Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LudLo 4
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LudLo 4 » 09 feb 2012, 22:50

HZ_ilidzaa je napisao/la:slika
:cry:
sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja :roll:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 feb 2012, 22:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:Otkud ja znam kako su punjene kako nisu , pa nisu paprike. Vec nekoliko dana me zove ajmo negdje. Ja odlucio da je **** , ne treba mi ovo u zivotu. Pao sam na listi kod normalnih cura
Izvedi negdje u drugi grad.. mojne da te neželjene ;) oči gledaju cobra
laganini vožnja, zika ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 feb 2012, 22:54

LudLo 4 je napisao/la: sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja :roll:
Kad je isla u skolu uvijek olovku naslanjala na usne i "cackala" nos,pa jbg mora se primjetiti :twisted: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 feb 2012, 22:55

Emir ZENICA je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la: sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja :roll:
Kad je isla u skolu uvijek olovku naslanjala na usne i "cackala" nos,pa jbg mora se primjetiti :twisted: :mrgreen:
Mozda jos uvijek ide u skolu :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 feb 2012, 22:57

LudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu :mrgreen:
E onda ce za 1-2 godine biti i vece :lol: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 feb 2012, 23:01

a mozda ce i Ilidza u nju da mece :D
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 feb 2012, 23:08

LudLo 4 je napisao/la: a mozda ce i Ilidza u nju da mece :D
hahahahha sve je moguce buraz,sve :lol: Treba joj uzeti olovku pod hitno :lol:
Volim te Celik ! ! !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 feb 2012, 23:27

LudLo 4 je napisao/la:
a mozda ce i Ilidza u nju da mece :D
nece nju Ilidza vise ocima da vidi ! Svi ste trazili sliku eto vam je :D ko hoce bujrum nek mene kontaktira na pm , ne odgovoram za posljedice :P

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 feb 2012, 23:41

a to je ta mala,pa ja mislio to nesto nalik Lizi En,a ono lutka za napuhivanje prekrivana oriflame kozmetikom.E moj ilidza za cim si ti plako,pa nije cudo sto navijas za sarajevo sviju mi.

p.s. aj ovi sto se kontaju oko kompa nek ulete na temu "pomoc u vezi PC " koliko sam puta tamo posto preimenovat ce je "Pomoc Ludlu "
||| FKZeljeznicar |||

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 feb 2012, 23:47

LudLo 4 je napisao/la:a to je ta mala,pa ja mislio to nesto nalik Lizi En,a ono lutka za napuhivanje prekrivana oriflame kozmetikom.E moj ilidza za cim si ti plako,pa nije cudo sto navijas za sarajevo sviju mi.

p.s. aj ovi sto se kontaju oko kompa nek ulete na temu "pomoc u vezi PC " koliko sam puta tamo posto preimenovat ce je "Pomoc Ludlu "
Druze nema nista ona plasticno na sebi , a ljepsa je bez sminke 3x , vjeruj mi ...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2012, 00:25

[youtube][/youtube]

Koja osveta :lol: :lol:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 feb 2012, 01:12

slika
da je maketi ovu zensku, slika prelijepa :) Bihač <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 01:20

-16 vec,jbm ti hoce li bar malo porasti temperature. :(
No veceras nisam ponovio gresku od sinoc,tako da i dalje ubacujem drva u kamin. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 feb 2012, 01:23

HZ_ilidzaa je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao. :)
Pa normalno , svako sa tog faxa ima prednost nad ostalima i on ce prvi dobiti zaposlenje , u mene jaran sve 9ke i 10ke imao , po 5 dana ne izlazi iz kuce.To je jedan od najcjenjenijih fakulteta u regionu.Sta das 40k za fax i nemas posla :lol:
Vidi se da ne ides jos na fakultet, pa ti pune glavu svakojakim glupostima. Ekonomski fakultet Sarajevo je najbolji u BiH. Nalazi se na otprilike 300. mjestu u Evropi, dok je iza nas Tuzla negdje na otprilike 1000. mjestu. Ganic nudi vise prakticnog znanja, to je sigurno, ali sto se tice jacine profesora, EFSA ih jede. Budzet nam je tricavih 15 miliona KM :mrgreen: :mrgreen: ..Nas Master studij je medju 100.

I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 feb 2012, 11:41

nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2012, 11:56

neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu. :mrgreen: Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest. :mrgreen: Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 10 feb 2012, 13:32

Monolog je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu. :mrgreen: Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest. :mrgreen: Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom. :mrgreen:
Koji ETF je izdominirao ? Onaj u Tuzli ili u Sarajevu ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 feb 2012, 13:48

Monolog je napisao/la:

jednom je jedan "šef" u telekomu rek'o:

"Ja sam musliman, ne uzimam pare, ali mogu te poslat' čovjeku koji će ti naći posao u skladu sa "zahtjevom u koverti"! "

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 10 feb 2012, 14:38

Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 feb 2012, 14:42

Limuntos je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...
mi cemo subotom ici da to nadoknadimo a ja vise volim vrucinu nego hladnocu(cure se bolje oblace kad je ljeto :D :D :D
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot] i 21 gost.