Koja osveta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Koja osveta

Koja osveta
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

da je maketi ovu zensku, slika prelijepa
-16 vec,jbm ti hoce li bar malo porasti temperature.
No veceras nisam ponovio gresku od sinoc,tako da i dalje ubacujem drva u kamin.
No veceras nisam ponovio gresku od sinoc,tako da i dalje ubacujem drva u kamin.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vidi se da ne ides jos na fakultet, pa ti pune glavu svakojakim glupostima. Ekonomski fakultet Sarajevo je najbolji u BiH. Nalazi se na otprilike 300. mjestu u Evropi, dok je iza nas Tuzla negdje na otprilike 1000. mjestu. Ganic nudi vise prakticnog znanja, to je sigurno, ali sto se tice jacine profesora, EFSA ih jede. Budzet nam je tricavih 15 miliona KMHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa normalno , svako sa tog faxa ima prednost nad ostalima i on ce prvi dobiti zaposlenje , u mene jaran sve 9ke i 10ke imao , po 5 dana ne izlazi iz kuce.To je jedan od najcjenjenijih fakulteta u regionu.Sta das 40k za fax i nemas poslatanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao.
I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu.neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koji ETF je izdominirao ? Onaj u Tuzli ili u Sarajevu ?Monolog je napisao/la:Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu.neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest.
Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Monolog je napisao/la:Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu.neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest.
Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
jednom je jedan "šef" u telekomu rek'o:
"Ja sam musliman, ne uzimam pare, ali mogu te poslat' čovjeku koji će ti naći posao u skladu sa "zahtjevom u koverti"! "
cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mi cemo subotom ici da to nadoknadimo a ja vise volim vrucinu nego hladnocu(cure se bolje oblace kad je ljetoLimuntos je napisao/la:cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
jos kakva je ona kod nas skola boze sacuvaj :O :O moram se 3 put presvuc u skoli kako se se preznojimLimuntos je napisao/la:cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Sto su se ljudi bojali Zemunaca bojali su se,nema vise.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
WTF !?
[youtube][/youtube]
ovo je neki dan bilo na vijestima, al sam tek sad nasao link

[youtube][/youtube]
ovo je neki dan bilo na vijestima, al sam tek sad nasao link
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ZVANIČNO: Učenici na odmor, a studenti na ispite
Tako je to kod nas u Krajini
, bolje da nismo odmarali ni ovu sedmicu!
Tako je to kod nas u Krajini
u zenici su opet pomjereni...juventus 0244 je napisao/la:ZVANIČNO: Učenici na odmor, a studenti na ispite
Tako je to kod nas u Krajini, bolje da nismo odmarali ni ovu sedmicu!
u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Vecina Univerziteta je pomjerila (mislim čak svi osim u Bihaću), samo ovi naši nešto izvode, čitam sad da bi konačna odluka trebala pasti u nedjelju. Meni je prvi 15, ali problem je, jer slabo griju, pa ponekad bude katastrofaT-MAC je napisao/la:u zenici su opet pomjereni...![]()
u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit
u mostaru 1 jaje 1KM 
kod nas eto od cetvrtka startuju ispiti opet...al **** ga..sad neam blage kad mi usmeni iz engleskog pada,kad je ovo sve isprebacivano...lakse bi ja sastavio ovaj raspored za ispitejuventus 0244 je napisao/la:Vecina Univerziteta je pomjerila (mislim čak svi osim u Bihaću), samo ovi naši nešto izvode, čitam sad da bi konačna odluka trebala pasti u nedjelju. Meni je prvi 15, ali problem je, jer slabo griju, pa ponekad bude katastrofaT-MAC je napisao/la:u zenici su opet pomjereni...![]()
u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit.
trebam jos samo da ne dodjem na predmet koji sam jedino do sad polozio
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Priča se da se u slučaju elementarne nepogode, kao što je to i proglašeno, časovi ne nadoknađuju. Je li ko upoznat da ovo potvrdi?jasmin10 je napisao/la:jos kakva je ona kod nas skola boze sacuvaj :O :O moram se 3 put presvuc u skoli kako se se preznojimLimuntos je napisao/la:cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history