EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Francuzi pali šteta za njih ovo im je možda i jača generacija od prethodnih osvajača zlata.Na prošlom prvenstvu nije bilo nekih glavnih igrača zbog povreda,a prije toga nisu imali ljevaka.
Al će gorit u Beogradu,ako Mađari ne uspiju kako zeznut Hrvate,a nadam se da neće
Bilo bi lijepo da Ivano osvoji ovo.Kako god biće zanimljiva borba Španaca,Srba i Hrvata za titulu.Mađari i da prođu dalje nisu legitimni kandidati za zlato,a od Danaca i Njemaca s onakvim ekipama je previše zlato
Još jedna stvar kako se onda može nazvat ovo što smo gledali od Francuza na prvenstvu nego zasićenje?
Al će gorit u Beogradu,ako Mađari ne uspiju kako zeznut Hrvate,a nadam se da neće

Previše mržnju ispoljavaš ja ne znam zašto.Uživaj u sportu ;)Uredu je kad nekog ne voliš,ali sport dođe baš na to pružanje ruke nekom koga ne voliš.Ti nemaš nekog velikog razloga da mrziš Karabitića niti bilo koga drugog.Zašto bi nekom dotužili?Ljudi su bili najbolji u svoje vrijeme sada je došlo da neko drugi historiju piše.I nadam se mi možeš obrazložit to za novac.Izgleda da nije dovoljno svaka cast Hrvatskoj na pobjedi protiv ovih seronja koji su vise dosadili svima.Tacno se neke stvari ne mogu kupit novcem.Jer vidjeti nemocnog Karabatica je neprocjenjivo.E sada oni sto su prije pocetka prvenstva pisali kako ce Francuska ovo lagano uzet nek se poklope po usima.Samo mi nemojte one price doslo je do zasicenja kod Francuza jer to ne pije vode.
Još jedna stvar kako se onda može nazvat ovo što smo gledali od Francuza na prvenstvu nego zasićenje?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hrvatska je pobijedila zasluzeno.
Utakmica karijere Kopljara,lik koji kod Hrvata kada ga vide u reprezentaciji izaziva slicne osjecaje kao mi kada vidimo Mravca u nasoj fudbalskoj
No veceras je bio izvanredan.
Francuzi?Kao i do sada,losi.Ekipa koja ne slici na sebe na cijelome prvenstvu.
Karabatic je velika misterija,kako je moguce preko noci od ponajboljega rukometasa svijeta postati sprdnja,pa protivnici su na ovome prvenstvu u Karabaticu imali 8-moga igraca
Cini se da Narcise,Dinart,Fernandet konacno pokazuju da su i oni samo ljudi od krvi i mesa i da godine i na njih djeluju,realnost je da se i par godina ranije ocekivao njihov pad,a oni su izdrzali sve do sada.Ipak im kapa do poda.
Ne znam sta je natjeralo Onestu da uvodi rovitog Accambraya,koji je doduse jedan od najperspektivnijih bekova svijeta,ali donio je vise stete nego koristi,nije mi jasno zasto Narcise nije igrao u tim trenucima.
Ima puno "zasto" u vezi ove reprezentacije Francuske,to je za neke duze analize,neka je sprovodi neko drugi
Btw,opet mi moj sumljicavi duh ne da mira,na stranu situacije tipa kada Narcise ide sam u kontru a Balic ga ocigledno faulira a sudije ne sviraju nista,ali mastu mi golica cinjenica da u prvom poluvremenu,bas u trenucima kada su Francuzi ubacili Hrvate u masinu,napravili im veliku seriju a Hrvati bili bezidejni u napadu,bas tada su nastali "problemi s zapisnickim stolom" zbog kojih se igra zaustavila na par minuta,tamam da Francuzi ispadnu iz takta.
Ko zna,mozda bezveze pravim teorije zavjere
,a mozda je pak EHF-u zaista bilo stalo da se u velikom polufinalu sastanu "dva susjeda iz primitivnog balkana iza kojih je ratna proslost",na kraju,to ipak privlaci gledaoce,medije i sta sve vec ide uz to
Naravno,ni najmanje ne osporavam pobjedu Hrvatske.
Utakmica karijere Kopljara,lik koji kod Hrvata kada ga vide u reprezentaciji izaziva slicne osjecaje kao mi kada vidimo Mravca u nasoj fudbalskoj

Karabatic je velika misterija,kako je moguce preko noci od ponajboljega rukometasa svijeta postati sprdnja,pa protivnici su na ovome prvenstvu u Karabaticu imali 8-moga igraca

Cini se da Narcise,Dinart,Fernandet konacno pokazuju da su i oni samo ljudi od krvi i mesa i da godine i na njih djeluju,realnost je da se i par godina ranije ocekivao njihov pad,a oni su izdrzali sve do sada.Ipak im kapa do poda.
Ne znam sta je natjeralo Onestu da uvodi rovitog Accambraya,koji je doduse jedan od najperspektivnijih bekova svijeta,ali donio je vise stete nego koristi,nije mi jasno zasto Narcise nije igrao u tim trenucima.
Ima puno "zasto" u vezi ove reprezentacije Francuske,to je za neke duze analize,neka je sprovodi neko drugi

Btw,opet mi moj sumljicavi duh ne da mira,na stranu situacije tipa kada Narcise ide sam u kontru a Balic ga ocigledno faulira a sudije ne sviraju nista,ali mastu mi golica cinjenica da u prvom poluvremenu,bas u trenucima kada su Francuzi ubacili Hrvate u masinu,napravili im veliku seriju a Hrvati bili bezidejni u napadu,bas tada su nastali "problemi s zapisnickim stolom" zbog kojih se igra zaustavila na par minuta,tamam da Francuzi ispadnu iz takta.
Ko zna,mozda bezveze pravim teorije zavjere

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Hrvatska odigrala maestralno kada je najviše trebalo. Odlična predstava, a taj Ćupić koliko je siguran kod ovih sedmeraca i to je izvanredno. Zna li ko jel ikako čovjek fulio sedmerac na prvenstvu??
Inaće Francuzi dobro počeli, možda da su se odlijepili onda bi sa svojom odbranom imali šanse, ovo je sjajna generacija Francuza i kakvu su dominaciju u proteklim godinama ostvarili, teško da će to neko ubrzo ponovit. A sada im je došao kraj na ovom prvenstvu. Hrvati danas bolji i u napadu i odbrani, sjajan Alilović i ostali dosta dobri i zaslužena pobjeda.Čestitke...

Inaće Francuzi dobro počeli, možda da su se odlijepili onda bi sa svojom odbranom imali šanse, ovo je sjajna generacija Francuza i kakvu su dominaciju u proteklim godinama ostvarili, teško da će to neko ubrzo ponovit. A sada im je došao kraj na ovom prvenstvu. Hrvati danas bolji i u napadu i odbrani, sjajan Alilović i ostali dosta dobri i zaslužena pobjeda.Čestitke...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kao sto sam u pocetnoj analizi rekao, Hrvatska bi sa rjesenim pitanjem ljevaka bila prvi favorit to se sad i pokazalo. Ko je igrao u tijelu Kopljara, ono nije bio isti igrac
najveci uspjeh je sto je ova pobjeda ostvarena fakticki bez Balica. Ako zele da osvoje Euro treba im da Kopljar i Mirko nastave na ovom nivou, ostali ce dati vec svoj doprinos.

najveci uspjeh je sto je ova pobjeda ostvarena fakticki bez Balica. Ako zele da osvoje Euro treba im da Kopljar i Mirko nastave na ovom nivou, ostali ce dati vec svoj doprinos.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zašto sam ovo očekivao od tebeDylan Dog je napisao/la:Hrvatska je pobijedila zasluzeno.
Utakmica karijere Kopljara,lik koji kod Hrvata kada ga vide u reprezentaciji izaziva slicne osjecaje kao mi kada vidimo Mravca u nasoj fudbalskoj![]()
Karabatic je velika misterija,kako je moguce preko noci od ponajboljega rukometasa svijeta postati sprdnja,pa protivnici su na ovome prvenstvu u Karabaticu imali 8-moga igraca![]()
Ima puno "zasto" u vezi ove reprezentacije Francuske,to je za neke duze analize,neka je sprovodi neko drugi![]()
Ko zna,mozda bezveze pravim teorije zavjere,a mozda je pak EHF-u zaista bilo stalo da se u velikom polufinalu sastanu "dva susjeda iz primitivnog balkana iza kojih je ratna proslost",na kraju,to ipak privlaci gledaoce,medije i sta sve vec ide uz to
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Za šta njega ???Claus je napisao/la:treba pohvaliti i Duvnjaka, Vorija (donekle) i Ivana Balića
E sad ga pretjera i tiClaus je napisao/la: Bilo je u prvom dijelu problema za Hrvatsku, sudije su pomalo navlačile za protivnike, al' i to je bilo malo da se zaustavi furiozna Golužina družina.

A to će biti ŠpanijaClaus je napisao/la: Dominacija je prekinuta, imat ćemo prvaka koji neće biti Francuska.

Srbija -Hrvatska ako bude polufinale
Po meni su Srbi favoriti za prolaz ,nije meni čemu ova sadašnja Hrvatska

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Barney Stinson
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
Nista...stigle ga godine...barbarez je napisao/la:nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima

Je l' onaj Onesta normalan?Frajer svog najboljeg sutera Narciss-a 40min. drzi na klupi,a onda ubacuje u napad konstantno onog slabijeg Gilla a frajer ne zna napada organizovat...

Protiv Rusije su pronasli idelnu kombinaciju na bekovima i (Narciss-Hernandez-Barachet)on mijenja u najvaznijim tekmama...Forsira Karabatica koji nije spreman kako fizicki(kada su u pitanju napadacki zadaci) tako ni psihicki sto se vidi iz aviona...Goluza je po meni ovu utakmicu dobio ostavljanjem Balica na klupi vecim dijelom tekme,jer covjek nije u formi,stigle ga godine,ima mladjih,ako ne boljih makar u egalu sa njim ,igraca na bekovskim pozicijama,dok Onesta cijelo prvenstvo pokusava podici Karabatica,umjesto da to radi u pripremnim utakmicama.
Stvarno mi je nejasno da jedna takva ekipa,koja sadrzi sjajne sutere(Narciss,Hernandez,Barachet,pa i Nikola)nema apsolutno nikakvo rjesenje na postavljenu odbranu(6-0)...

i da opet katastrofalno sudjenje,kako protiv Hrvata tako i Francuza...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ne volim ih i imam pravo na to.A brate i njih je bilo dosta vise red je bio da neko pokaze da se moze i sa njima.Zaboravi Karabatica Narcissa glavni uzrok njihovih ocajnih igara je losa forma Omeyera.Ma to su lovacke price zasicenje nego ne moze se vise godine uhvatile dolaze mladji bolji.LBJ MVP je napisao/la:Francuzi pali šteta za njih ovo im je možda i jača generacija od prethodnih osvajača zlata.Na prošlom prvenstvu nije bilo nekih glavnih igrača zbog povreda,a prije toga nisu imali ljevaka.
Al će gorit u Beogradu,ako Mađari ne uspiju kako zeznut Hrvate,a nadam se da nećeBilo bi lijepo da Ivano osvoji ovo.Kako god biće zanimljiva borba Španaca,Srba i Hrvata za titulu.Mađari i da prođu dalje nisu legitimni kandidati za zlato,a od Danaca i Njemaca s onakvim ekipama je previše zlato
Previše mržnju ispoljavaš ja ne znam zašto.Uživaj u sportu ;)Uredu je kad nekog ne voliš,ali sport dođe baš na to pružanje ruke nekom koga ne voliš.Ti nemaš nekog velikog razloga da mrziš Karabitića niti bilo koga drugog.Zašto bi nekom dotužili?Ljudi su bili najbolji u svoje vrijeme sada je došlo da neko drugi historiju piše.I nadam se mi možeš obrazložit to za novac.Izgleda da nije dovoljno svaka cast Hrvatskoj na pobjedi protiv ovih seronja koji su vise dosadili svima.Tacno se neke stvari ne mogu kupit novcem.Jer vidjeti nemocnog Karabatica je neprocjenjivo.E sada oni sto su prije pocetka prvenstva pisali kako ce Francuska ovo lagano uzet nek se poklope po usima.Samo mi nemojte one price doslo je do zasicenja kod Francuza jer to ne pije vode.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Toooooooooo, gazi buraniju!!!
Goluza kralj, kol'ko god je Balic maestro i koliko god mi je najdrazi igrac, Francuzi mu ne leze i veceras je morao presjediti citavu utakmicu. Bravo Slavko.
Kopljar maestralan veceras, ja mislim da mu je ovo najbolja utakmica u karijeri. Cupic standardno dobar, Lackovic i Alilovic malo kocili ali odlicni kad se sve sabere. Bitan ucinak igraca sa klupe. Samo ako jos Danci ispadnu, Hrvatima je put do zlata otvoren.
Goluza kralj, kol'ko god je Balic maestro i koliko god mi je najdrazi igrac, Francuzi mu ne leze i veceras je morao presjediti citavu utakmicu. Bravo Slavko.
Kopljar maestralan veceras, ja mislim da mu je ovo najbolja utakmica u karijeri. Cupic standardno dobar, Lackovic i Alilovic malo kocili ali odlicni kad se sve sabere. Bitan ucinak igraca sa klupe. Samo ako jos Danci ispadnu, Hrvatima je put do zlata otvoren.
-
- Kontakt:
Ma nikakve to godine nisu pogotovo jer su granice pomjerene u rukometu. Mnogi rukometni igrači u tim godinama pružaju maksimum.Arsenalisation je napisao/la:Nista...stigle ga godine...barbarez je napisao/la:nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima![]()
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Francuzi nikad anemicniji u napadu (Karabaja
), a Omeyer supalj k'o kvaran zub. Katastrofalno odradjeno prvenstvo.
Cestitke Hrvatima, cini se da je smjena generacija stvar proslosti.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
o Boze hvala ti,vec sam poceo da sumnjam da li ja to jedini umisljam da ovaj Onesta ima velikog udijela u ovoj katastrofi koja se desila Francuzima.Niko o tome ne prica,ali drzati tako dugo bekovsku liniju u 2 poluvremenu (Fernandez-Gille-Barachet)je ravno samoubjstvu.Ovo veceras nije jedini primjer loseg rotiranja igraca Oneste,ovo je tako od pocetka prvenstvaArsenalisation je napisao/la:Nista...stigle ga godine...barbarez je napisao/la:nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima![]()
Je l' onaj Onesta normalan?Frajer svog najboljeg sutera Narciss-a 40min. drzi na klupi,a onda ubacuje u napad konstantno onog slabijeg Gilla a frajer ne zna napada organizovat...![]()
Protiv Rusije su pronasli idelnu kombinaciju na bekovima i (Narciss-Hernandez-Barachet)on mijenja u najvaznijim tekmama...Forsira Karabatica koji nije spreman kako fizicki(kada su u pitanju napadacki zadaci) tako ni psihicki sto se vidi iz aviona...Goluza je po meni ovu utakmicu dobio ostavljanjem Balica na klupi vecim dijelom tekme,jer covjek nije u formi,stigle ga godine,ima mladjih,ako ne boljih makar u egalu sa njim ,igraca na bekovskim pozicijama,dok Onesta cijelo prvenstvo pokusava podici Karabatica,umjesto da to radi u pripremnim utakmicama.
Stvarno mi je nejasno da jedna takva ekipa,koja sadrzi sjajne sutere(Narciss,Hernandez,Barachet,pa i Nikola)nema apsolutno nikakvo rjesenje na postavljenu odbranu(6-0)...
i da opet katastrofalno sudjenje,kako protiv Hrvata tako i Francuza...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A to će biti ŠpanijaClaus je napisao/la: Dominacija je prekinuta, imat ćemo prvaka koji neće biti Francuska.

Srbija -Hrvatska ako bude polufinale
Po meni su Srbi favoriti za prolaz ,nije meni čemu ova sadašnja Hrvatska

Cuj nije Hrvatska cemu....po meni su pokazali do sad najbolje igre na prvenstvu. Nesretan poraz od Spanjolske u utakmici koju su cijelu vodili i kontrolisali,osim prvi 4,5 minuta i zadnjih 2,nazalost izgubili ali im se vratilo protiv Francuza.
Ova reprezentacija Hrvatske u normalnim okolnostima i normalnim sudjenjem domacina prvenstva dobija 10 razlike. Ako treba i poredjenje po pozicijama ja sam spreman

i izvinjavam se sto nisam dobro citirao hahah

Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 24 jan 2012, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Da jesu pomjerene za ljude koji sutaju 110km/h...A Ivanova igra se zasniva na brzini,brzim okretima,fintama itd...A njih radit sa 29 i 33 godine nije isto,mada ja nisam to rekao ozb.vidis smajli na krajuRukomet do smrti je napisao/la:Ma nikakve to godine nisu pogotovo jer su granice pomjerene u rukometu. Mnogi rukometni igrači u tim godinama pružaju maksimum.Arsenalisation je napisao/la:Nista...stigle ga godine...barbarez je napisao/la:nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima![]()

edit:
@L-Train
Pa mislim da je to ocigledno,a zbog slave koju im je donio bas i previse ne daju paznju tome.Dosta se lakse obrušit' na Nikolu,Omeyer-a ili nekog treceg,nego covjeka sa kojim su osvojili sve.
Vec sam gore naveo nakon utakmice protiv Rusije mislio sam da se vracaju u igru na neki nacin...Nikola je odlicno obavljao posao u odbrani,u napad na pocetku nije isao dok Narciss i drusto nisu napravili osjetnu prednost,a onda ga je malo forsirao...
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 24 jan 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Nema od ovih francuza nista nazalost, bojim se da se na OI-ju nece dokopati nijedne medalje, jednostavno smjena generacija je neminovna i to je sasvim normalan proces
al neka, dosta je i njih vala vise bilo, osvojili su sve, svaka cast, al ja ne volim dominaciju, vrijeme je da se jednom stane u kraj
Hrvati odlicni, Alilovic briljantan
al neka, dosta je i njih vala vise bilo, osvojili su sve, svaka cast, al ja ne volim dominaciju, vrijeme je da se jednom stane u kraj
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Ma šta će odbraniti ,jesi vidio kakva mu je odbrana šuplja ,sve sami protivnici ko duhovi na 6 metaraHare_BvB je napisao/la:Francuzi nikad anemicniji u napadu (Karabaja), a Omeyer supalj k'o kvaran zub. Katastrofalno odradjeno prvenstvo.

Što se tiče Francuza oni će se vratiti i uzeti zlato ponovo u Londonu

Ove ostale reprezentacije su šaša ,čast Špancima

Arsenalisation ,L-Train ,pa šta ja napisa nekoliko postova iznad ,i na poluvremenu

Samo si pogrješio
Večeras je više trebao forsirati Fernandez-Narcis -Barachet
A ne Karabatić-Gil-Barachet

Fk Krajina šta ti je bolan

Čuj nesretan poraz od Španjolske ,pa da nije bilo Alilovića 5-6 razlike bi izgubili

Ni u Zagrebu ne bi pobjedili 10 razlike .

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Ma šta će odbraniti ,jesi vidio kakva mu je odbrana šuplja ,sve sami protivnici ko duhovi na 6 metaraHare_BvB je napisao/la:Francuzi nikad anemicniji u napadu (Karabaja), a Omeyer supalj k'o kvaran zub. Katastrofalno odradjeno prvenstvo.
Cestitke Hrvatima, cini se da je smjena generacija stvar proslosti.![]()
Što se tiče Francuza oni će se vratiti i uzeti zlato ponovo u Londonu![]()
Ove ostale reprezentacije su šaša ,čast Špancima
Arsenalisation ,L-Train ,pa šta ja napisa nekoliko postova iznad ,i na poluvremenu![]()
Samo si pogrješio
Večeras je više trebao forsirati Fernandez-Narcis -Barachet
A ne Karabatić-Gil-Barachet
Fk Krajina šta ti je bolan![]()
Čuj nesretan poraz od Španjolske ,pa da nije bilo Alilovića 5-6 razlike bi izgubili![]()
Ni u Zagrebu ne bi pobjedili 10 razlike .
Ovo je kraj Francuske reprezenatacije, ne smijem ni pomisliti kakvi ce biti kad dodje smjena generacija...
Zamjenu za Omeyera, ne vidim uopste, ovaj crnac je los, nije ni blizu Omeyera....a tek ko ce zamjeniti Fernandeza, Dinarta,Narcissea, bracu Gille.... da ne nabrajam dalje, ova generacije ide kuci i nikad vise ponoviti rezultate nece.
Porediti Srbiju i Hrvatsku nema smisla, jer Hrvati svi odreda igraju u najboljim svjetskim kluboima sto za Srbe ne vrijedi, ali mozda momcadski duh, podrska navijaca i domacinsko sudjenje,koje je do sad prolazilo prodje i tad, ako se sretnu:D
Pa gle,za Fernandeza imaju kakvu-takvu zamjenu u Baracheteu,kazu da je veliki potencijal,ja taj potencijal bas i ne vidim no dobro,tu je i Accambray koji je dosao povrijeđen na ovo prvenstvo a momak je igracina,predvodice bekovsku liniju Francuske u narednim godinama,vjerujem da ce vec na narednom velikom takmicenju znatno rasterititi Narcissa koji moze u svakom slucaju jos biti vrlo koristan,Omeyer je golman,moze braniti jos par godina,Karabatic ce se sigurno vratiti u formu,B.Gille ima solidnu zamjenu u Sorhaindu,nije dobar kao Gille al nije ni za odbaciti,pred Abalom su jos mnoga velika takmicenja..Puma je napisao/la:Nema od ovih francuza nista nazalost, bojim se da se na OI-ju nece dokopati nijedne medalje, jednostavno smjena generacija je neminovna i to je sasvim normalan proces
Najslabiji su na lijevome krilu,Guigou nikad nije posebno dobar,takav je i ovaj Bingo,krpit ce se sa ovom pozicijom u buducnosti..
Najveci gubitak je u svakom slucaju s Dinartom,on nema adekvatne zamjene a ne moze vise vuci kao nekad,on i B.Gille su bili stub najbolje odbrane svijeta,a i oni su ljudi,stare..
U svakom slucaju,vjerujem da cemo na olimpijskim igrama gledati bolju Francusku,ne dobru kao predhodnih godina,ali barem 80% od nje,sto bi opet bilo sasvim dovoljno za medalju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.