Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la NoName » 29 avg 2009, 16:45

Al je Vedo naučio mai-geri :D Noga preko glave protivnika, malo i u glavu, žuti karton.

Vedadu hitno treba go....previše je nervozan, nema samopuzdanja...ABD, proradit će protiv jermenije, tada je najpotrebnije. U ovoj utakmici je jako blizu drugog žutog, ne bi me čudilo da ga Ragnick izvede
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 29 avg 2009, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 avg 2009, 16:52

NoName je napisao/la:Al je Vedo naučio mai-geri :D Noga preko glave protivnika, malo i u glavu, žuti karton
ahah nek je ga :mrgreen:

imal ko premium account na justin-tv da mi posudi? ili ako ima nekih ukradenih :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 avg 2009, 17:03

Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji. :( :( :(

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 avg 2009, 17:04

NoName je napisao/la:Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji. :( :( :(
Ipak sam bio upravu, nazalost Vedo nije u formi. :|

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 29 avg 2009, 17:05

Ibi vidno indisponiran izlazi van terena. Nije problem u Ibiu, nego u ekipi Hoffenheima-a. Jednostavno mu nema ko poslati adekvatnu loptu. Utakmica je toliko ružna da sam ugasio TV, i sad plačem po forumu...
Kahva, Kava, Kafa!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 avg 2009, 17:06

Hajde Tarik, yebi se lagano, šta si tu stao ko ona ptica kukavica navijat. Tebi je bitnije da ti budeš u pravu nego da Vedo dođe do prave forme.

Kretenie, imao je par lopti ali ništa. Isto tako imam osjećaj da bježi od lopte, ne otvara se, nije siguran u sebe nikako. Daj bože da ga krene u reprezentaciji, treba mu bilo šta da popravi samopouzdanje...
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 29 avg 2009, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 29 avg 2009, 17:07

jel ima neko 5 karti za tursku da mi proda pod hitno je? Hvala

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 avg 2009, 17:08

NoName je napisao/la:Hajde Tarik, yebi se lagano, šta si tu stao ko ona ptica kukavica navijat. Tebi je bitnije da ti budeš u pravu nego da Vedo dođe do prave forme.

Kretenie, imao je par lopti ali ništa. Isto tako imam osjećaj da bježi od lopte, ne otvara se, nije siguran u sebe nikako. Daj bože da ga krene u reprezentaciji, treba mu bilo šta da popravi samopouzdanje...
da slazem se s tobom.polako...nak on u formu ude sad u subotu za repku ja cu bit zadovoljan.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 avg 2009, 17:14

nikakvo cudo za ovakva izdanja Ibisevica,posle onakve povrede se veoma tesko vratiti u top-formu.
postavlja se pitanje i da se nije vedo povrijedio dali bi nastavio u istom stilu kao sto je bio u jesenjem dijelu.

ljudi, strpljenja, polako...proradice vedo kad-tad a ti tarik zacepi, isti si zalosna sova iliti ptica-zlosutnica.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 29 avg 2009, 17:23

Tarik14 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji. :( :( :(
Ipak sam bio upravu, nazalost Vedo nije u formi. :|
izvini strucnjak nisam te prepoznao samo strpljenja bice vedo opet onaj stari :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2009, 17:45

Dobro je sto ste navalili na Tarika.U pravu je Vedo je svijetlosnu godinu jos od onog starog Vede.
Problem lezi u tome sto je haman i Muslimovic isti takav.
A Dzeku budemo vidjeli za koji minut.kakav bude protiv Bajerna takav ce garant biti i u ove slijedece tekme u repci.Znaci zadnja karta nam je Dzeko.
Inace Salihovic i Tito i partija u Hoffi.
lapise tricu na strani i idemo dalje.
A Bajro solidan nakon 4 minute sto je usao,njegov klub izjednacio.Znaci dobro je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 avg 2009, 17:49

harishp je napisao/la:Dobro je sto ste navalili na Tarika.U pravu je Vedo je svijetlosnu godinu jos od onog starog Vede.
Problem lezi u tome sto je haman i Muslimovic isti takav.
A Dzeku budemo vidjeli za koji minut.kakav bude protiv Bajerna takav ce garant biti i u ove slijedece tekme u repci.Znaci zadnja karta nam je Dzeko.
Inace Salihovic i Tito i partija u Hoffi.
lapise tricu na strani i idemo dalje.
A Bajro solidan nakon 4 minute sto je usao,njegov klub izjednacio.Znaci dobro je.
Nije mi drago sto je Ibisevic van forme ali to je zalosna cinjenica. :|

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 29 avg 2009, 18:13

ma polako ljudi biće, a ako je neko mislio da će on ponoviti prošli start sezone to nemože ponoviti ni maradona iz najboljih godina. Pa i gerd miller je imao 40 golova u sezoni , al ne dvije sezone zaredom majka mu stara.
I 100% sam siguran da posti , postio je i prošle sezone kad je harao
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 29 avg 2009, 18:19

Raja hajmo polako...ja sma i prije pocetka srzone pogledao raspored Hoffa i dosao do zakljucka da ce Ibi poceti zabijati od 5 kola...zasto?? Prvo sam pogledao tekmu Hoff:Bayern i vidio da Hoff igra "odvratno" blago receno...nakon toga sam pogledao i tekmu sa Leverkusenom i jos se vise razocarao u njihovu igru...ondje ni Torres se nebi proslavio vjerujte mi! Ovo su bile 4 teske tekme za njih..ali sada dolaze ekipe koje bi Hoff mogao da zgazi ako ih krene...imaju jos jedino tesko gostovanje u Werderu cini mi se! I eto taj Sttutgart...Vedo ga zabija Bochumu 100%...da li ga tu krenut ce ga!! Samo polako...za gol su potrebne prilike...a mora se i on malo opustiti i!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 30 avg 2009, 08:23

Zar ne vidite da su pored njih dvojica uvjek,maket ne mogu..Sino
c pored Dteke i Grafita dvojica ,tako su i pored Vede uvjek..Vedo je u prve dvije utakmice bio jako dobar,no golova nije bilo,Hof je ne efikasan u zadnje vrijeme...Realno nije 100% fit ,ali bit ce s Bozjom pomoci...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2009, 10:52

ahmic je napisao/la:Zar ne vidite da su pored njih dvojica uvjek,maket ne mogu..Sino
c pored Dteke i Grafita dvojica ,tako su i pored Vede uvjek..Vedo je u prve dvije utakmice bio jako dobar,no golova nije bilo,Hof je ne efikasan u zadnje vrijeme...Realno nije 100% fit ,ali bit ce s Bozjom pomoci...
Vidis, kada dvojica igraca cuvaju jednog i slicno (flaster, kao onaj crnac jucer nad Gerrardu), pravi trener to zna iskoristiti, jer tada se otvara veliki prostor drugim igracima. Cak i mi laici to znamo. Vedo zavisi od dobrih lopti, iz svog veznog reda, a Hoffenheim vise ne stvara onaj pritisak kao prosle godine, samim tim Vedo je manje ucinkovit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2009, 10:57

sta se cudite sto je Vedo van forme. Nadoci ce on nesikiraj te se. Pa nemojte vi kucat na ovoj tastaturi 6 mjeseci pa ces vidjet a ne neigrat lopte sest mjeseci (od tih 6 mjeseci sigurno 2 prelezao). Pa i Ronaldo (BRAZILAC) kad se povrjedio nikad vise nije bio onaj stari al ja se iskreno nadam da ce se Vedo vratiti.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 avg 2009, 12:57

ma ljudi moji ko gleda hofenheim vidjet ce da se vedo vraca u svoji formu...pa vidjeli ste protiv bayera leverkusen kakav mu sut odbrani onaj adler,pa protiv salkea nekoliko stvarno strasnih poteza..itd..vedo je se vratio..znate u cemu je problem...problem je sredina nema upotrebljivih lopti za napadace..nemoze vedo uzet loptu sa centra i pokusavat nesto sam...pa vidjeli ste kako vedo i sejo odigrase akciju provit salkea..a jos imali su stvarno paklen raspored..isto ko wolsburg
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 02 sep 2009, 22:33

Poceo je mahat rukama po terenu ko Bolic biovaktile pri kraju sezone a rezultata nigdje........ :cry:

Nije ovo dobar znak...Nadam se da se nije okurazio, no cinjenica stoji da je ko zna kad i ko zna gdje dao zadnji gol......

Nadam se takodje da grijesim...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 22:35

NK_Nemila je napisao/la:Poceo je mahat rukama po terenu ko Bolic biovaktile pri kraju sezone a rezultata nigdje........ :cry:

Nije ovo dobar znak...Nadam se da se nije okurazio, no cinjenica stoji da je ko zna kad i ko zna gdje dao zadnji gol......

Nadam se takodje da grijesim...
kad spominjes bolica trebas stat mirno to je covjek koji je naj vise golova dao za nasu repku i igrao je srcem

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.