Vedadu hitno treba go....previše je nervozan, nema samopuzdanja...ABD, proradit će protiv jermenije, tada je najpotrebnije. U ovoj utakmici je jako blizu drugog žutog, ne bi me čudilo da ga Ragnick izvede
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Al je Vedo naučio mai-geri
Noga preko glave protivnika, malo i u glavu, žuti karton.
Vedadu hitno treba go....previše je nervozan, nema samopuzdanja...ABD, proradit će protiv jermenije, tada je najpotrebnije. U ovoj utakmici je jako blizu drugog žutog, ne bi me čudilo da ga Ragnick izvede
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 29 avg 2009, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ahah nek je gaNoName je napisao/la:Al je Vedo naučio mai-geriNoga preko glave protivnika, malo i u glavu, žuti karton
imal ko premium account na justin-tv da mi posudi? ili ako ima nekih ukradenih
- NoName
- Kontakt:
Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji.

Ipak sam bio upravu, nazalost Vedo nije u formi.NoName je napisao/la:Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji.![]()
![]()
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Ibi vidno indisponiran izlazi van terena. Nije problem u Ibiu, nego u ekipi Hoffenheima-a. Jednostavno mu nema ko poslati adekvatnu loptu. Utakmica je toliko ružna da sam ugasio TV, i sad plačem po forumu...
Kahva, Kava, Kafa!
- NoName
- Kontakt:
Hajde Tarik, yebi se lagano, šta si tu stao ko ona ptica kukavica navijat. Tebi je bitnije da ti budeš u pravu nego da Vedo dođe do prave forme.
Kretenie, imao je par lopti ali ništa. Isto tako imam osjećaj da bježi od lopte, ne otvara se, nije siguran u sebe nikako. Daj bože da ga krene u reprezentaciji, treba mu bilo šta da popravi samopouzdanje...
Kretenie, imao je par lopti ali ništa. Isto tako imam osjećaj da bježi od lopte, ne otvara se, nije siguran u sebe nikako. Daj bože da ga krene u reprezentaciji, treba mu bilo šta da popravi samopouzdanje...
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 29 avg 2009, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
hordas_Bec
- Kontakt:
jel ima neko 5 karti za tursku da mi proda pod hitno je? Hvala
- miralem444
- Kontakt:
da slazem se s tobom.polako...nak on u formu ude sad u subotu za repku ja cu bit zadovoljan.NoName je napisao/la:Hajde Tarik, yebi se lagano, šta si tu stao ko ona ptica kukavica navijat. Tebi je bitnije da ti budeš u pravu nego da Vedo dođe do prave forme.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
nikakvo cudo za ovakva izdanja Ibisevica,posle onakve povrede se veoma tesko vratiti u top-formu.
postavlja se pitanje i da se nije vedo povrijedio dali bi nastavio u istom stilu kao sto je bio u jesenjem dijelu.
ljudi, strpljenja, polako...proradice vedo kad-tad a ti tarik zacepi, isti si zalosna sova iliti ptica-zlosutnica.
postavlja se pitanje i da se nije vedo povrijedio dali bi nastavio u istom stilu kao sto je bio u jesenjem dijelu.
ljudi, strpljenja, polako...proradice vedo kad-tad a ti tarik zacepi, isti si zalosna sova iliti ptica-zlosutnica.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
izvini strucnjak nisam te prepoznao samo strpljenja bice vedo opet onaj stariTarik14 je napisao/la:Ipak sam bio upravu, nazalost Vedo nije u formi.NoName je napisao/la:Vedo izlazi, loooooooooooooooošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Loša igra skroz, loš prijem lopte, ništa. Mogao bi se vrlo lako preseliti na klupu iako ni Ba ili Obasi nisu bolji.![]()
![]()
Dobro je sto ste navalili na Tarika.U pravu je Vedo je svijetlosnu godinu jos od onog starog Vede.
Problem lezi u tome sto je haman i Muslimovic isti takav.
A Dzeku budemo vidjeli za koji minut.kakav bude protiv Bajerna takav ce garant biti i u ove slijedece tekme u repci.Znaci zadnja karta nam je Dzeko.
Inace Salihovic i Tito i partija u Hoffi.
lapise tricu na strani i idemo dalje.
A Bajro solidan nakon 4 minute sto je usao,njegov klub izjednacio.Znaci dobro je.
A Dzeku budemo vidjeli za koji minut.kakav bude protiv Bajerna takav ce garant biti i u ove slijedece tekme u repci.Znaci zadnja karta nam je Dzeko.
A Bajro solidan nakon 4 minute sto je usao,njegov klub izjednacio.Znaci dobro je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije mi drago sto je Ibisevic van forme ali to je zalosna cinjenica.harishp je napisao/la:Dobro je sto ste navalili na Tarika.U pravu je Vedo je svijetlosnu godinu jos od onog starog Vede.
ma polako ljudi biće, a ako je neko mislio da će on ponoviti prošli start sezone to nemože ponoviti ni maradona iz najboljih godina. Pa i gerd miller je imao 40 golova u sezoni , al ne dvije sezone zaredom majka mu stara.
I 100% sam siguran da posti , postio je i prošle sezone kad je harao
I 100% sam siguran da posti , postio je i prošle sezone kad je harao
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Raja hajmo polako...ja sma i prije pocetka srzone pogledao raspored Hoffa i dosao do zakljucka da ce Ibi poceti zabijati od 5 kola...zasto?? Prvo sam pogledao tekmu Hoff:Bayern i vidio da Hoff igra "odvratno" blago receno...nakon toga sam pogledao i tekmu sa Leverkusenom i jos se vise razocarao u njihovu igru...ondje ni Torres se nebi proslavio vjerujte mi! Ovo su bile 4 teske tekme za njih..ali sada dolaze ekipe koje bi Hoff mogao da zgazi ako ih krene...imaju jos jedino tesko gostovanje u Werderu cini mi se! I eto taj Sttutgart...Vedo ga zabija Bochumu 100%...da li ga tu krenut ce ga!! Samo polako...za gol su potrebne prilike...a mora se i on malo opustiti i!
Zar ne vidite da su pored njih dvojica uvjek,maket ne mogu..Sino
c pored Dteke i Grafita dvojica ,tako su i pored Vede uvjek..Vedo je u prve dvije utakmice bio jako dobar,no golova nije bilo,Hof je ne efikasan u zadnje vrijeme...Realno nije 100% fit ,ali bit ce s Bozjom pomoci...
c pored Dteke i Grafita dvojica ,tako su i pored Vede uvjek..Vedo je u prve dvije utakmice bio jako dobar,no golova nije bilo,Hof je ne efikasan u zadnje vrijeme...Realno nije 100% fit ,ali bit ce s Bozjom pomoci...
Vidis, kada dvojica igraca cuvaju jednog i slicno (flaster, kao onaj crnac jucer nad Gerrardu), pravi trener to zna iskoristiti, jer tada se otvara veliki prostor drugim igracima. Cak i mi laici to znamo. Vedo zavisi od dobrih lopti, iz svog veznog reda, a Hoffenheim vise ne stvara onaj pritisak kao prosle godine, samim tim Vedo je manje ucinkovit.ahmic je napisao/la:Zar ne vidite da su pored njih dvojica uvjek,maket ne mogu..Sino
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta se cudite sto je Vedo van forme. Nadoci ce on nesikiraj te se. Pa nemojte vi kucat na ovoj tastaturi 6 mjeseci pa ces vidjet a ne neigrat lopte sest mjeseci (od tih 6 mjeseci sigurno 2 prelezao). Pa i Ronaldo (BRAZILAC) kad se povrjedio nikad vise nije bio onaj stari al ja se iskreno nadam da ce se Vedo vratiti.
- miralem444
- Kontakt:
ma ljudi moji ko gleda hofenheim vidjet ce da se vedo vraca u svoji formu...pa vidjeli ste protiv bayera leverkusen kakav mu sut odbrani onaj adler,pa protiv salkea nekoliko stvarno strasnih poteza..itd..vedo je se vratio..znate u cemu je problem...problem je sredina nema upotrebljivih lopti za napadace..nemoze vedo uzet loptu sa centra i pokusavat nesto sam...pa vidjeli ste kako vedo i sejo odigrase akciju provit salkea..a jos imali su stvarno paklen raspored..isto ko wolsburg
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Poceo je mahat rukama po terenu ko Bolic biovaktile pri kraju sezone a rezultata nigdje........
Nije ovo dobar znak...Nadam se da se nije okurazio, no cinjenica stoji da je ko zna kad i ko zna gdje dao zadnji gol......
Nadam se takodje da grijesim...
Nije ovo dobar znak...Nadam se da se nije okurazio, no cinjenica stoji da je ko zna kad i ko zna gdje dao zadnji gol......
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
kad spominjes bolica trebas stat mirno to je covjek koji je naj vise golova dao za nasu repku i igrao je srcemNK_Nemila je napisao/la:Poceo je mahat rukama po terenu ko Bolic biovaktile pri kraju sezone a rezultata nigdje........![]()
Trenutno korisnika/ca: General505, rukometubih23, zeljooo13 i 16 gostiju.