Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

mandraX
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2012, 00:25

[youtube][/youtube]

Koja osveta :lol: :lol:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 feb 2012, 01:12

slika
da je maketi ovu zensku, slika prelijepa :) Bihač <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 01:20

-16 vec,jbm ti hoce li bar malo porasti temperature. :(
No veceras nisam ponovio gresku od sinoc,tako da i dalje ubacujem drva u kamin. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 feb 2012, 01:23

HZ_ilidzaa je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao. :)
Pa normalno , svako sa tog faxa ima prednost nad ostalima i on ce prvi dobiti zaposlenje , u mene jaran sve 9ke i 10ke imao , po 5 dana ne izlazi iz kuce.To je jedan od najcjenjenijih fakulteta u regionu.Sta das 40k za fax i nemas posla :lol:
Vidi se da ne ides jos na fakultet, pa ti pune glavu svakojakim glupostima. Ekonomski fakultet Sarajevo je najbolji u BiH. Nalazi se na otprilike 300. mjestu u Evropi, dok je iza nas Tuzla negdje na otprilike 1000. mjestu. Ganic nudi vise prakticnog znanja, to je sigurno, ali sto se tice jacine profesora, EFSA ih jede. Budzet nam je tricavih 15 miliona KM :mrgreen: :mrgreen: ..Nas Master studij je medju 100.

I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 feb 2012, 11:41

nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2012, 11:56

neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu. :mrgreen: Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest. :mrgreen: Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 10 feb 2012, 13:32

Monolog je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu. :mrgreen: Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest. :mrgreen: Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom. :mrgreen:
Koji ETF je izdominirao ? Onaj u Tuzli ili u Sarajevu ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 feb 2012, 13:48

Monolog je napisao/la:

jednom je jedan "šef" u telekomu rek'o:

"Ja sam musliman, ne uzimam pare, ali mogu te poslat' čovjeku koji će ti naći posao u skladu sa "zahtjevom u koverti"! "

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 10 feb 2012, 14:38

Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 feb 2012, 14:42

Limuntos je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...
mi cemo subotom ici da to nadoknadimo a ja vise volim vrucinu nego hladnocu(cure se bolje oblace kad je ljeto :D :D :D
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 feb 2012, 14:44

Limuntos je napisao/la:
jos kakva je ona kod nas skola boze sacuvaj :O :O moram se 3 put presvuc u skoli kako se se preznojim :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2012, 14:44

bimbrlica je napisao/la:Koji ETF je izdominirao ? Onaj u Tuzli ili u Sarajevu ?
U Tz.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 15:37

Sto su se ljudi bojali Zemunaca bojali su se,nema vise. :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 10 feb 2012, 15:53

WTF !? :shock: :o
[youtube][/youtube]

ovo je neki dan bilo na vijestima, al sam tek sad nasao link :o :o
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 feb 2012, 16:12

ZVANIČNO: Učenici na odmor, a studenti na ispite

Tako je to kod nas u Krajini :mrgreen: , bolje da nismo odmarali ni ovu sedmicu!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2012, 17:13

juventus 0244 je napisao/la:ZVANIČNO: Učenici na odmor, a studenti na ispite

Tako je to kod nas u Krajini :mrgreen: , bolje da nismo odmarali ni ovu sedmicu!
u zenici su opet pomjereni... :mrgreen:

u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 feb 2012, 17:19

T-MAC je napisao/la:u zenici su opet pomjereni... :mrgreen:

u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit :mrgreen:
Vecina Univerziteta je pomjerila (mislim čak svi osim u Bihaću), samo ovi naši nešto izvode, čitam sad da bi konačna odluka trebala pasti u nedjelju. Meni je prvi 15, ali problem je, jer slabo griju, pa ponekad bude katastrofa :D.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 10 feb 2012, 17:31

u mostaru 1 jaje 1KM :roll:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2012, 17:35

juventus 0244 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:u zenici su opet pomjereni... :mrgreen:

Vecina Univerziteta je pomjerila (mislim čak svi osim u Bihaću), samo ovi naši nešto izvode, čitam sad da bi konačna odluka trebala pasti u nedjelju. Meni je prvi 15, ali problem je, jer slabo griju, pa ponekad bude katastrofa :D.
kod nas eto od cetvrtka startuju ispiti opet...al **** ga..sad neam blage kad mi usmeni iz engleskog pada,kad je ovo sve isprebacivano...lakse bi ja sastavio ovaj raspored za ispite :mrgreen:
trebam jos samo da ne dodjem na predmet koji sam jedino do sad polozio :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 feb 2012, 17:38

jasmin10 je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
jos kakva je ona kod nas skola boze sacuvaj :O :O moram se 3 put presvuc u skoli kako se se preznojim :mrgreen:
Priča se da se u slučaju elementarne nepogode, kao što je to i proglašeno, časovi ne nadoknađuju. Je li ko upoznat da ovo potvrdi?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []