Vedadu hitno treba go....previše je nervozan, nema samopuzdanja...ABD, proradit će protiv jermenije, tada je najpotrebnije. U ovoj utakmici je jako blizu drugog žutog, ne bi me čudilo da ga Ragnick izvede
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- NoName
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Vedadu hitno treba go....previše je nervozan, nema samopuzdanja...ABD, proradit će protiv jermenije, tada je najpotrebnije. U ovoj utakmici je jako blizu drugog žutog, ne bi me čudilo da ga Ragnick izvede
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ahah nek je gaNoName je napisao/la:Al je Vedo naučio mai-geriNoga preko glave protivnika, malo i u glavu, žuti karton
imal ko premium account na justin-tv da mi posudi? ili ako ima nekih ukradenih
- NoName
- Kontakt:
Ipak sam bio upravu, nazalost Vedo nije u formi.NoName je napisao/la:Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji.![]()
![]()
- Žil Kretenie
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Kretenie, imao je par lopti ali ništa. Isto tako imam osjećaj da bježi od lopte, ne otvara se, nije siguran u sebe nikako. Daj bože da ga krene u reprezentaciji, treba mu bilo šta da popravi samopouzdanje...
-
hordas_Bec
- Kontakt:
- miralem444
- Kontakt:
da slazem se s tobom.polako...nak on u formu ude sad u subotu za repku ja cu bit zadovoljan.NoName je napisao/la:Hajde Tarik, yebi se lagano, šta si tu stao ko ona ptica kukavica navijat. Tebi je bitnije da ti budeš u pravu nego da Vedo dođe do prave forme.
Kretenie, imao je par lopti ali ništa. Isto tako imam osjećaj da bježi od lopte, ne otvara se, nije siguran u sebe nikako. Daj bože da ga krene u reprezentaciji, treba mu bilo šta da popravi samopouzdanje...
postavlja se pitanje i da se nije vedo povrijedio dali bi nastavio u istom stilu kao sto je bio u jesenjem dijelu.
ljudi, strpljenja, polako...proradice vedo kad-tad a ti tarik zacepi, isti si zalosna sova iliti ptica-zlosutnica.
izvini strucnjak nisam te prepoznao samo strpljenja bice vedo opet onaj stariTarik14 je napisao/la:Ipak sam bio upravu, nazalost Vedo nije u formi.NoName je napisao/la:Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji.![]()
![]()
Problem lezi u tome sto je haman i Muslimovic isti takav.
A Dzeku budemo vidjeli za koji minut.kakav bude protiv Bajerna takav ce garant biti i u ove slijedece tekme u repci.Znaci zadnja karta nam je Dzeko.
Inace Salihovic i Tito i partija u Hoffi.
lapise tricu na strani i idemo dalje.
A Bajro solidan nakon 4 minute sto je usao,njegov klub izjednacio.Znaci dobro je.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije mi drago sto je Ibisevic van forme ali to je zalosna cinjenica.harishp je napisao/la:Dobro je sto ste navalili na Tarika.U pravu je Vedo je svijetlosnu godinu jos od onog starog Vede.
Problem lezi u tome sto je haman i Muslimovic isti takav.
A Dzeku budemo vidjeli za koji minut.kakav bude protiv Bajerna takav ce garant biti i u ove slijedece tekme u repci.Znaci zadnja karta nam je Dzeko.
Inace Salihovic i Tito i partija u Hoffi.
lapise tricu na strani i idemo dalje.
A Bajro solidan nakon 4 minute sto je usao,njegov klub izjednacio.Znaci dobro je.
I 100% sam siguran da posti , postio je i prošle sezone kad je harao
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
c pored Dteke i Grafita dvojica ,tako su i pored Vede uvjek..Vedo je u prve dvije utakmice bio jako dobar,no golova nije bilo,Hof je ne efikasan u zadnje vrijeme...Realno nije 100% fit ,ali bit ce s Bozjom pomoci...
Vidis, kada dvojica igraca cuvaju jednog i slicno (flaster, kao onaj crnac jucer nad Gerrardu), pravi trener to zna iskoristiti, jer tada se otvara veliki prostor drugim igracima. Cak i mi laici to znamo. Vedo zavisi od dobrih lopti, iz svog veznog reda, a Hoffenheim vise ne stvara onaj pritisak kao prosle godine, samim tim Vedo je manje ucinkovit.ahmic je napisao/la:Zar ne vidite da su pored njih dvojica uvjek,maket ne mogu..Sino
c pored Dteke i Grafita dvojica ,tako su i pored Vede uvjek..Vedo je u prve dvije utakmice bio jako dobar,no golova nije bilo,Hof je ne efikasan u zadnje vrijeme...Realno nije 100% fit ,ali bit ce s Bozjom pomoci...
- miralem444
- Kontakt:
Nije ovo dobar znak...Nadam se da se nije okurazio, no cinjenica stoji da je ko zna kad i ko zna gdje dao zadnji gol......
Nadam se takodje da grijesim...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
kad spominjes bolica trebas stat mirno to je covjek koji je naj vise golova dao za nasu repku i igrao je srcemNK_Nemila je napisao/la:Poceo je mahat rukama po terenu ko Bolic biovaktile pri kraju sezone a rezultata nigdje........![]()
Nije ovo dobar znak...Nadam se da se nije okurazio, no cinjenica stoji da je ko zna kad i ko zna gdje dao zadnji gol......
Nadam se takodje da grijesim...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Alucard, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, ArtemisFowl, Buducnost, bvsic, CHR, dariolovrinovic00, Elddar, FerdinandF, Fudo, fukara87, GIBRA, Gifron, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, insimadop, Kenozoik, Kljukusar, KockarVicin007, legendarnadruga, LenyYoro15, LjutaPaprika, Majstorinho, Marokanci58, Micron, nebeskasila, onajlikk, Paromlinac, rio_Ferdy88, Riziko, rossonero85, samirr, SanaBosna, Sheyi, Shogun, soccerfan, Soli, tuzlanskinacin, visarionovich, zemuntrg i 251 gost.