu u polufinale sa Špancima iz ove grupe.
RR#9

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 24 jan 2012, 19:48

amerosm je napisao/la:Cestitke Hrvatima na 1/2 finalu. Iskreno zelio bih da Balic svoju uspjesnu karijeru krunise titulom koja mu jos nedostaje.
Nisu Hrvati još sigurni ako dobije Mađarska večeras morat će preko Mađara
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 jan 2012, 19:49

A SAD ADIOOOOOOO!!!!

Au revoir Francuzi!!!

Kakva maestralna igra u nastavku, dominacija, Kopljar utakmica zivota.

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jan 2012, 19:55

Je'ben nastup u drugom poluvremenu.
Prva predstava Marka Kopljara koju ću pohvaliti. Nije izgubio nijednu loptu. :)

Nadam se Srbiji u polufinalu, ako se tamo Hrvatska nađe (valjda hoće, mislim da Mađari nisu prijetnja).

Ajmooo!
Hayley <3

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2012, 19:56

legenda reala je napisao/la:Francuzi se dižu,ako ovako nastave u drugom poluvremenu sa malo boljom realizacijom,pobjeda ne bi trebala doći u pitanje . ;)

Hrvati ako se samo budu oslanjali na Ivana u drugom poluvremenu ,izgubiće .
Francuzi imaju oproban recept protiv Balića koji funkcionira,kad je on bio na trenu i napravili su seriju 4:0 ;)

Francuzi više u napadu moraju koristiti Fernandeza ,a Karabatića u odbrani ostaviti ;)
Francuzi katastrofalni u drugom,u odbrani pogotovo,sa igračem više ispadaju amaterski u odbrani :roll:

Goluža stiskao hrabrosti i nije uvodio Balića i po meni potez koji je jedan od najbitnijih za pobjedu,koliko Ivano bio dobar ,protiv Francuske,Španske odbrane on više pravi štete nego koristi ;)
Odigrao je sa Lacković/Bićanić -Duvnjak -Kopljar .I to je bio pravi potez u napadu ,na explozivne Duvnjaka i Bićanića ,Francuzi nisu nalazili rješenje ,ako nađu lopta se proslijedi Kopljaru koji ostaje sam po običaju i pogađa ;)

Zašto je Onesta forsirao Nikolu u napadu to on samo zna .
Fernandez i Narcis su morali igrati u napadu ,i glavni krivac za lošu napadačku igru po meni Onesta ;)

Jesu li sad Goluža i Kopljar klocevi večeras :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 24 jan 2012, 19:57

Svaka čast na pobjedi. Sve čestitke. Francuska definitivno nije ono što je bila do prije samo godinu dana. Nešto ne štima.

Vidimo se u polufinalu... :D
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 24 jan 2012, 19:57

LBJ MVP je napisao/la:Koliko samo odbrana Francuske dobija kad uđe Dinart :shock: Francuzi užasni u napadu,ali i to je izgleda dovoljno za Hrvate.Očekujem pobjedu Francuske jbg prejeaki su,trenutno bez premca su najjača reprezentacija vidi se da nedostaje motiva no ja vjerujem da i ovakvi mogu osvojit zlato :? Jbg kad su uzeli Hrvatima u Hrvatskoj mogu i sada Srbima u Srbiji :mrgreen:
Btw kako je strahobalna ova odbrana Francuske 4 crnca,Gille koji sa frizurom liči na tarzana i Karabatić :lol:
Izgleda da nije dovoljno svaka cast Hrvatskoj na pobjedi protiv ovih seronja koji su vise dosadili svima.Tacno se neke stvari ne mogu kupit novcem.Jer vidjeti nemocnog Karabatica je neprocjenjivo.E sada oni sto su prije pocetka prvenstva pisali kako ce Francuska ovo lagano uzet nek se poklope po usima.Samo mi nemojte one price doslo je do zasicenja kod Francuza jer to ne pije vode.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2012, 20:00

Iskrene čestitke Hrvatskoj! Majstorski odigrana utakmica, nema šta reći. Jedna od najboljih utakmica Hrvatske u historiji. Nije me toliko iznenadilo poentiranje koliko igra u odbrani, blokiranje Francuza u napadu, udvajanja i pametni prekršaji. Kada tome pridodamo i fenomenalne odbrane Mirka Alilovića, znamo na šta je to ličilo. Francuska, koliko god da je slaba, nije smjela dopustiti ovakvo komadanje od strane njihovih ljutih rivala. A i zaslužila je Croatia da ih napokon savlada, to niko ne može osporiti. Bili su neopisivo bolji. Svi su napadali i svi su se branili; to je dakako odlično funkcionisala kontra Francuske. Ivan Čupić i Marko Kopljar su imali svoju veče(r), pogađali su sjajno, svoje odbrambene zadatke obavljali solidno. Pored navedenih, treba pohvaliti i Duvnjaka, Vorija (donekle :D ) i Ivana Balića. S druge strane, Karabatić i Narcisse su bili neprepoznatljivi, a potonji je imao relativno malu minutažu (ne znam zašto). Bilo je u prvom dijelu problema za Hrvatsku, sudije su pomalo navlačile za protivnike, al' i to je bilo malo da se zaustavi furiozna Golužina družina. :mrgreen: Najbolji kada se najmanje očekuje; bravo Hrvatska. Dominacija je prekinuta, imat ćemo prvaka koji neće biti Francuska.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.