Tesko je nama Bosancima objektivno odgledati utakmicu u kojoj igra neki nas igrac. Mi gledamo samo igru tog igraca (u ovom slucaju Dzeke), a ne gledamo igru ostatka ekipe. City je veceras odigrao katastrofalno, Dzeko nije jedini krivac, krivi su svi podjednako. KRAJ PRICEPauk je napisao/la:Nazalost bio sam upravu kad sam ovo napisao prije tekme vecerasPauk je napisao/la:Ako soccernet tacno pise formaciju Dzeku je starter, ali su igraci vecinom sa defenzivnim kvalitetima veceras, tako da predvidjam slabu ofenzivnu igru City-a veceras, za koju ce naravno Dzeku dobiti krivicu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Nije Dzeko mogao nista ! Teren je bio uzasan 
Elem jeste djelovao nezainteresovano i na momente jadno al mislim da se uklopio u igru Citya
Ovakva njegova igra nije mogla doci u gorem trenutku
Vidjecemo koliko je opasna povreda Kompanije jer ce im biti teze bez njeg u prvenstvu
Elem jeste djelovao nezainteresovano i na momente jadno al mislim da se uklopio u igru Citya
Ovakva njegova igra nije mogla doci u gorem trenutku
Vidjecemo koliko je opasna povreda Kompanije jer ce im biti teze bez njeg u prvenstvu
Thomas Müller - Fußballgott
Skin'o Ronalda
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Evolution87
- Kontakt:
Kad ga Mancini sta od prve minute nista ne pokaze, a kad udje sa klupe bude puno bolji 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dzeko breaks into the top 5
Despite having his fair share of doubters in his first six months with City, Edin Dzeko (5th) continues his progress in the Castrol EDGE Rankings.
http://www.castrolfootball.com/article/ ... F8D328.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Despite having his fair share of doubters in his first six months with City, Edin Dzeko (5th) continues his progress in the Castrol EDGE Rankings.
http://www.castrolfootball.com/article/ ... F8D328.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ta zna zejten kompanijaVirtu4l je napisao/la:Dzeko breaks into the top 5
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko moze biti ubojit samo u situaciji kad ga sopaju loptama...ova talijanska igra, okolo do mene, pas naprijed dva nazad i ceka se samo jedna-dvije situacije...tu se trazi visok procenat realizacije napadaca globalno, sto u zadnje vrijeme ne mogu odgovoriti ni jedan od trojice napadaca Citya!
Globalno - uklopio se u sivilo komplete igre Citya i vrlo-vrlo los protok lopte je bio i ka krilima i kroz sredinu...pogotovo ni jedan ubacaj i nabacaj nisu isli napadacima kako treba!
Realno, igra Citya pod vodstvom Mancinija je katastrofalna, kao i vizija kojom se vodim, pogotovo sto se u toj viziji Dzeko vec odavno ne uklapa! Nekad sam misljenja da ovaj covjek na slici bi bolje radio posao od zabara!

Globalno - uklopio se u sivilo komplete igre Citya i vrlo-vrlo los protok lopte je bio i ka krilima i kroz sredinu...pogotovo ni jedan ubacaj i nabacaj nisu isli napadacima kako treba!
Realno, igra Citya pod vodstvom Mancinija je katastrofalna, kao i vizija kojom se vodim, pogotovo sto se u toj viziji Dzeko vec odavno ne uklapa! Nekad sam misljenja da ovaj covjek na slici bi bolje radio posao od zabara!

hz1987 je napisao/la:Dzeko moze biti ubojit samo u situaciji kad ga sopaju loptama...ova talijanska igra, okolo do mene, pas naprijed dva nazad i ceka se samo jedna-dvije situacije...tu se trazi visok procenat realizacije napadaca globalno, sto u zadnje vrijeme ne mogu odgovoriti ni jedan od trojice napadaca Citya!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
DramaSoni je napisao/la:Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Sasvim normalno. Sa jedne strane Bosanci, a sa druge ovi idiota sa BluemoonaSoni je napisao/la:Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com![]()
![]()

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Džeko će još malo postati k'o Chuck Norris 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
kinder_jaje
- Kontakt:
bio je los kao i vecina igraca ja samo molim Boga da ga sto prije prodaju pozajme bilo gdje jer ovo sto igra city je malo rec sramotaDushi_Rob je napisao/la:Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
objektivno,Dzeko je bio bolji 2 puta od Aguera,ali je Baloteli za 20 minuta igre pokazao vise nego i Dzeko i Aguero zajedno! Silva,Milner losi,Kolarov takodjer,kao i Clisy koji je igrao desnog beka-totalno neprirodno za njega! Mancini je postavio defanzivnu taktiku i to mu se osvetilo,dobro je neko rekao tek kad gubi onda se otvore i igraju bolje! da je Mancini malo hrabriji trener to bi puno bolje izgledalo,takav je bio na pocetku sezoni,dok je u zadnje vrijeme takticar i eto to mu se sveti... realnost je da ce Dzeko naredne utakmice pocinjati sa klupe,ali Boze moj,trener je odgovoran za rezultat,a on neka se strpi,osvoji koji trofej i na ljeto lijepo razmisliti o svemu! City ima 4 klasna napadaca,svi ne mogu igrati i tu je kraj price!Dushi_Rob je napisao/la:Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Zato sto su drugi u premijer ligi jos vece kar-ine od ovih prvihBH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Zato sto su drugi u premijer ligi jos vece kar-ine od ovih prvihBH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.