Elem jeste djelovao nezainteresovano i na momente jadno al mislim da se uklopio u igru Citya
Ovakva njegova igra nije mogla doci u gorem trenutku
Vidjecemo koliko je opasna povreda Kompanije jer ce im biti teze bez njeg u prvenstvu
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Skin'o Ronalda
Ta zna zejten kompanijaVirtu4l je napisao/la:Dzeko breaks into the top 5
Despite having his fair share of doubters in his first six months with City, Edin Dzeko (5th) continues his progress in the Castrol EDGE Rankings.
http://www.castrolfootball.com/article/ ... F8D328.php" onclick="window.open(this.href);return false;

hz1987 je napisao/la:Dzeko moze biti ubojit samo u situaciji kad ga sopaju loptama...ova talijanska igra, okolo do mene, pas naprijed dva nazad i ceka se samo jedna-dvije situacije...tu se trazi visok procenat realizacije napadaca globalno, sto u zadnje vrijeme ne mogu odgovoriti ni jedan od trojice napadaca Citya!
Globalno - uklopio se u sivilo komplete igre Citya i vrlo-vrlo los protok lopte je bio i ka krilima i kroz sredinu...pogotovo ni jedan ubacaj i nabacaj nisu isli napadacima kako treba!
Realno, igra Citya pod vodstvom Mancinija je katastrofalna, kao i vizija kojom se vodim, pogotovo sto se u toj viziji Dzeko vec odavno ne uklapa! Nekad sam misljenja da ovaj covjek na slici bi bolje radio posao od zabara!
DramaSoni je napisao/la:Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com![]()
![]()
Sasvim normalno. Sa jedne strane Bosanci, a sa druge ovi idiota sa BluemoonaSoni je napisao/la:Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com![]()
![]()

bio je los kao i vecina igraca ja samo molim Boga da ga sto prije prodaju pozajme bilo gdje jer ovo sto igra city je malo rec sramotaDushi_Rob je napisao/la:Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
objektivno,Dzeko je bio bolji 2 puta od Aguera,ali je Baloteli za 20 minuta igre pokazao vise nego i Dzeko i Aguero zajedno! Silva,Milner losi,Kolarov takodjer,kao i Clisy koji je igrao desnog beka-totalno neprirodno za njega! Mancini je postavio defanzivnu taktiku i to mu se osvetilo,dobro je neko rekao tek kad gubi onda se otvore i igraju bolje! da je Mancini malo hrabriji trener to bi puno bolje izgledalo,takav je bio na pocetku sezoni,dok je u zadnje vrijeme takticar i eto to mu se sveti... realnost je da ce Dzeko naredne utakmice pocinjati sa klupe,ali Boze moj,trener je odgovoran za rezultat,a on neka se strpi,osvoji koji trofej i na ljeto lijepo razmisliti o svemu! City ima 4 klasna napadaca,svi ne mogu igrati i tu je kraj price!Dushi_Rob je napisao/la:Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
Zato sto su drugi u premijer ligi jos vece kar-ine od ovih prvihBH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
harishp je napisao/la:Zato sto su drugi u premijer ligi jos vece kar-ine od ovih prvihBH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
U ligi je presudan faktor duzina klupe a u ovom sistemu bitna je strategija a Mancini ima sve osim to!BH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Cuj, garant je zato osvojio 7 kup takmicenja u dosad.Za_raju je napisao/la:U ligi je presudan faktor duzina klupe a u ovom sistemu bitna je strategija a Mancini ima sve osim to!BH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Beduin, Bing [Bot], dedo26, ebi46, Kizo886, legendarnadruga, Marokanci58, Nakata, rukometubih23, Zabogamiloga i 99 gostiju.