jos kakva je ona kod nas skola boze sacuvaj :O :O moram se 3 put presvuc u skoli kako se se preznojimLimuntos je napisao/la:cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sto su se ljudi bojali Zemunaca bojali su se,nema vise.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
WTF !?
[youtube][/youtube]
ovo je neki dan bilo na vijestima, al sam tek sad nasao link

[youtube][/youtube]
ovo je neki dan bilo na vijestima, al sam tek sad nasao link
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ZVANIČNO: Učenici na odmor, a studenti na ispite
Tako je to kod nas u Krajini
, bolje da nismo odmarali ni ovu sedmicu!
Tako je to kod nas u Krajini
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
u zenici su opet pomjereni...juventus 0244 je napisao/la:ZVANIČNO: Učenici na odmor, a studenti na ispite
Tako je to kod nas u Krajini, bolje da nismo odmarali ni ovu sedmicu!
u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Vecina Univerziteta je pomjerila (mislim čak svi osim u Bihaću), samo ovi naši nešto izvode, čitam sad da bi konačna odluka trebala pasti u nedjelju. Meni je prvi 15, ali problem je, jer slabo griju, pa ponekad bude katastrofaT-MAC je napisao/la:u zenici su opet pomjereni...![]()
u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
u mostaru 1 jaje 1KM 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
kod nas eto od cetvrtka startuju ispiti opet...al **** ga..sad neam blage kad mi usmeni iz engleskog pada,kad je ovo sve isprebacivano...lakse bi ja sastavio ovaj raspored za ispitejuventus 0244 je napisao/la:Vecina Univerziteta je pomjerila (mislim čak svi osim u Bihaću), samo ovi naši nešto izvode, čitam sad da bi konačna odluka trebala pasti u nedjelju. Meni je prvi 15, ali problem je, jer slabo griju, pa ponekad bude katastrofaT-MAC je napisao/la:u zenici su opet pomjereni...![]()
u cetvrtak opet startuju ispiti...al meni je tek 20-tog prvi...mogu doktorat do tad spremit.
trebam jos samo da ne dodjem na predmet koji sam jedino do sad polozio
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Priča se da se u slučaju elementarne nepogode, kao što je to i proglašeno, časovi ne nadoknađuju. Je li ko upoznat da ovo potvrdi?jasmin10 je napisao/la:jos kakva je ona kod nas skola boze sacuvaj :O :O moram se 3 put presvuc u skoli kako se se preznojimLimuntos je napisao/la:cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
I ja sam to čuo ali nikad zapravo nisam dobio konkretan odgovor.Bertrand je napisao/la:Priča se da se u slučaju elementarne nepogode, kao što je to i proglašeno, časovi ne nadoknađuju. Je li ko upoznat da ovo potvrdi?
FK Pjetlovi
To sam i ja čuo, ali evo šta sa-x kaže:reds je napisao/la:I ja sam to čuo ali nikad zapravo nisam dobio konkretan odgovor.Bertrand je napisao/la:Priča se da se u slučaju elementarne nepogode, kao što je to i proglašeno, časovi ne nadoknađuju. Je li ko upoznat da ovo potvrdi?
"Propuštena nastava bit će nadoknađena u narednom periodu, u skladu sa zakonom."
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E raja ne znam jeli neko prije ovo objavljaio, al ako nije zanima me vaše mišljenje.
Lik navodno ubija ovu paščadiju po sarajevu. Da se razumijemo ja volim živodinje ali ovom liku bi dao neku nagradu i čestitao mu za ideju i hrabrost jer će ga sad oni hajvani iz organizacija za zaštitu džukela odrati živog.
http://www.wix.com/senad_husejnovic/sinter#" onclick="window.open(this.href);return false;!
Lik navodno ubija ovu paščadiju po sarajevu. Da se razumijemo ja volim živodinje ali ovom liku bi dao neku nagradu i čestitao mu za ideju i hrabrost jer će ga sad oni hajvani iz organizacija za zaštitu džukela odrati živog.
http://www.wix.com/senad_husejnovic/sinter#" onclick="window.open(this.href);return false;!
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo nije rjesenje.teodolit je napisao/la:E raja ne znam jeli neko prije ovo objavljaio, al ako nije zanima me vaše mišljenje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U vezi Allison se slažem sa tobom.
Ali koje je po tebi rješenje???
Ali koje je po tebi rješenje???
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je sa ovom dječicom nigdje žive duše ,nije zar da se mali Sarajlica i ekipa sankaju ,ma nema šanse ko će njih istjerati napolje po ovakvoj zimi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta ba, to hoces se sankati a nemas skime?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A majkoBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A meni je nekako špica, pogotovo ovaj drugi dio pjesme, doduše ja znam ove momke. 
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.